Afbudsrejser Bangkok

Vis afbudsrejser
Tripbuddy / Afbudsrejser Bangkok

Afbudsrejser til Bangkok

Tager du på en afbudsrejse til Bangkok vil du opleve en storby med skærende kontraster. Det er både en moderne og hektisk storby, der byder på eksklusive hoteller, restauranter og shoppingmuligheder, men samtidig kan du også opleve urgamle templer og religiøse symboler. Det er dog netop dette skønne mix, der gør Bangkok til et interessant rejsemål, der hvert år besøges af mange tusinde turister, der kommer fra nær og fjern, for at opleve den pulserende hovedstad i Thailand.

Sunweb Ad

Find din afbudsrejse til

Booking.com

Der er mange spændende seværdigheder i byen, som er med til at gøre byen til et besøg værd. Samtidig er det også en ideel destination for dig, der ynder at gå på shoppingtur, når du er på ferie, da antallet af shoppingmuligheder nærmest er uendelige. Det er én af de mest interessante storbyer verden over, hvilket med garanti også er dét, der ligger til grund for, at der hvert år er mange tusindevis af turister, der besøger byen – enten i kortere eller længere tid.

Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at Bangkok kan bryste sig af, at være en særdeles fascinerende storby, der har en høj mængde af turisme, der er skabt på baggrund af det formidable mix af både aktiviteter, forretningsliv, shopping, forlystelser og kultur. Samtidig kan du også være sikker på, at hoteller og restauranter i byen er meget elegante og luksuriøse, hvorfor du – med garanti – vil komme til at have et både rart og bekvemt ophold.

Ydermere, så er noget af det mest unikke ved Bangkok dog, at du har mulighed for at opleve både det pulserende storbyliv, hvor der er fart over feltet såvel som grønne parker og helt unikke buddhisttempler i én og samme by. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er de absolut færreste storbyer, der både kan bryste sig af, at byde på et aktivt forretningsliv, luksuriøse hoteller såvel som grønne og frodige områder, hvorfor det er meget unikt ved Bangkok.

Bestil en afbudsrejse til Englenes by, Bangkok

Blandt thailænderne selv er Bangkok blev kendt som Krung Thep, der er thailandsk for Englenes By. Det handler i høj grad om, at det er en by, der er magisk qua det, der er beskrevet ovenfor. Det er dog noget, du for alvor kommer til at opleve, hvis du f.eks. vælger at besøge steder som byens gamle centrum, hvor du også kan finde frem til Grand Palace, Det Kongelige Palads og Wat Phra Keo, Smaragdbuddhanes tempel, som findes tæt ved den flotte Chao Phraya-floden.

Du har mulighed for nemt at komme rundt mellem de mange attraktioner og seværdigheder i byen med det såkaldet SkyTrain. Hvis du foretrækker at holde dig på jorden, så er der også mere end rig mulighed for at transportere dig selv rundt i byen ved at gøre brug af deres meget let tilgængelige og velfungerende metro. Du kan dog være helt og aldeles sikker på, at begge metoder kan hjælpe dig til at komme rundt om diverse former for trafikale knudepunkter.

Fantastiske muligheder for at shoppe i Bangkok

Bangkok er også blevet kendt i store dele af verden for at være et sandt indkøbsmekka, hvor du har mange muligheder for at få stillet din trang til at shoppe. Byen byder nemlig på mange muligheder og det udmønter sig også i et særdeles bredt udvalg, der byder på stort set alt mellem himmel og jord. Noget af det absolut bedste er dog, at du kan være sikker på, at priserne er yderst konkurrencedygtige og derfor også meget bedre end du er vant til hjemme.

Det er selvfølgelig ikke kun på de lokale markeder og i de mindre butikker spredt ud over hele byen, at du har mulighed for at shoppe, men ikke desto mindre, så kan du dog være sikker på, at det er værd, at besøge disse steder, da du her får mulighed for at købe både thaisilke, skræddersyet tøj, sølv, guld og ædelstene, men også flere varianter af håndlavet kunst. Derfor er det også noget helt unikt, der kan købes i butikkerne eller hos boderne på markederne.

Hvis du er mere interesseret i, at din kuffert er fyldt med forskellige former for mærkevaretøj, når du rejser hjem, så kan du selvfølgelig også finde et væld af butikker, der harmonerer med dine kriterier i denne forbindelse. Det er igen noget, der beviser, at Bangkok er en sand storby, selvom byen også byder på mange typer af kultur og frodige områder. Med andre ord, så kan du være helt og aldeles sikker på, at Bangkok er en by hvori, du kan finde alt.

Endvidere, så bør det også nævnes, at byen byder på op til flere store indkøbscentre. Du kan for eksempel vælge at besøge Siam Paragon og Central World, der er nogle af de største varehuse i hele byen. Her har du selvfølgelig rig mulighed for at tilbringe en hel dag, hvilket også er noget, der fortæller noget om deres store størrelse. Dertil bør det dog også nævnes, at det store og meget kendte natmarked, du finder på Silom Road bestemt også er et besøg værd.

Tag på sightseeing i Bangkok

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Bangkok er en by, der har rigtig meget at byde på. Det er der også givet udtryk for tidligere i denne tekst. Det er dog ikke storbyliv, det hele. I Bangkok kan du nemlig også finde rigtig mange interessante historiske monumenter og templer, som kan findes overalt i byen. Du kan f.eks. vælge at tage en tur til Chinatown, hvor du kan finde kongepaladset, Grand Palace samt Wat Pho, med den 46 meter lange liggende Buddha.

Der er også rigtig mange turister, der vælger at opleve Bangkok fra vandsiden, da man her kan tage på en sejltur i longtailboat på byens floder og små kanaler, som af de lokal kendes som klonger. Hvis du kan finde tid til det og samtidig vil være sikker på, at du får den fulde oplevelse med hjem, så bør du bestemt også lægge vejen forbi både Jim Thomsons Thai House & Museum såvel som Muang Boran (Den Gamle By), der bestemt er helt unikke oplevelser.

Bangkok byder også på flere fantastiske middagsoplevelser, hvilket bl.a. er noget, der inkluderer den kendte og udendørsrestaurant “The Dome”, som er beliggende på 63. etage på toppen af én af de højeste skyskrabere i hele Bangkok, der går under navnet State Tower. Ikke nok med, at maden er helt exceptionel, så er maden også på et ypperligt niveau – er du ikke i humør til en bid mad, kan du i stedet vælge at tage en kold drink og nyde udsigten.

Kom billigere til Bangkok med en afbudsrejse

Har du længe gået med en drøm om, at kunne besøge Bangkok, så har du – med garanti også – lagt mærke til, at det ikke er altid at priserne virker som om, at de er i dit favør. Sagt på en anden måde, så er rejsetiden lang, hvilket oftest er noget, der kan mærkes på billetpriserne. Dertil er hotelpriserne sjældent billige i en prominente storby som Bangkok, hvilket også er ensbetydende med, at den samlede pris kan komme til at virke uoverskuelige for nogen.

Heldigvis forholder det sig således, at du har en oplagt mulighed for at komme billigere afsted, hvis du jævnligt holder øje med de mange afbudsrejser Bangkok, der udbydes på det danske marked. Der udbydes et stort udvalg af forskellige former for afbudsrejser, der afgår til den thailandske hovedstad, hvorfor du med garant også vil kunne finde frem til en god pakkeløsning for netop dit vedkommende – uanset hvad du har af præferencer i denne retning.

Der er hvert år rigtig mange danskere, der rejser til Bangkok for at opleve den interessante storby, som gemmer på et væld af oplevelser og seværdigheder. Hvis det er noget, som du også har interesse for, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at den bedste løsning er, at du vælger at se nærmere på det store udvalg af forskellige typer af afbudsrejser. Der vil med garanti også kunne finde en rigtig god afbudsrejse og ferie, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig.

Praktisk information og fakta om Bangkok

Inden du rejser til Bangkok, så er det en god idé, at du sørger for at undersøge diverse praktiske informationer. Det er vigtigt, at du er godt forberedt, inden du tager afsted:

  • Sprog: I Bangkok taler man thailandsk, som er det officielle sprog i Thailand. Du kan dog forvente, at du kan tale engelsk med de fleste, der arbejder på f.eks. restauranter, i butikker og på hoteller.
  • Valuta: Man betaler med thailandske baht i Bangkok, da det er den officielle valuta i Thailand. I øjeblikket er 1 danske krone svarende til cirka 5,25 thailandske baht. Du kan dog betale med dit betalingskort de fleste steder. Alligevel er det dog en god idé, at medbringe kontanter.
  • Klima: Det er varmt helt året rundt i Thailand. Den gennemsnitlige temperatur ligger på mellem 30 og 35 grader hele året rundt. Derfor er det også op til dig selv at vurdere, hvornår du vælger at besøge landet.