Afbudsrejser Club La Santa

Vis afbudsrejser
Tripbuddy / Afbudsrejser Club La Santa

Afbudsrejser til Club La Santa

Der findes mange velkendte resorts rundt omkring i verden, der i særdeleshed har fokus på det danske marked, men der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det absolut mest populære af slagsen er Club La Santa. Det kan bedst beskrives som værende en blanding mellem et afslappende feriecenter og et aktivitetspræget sportscenter, der er beliggende på den spanske ø Lanzarote, der er en de Kanariske Øer, som bestemt også er en særdeles velbesøgt ø.

Sunweb Ad

Find din afbudsrejse til

Club La Santa har eksisteret i rigtig mange år, hvilket også er ensbetydende med, at de også har budt velkommen til et væld af danske turister gennem de sidste mange år. Mere specifikt, så blev dørene til Club La Santa på Lanzarote slået op d. 22. juni i 1983. Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange danskere, der hvert år rejser til det skønne ferie- og sportscenter, hvilket betyder, at der ofte også er mulighed for at finde et væld af Club La Santa afbudsrejser.

Du kan bl.a. spille padel tennis på Club La Santa, hvor der er padeltræner. Padel tennis bat købes på Padelspecialist.dk.

Hvor starter historien bag Club La Santa?

Oprindeligt blev de mange bygninger, der danner rammerne for Club La Santa opført af den spanske bank La Caja tilbage i 1968, men som følge af den velkendte oliekrise, så endte det med, at hotellet faktisk stod tomt i et par år. I 1978 valgte det danske rejsebureau, Tjæreborg Rejser, at overtage hotellet, da de manglede sengepladser til deres mange feriegæster, da Lanzarote allerede dengang var én af de foretrukne feriedestinationer blandt danskerne.

Tjæreborg Rejser drev i forvejen to Stella Polaris-hoteller i Spanien, mens de også havde et hotel i Østrig. Oprindeligt blev det danske rejsebureau grundlagt tilbage i 1949 af pastor Ejlif Kroager som et busrejsebureau, men det voksede sig dog større og større op gennem 1950’erne, hvor de ligeledes valgte at det var på tide også at tilbyde flyrejser til deres kunder. I denne forbindelse startede Kroager også et flyselskab, Sterling Airways, hvor Lanzarote blev én af destinationerne, hvilket gjorde hotellet interessant.

Omkring årsskiftet mellem 1982 og 1983 blev hotellet omdannet til Club La Santa med en vision om, at kunne danne rammerne for at give familier muligheden for at holde en aktiv ferie med vægt på både sport og motion. I starten var idéen, at der skulle sælges timeshare-lejligheder på det nye feriecenter, men det er dog ikke længere en mulighed. I 1987 solgte Ejlif Krogager hans luftfartsselskab i 1987 og hans rejsebureau i 1989, men han valgte dog at beholde Club La Santa.

Club La Santa er fortsat på danske hænder

I dag er Club La Santa fortsat én af de mest populære destinationer på Lanzarote blandt de mange danskere, der vælger at besøge De Kanariske Øer og herunder også øen Lanzarote. Feriecentret er bestående af intet mindre end 391 lejligheder, der hver enkelt typisk indeholder både en stue med indbygget køkken, et til fire soveværelser, badeværelse, og terrasse eller balkon. Der er forskellige typer af lejligheder, hvilket du selvfølgelig skal være klar over.

Det skal naturligvis nævnes, at Club La Santa i 2014 blev udvidet med intet mindre end 91 nye lejligheder, der er blevet tegnet af den kendte og meget respekterede danske arkitekt, Henning Larsen. Det er noget, der har betydet, at der i dag er plads til intet mindre end 1.600 forskellige gæster på det danske ferie- og sportscenter. Cirka en tredjedel af gæsterne er danskere, men også briter og tyskere er hyppige gæster på det danskejede resort på den spanske ø.

Du har mere end rig mulighed for at komme til at røre dig og være aktiv, når du besøger Club La Santa, da du faktisk har mulighed for at prøve kræfter med mere end 40 sportsaktiviteter, hvilket blandt andet er noget, der inkluderer både aerobic, badminton, basketball, beach volley, boksning, bordtennis, cykling, golf, håndbold, kajak, kampsport, løb, mountainbike, pilates, squash, svømning, taiji qigong, tennis, triathlon, vandpolo, volleyball, og vindsurfing, samt yoga.

I dag er det fortsat Familien Krogager, der ejer Club La Santa, som de ejer gennem deres fælles selskab Aktieselskabet A/S af 3. juni 1986, der igen er ejet af deres personlige fond, Krogagerfonden. Den samlede formue udgør intet mindre end 1,2 milliarder danske kroner i de to selskaber. Selskabet og dermed også Club La Santa beskæftiger i dag mere end 300 medarbejdere, hvilket er alt lige fra rejseledere og administrative medarbejdere til instruktører og guides.

Vil du på en aktiv og sportslig ferie?

Der skal selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at Club La Santa primært er et sted for dig, der ønsker at kunne tage afsted på en aktiv ferie, der ikke blot byder på godt vejr, lækre sandstrande og en rigtig feriestemning, men som også har de helt rette faciliteter til at dyrke sport og motionere, uanset hvilken form for sport eller motion, du er til. Hvis det er noget, der lyder interessant for dit vedkommende, så se nærmere på de mange afbudsrejser Club La Santa.

Hvis du har planer om, at skulle være aktiv på din ferie, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at Club La Santa er det helt rette valg i denne forbindelse. Du har rigtig mange muligheder, men Club La Santa har af flere omgange vist sig at være det bedste sted og det er selvfølgelig også derfor, at der er mange danskere, der besøger det spanske ferie- og sportscenter hvert år, da de ved, at de både kan holde en hyggelig ferie, men også dyrke både sport samt motion.

Hvis det er noget, der gør sig gældende for dit vedkommende, så skal det selvfølgelig gøres klart, at du både har mulighed for at tilmelde dig til diverse former for holdtræninger, men hvis du foretrækker at træne eller dyrke sport på egen hånd, så er det også muligt. Der er selvfølgelig også rig mulighed for blot at tage en afslappende dag ved poolen eller ved én af de mange lækre sandstrande, der kan findes på Lanzarote, hvis det er noget, du foretrækker.

All Inclusive på Club La Santa

Det er selvfølgelig de færreste danskere, der ikke har hørt om All Inclusive, eftersom det er én af de mest populære ferieformer blandt danskerne. Det er selvfølgelig også noget, de har valgt at udbyde hos Club La Santa, hvilket har vist sig at være et særdeles populært tiltag, som mange af deres gæster har valgt at benytte sig af. Det skal dog gøres klart, at der er en kende forskel på den type af All Inclusive, der udbydes på Club La Santa og andre feriecentre.

Hos Club La Santa har de skabt deres eget koncept, der kaldes for All Sport Inclusive, der ikke blot dækker over All Inclusive i almindelig forstand, men samtidig er det også noget, der giver dig adgang til intet mindre end 40 aktiviteter med sport, motion og hold-instruktioner, hvilket bestemt ikke er noget, du har mulighed for at få alle steder. Derfor er det også et meget unikt koncept, der udelukkende er mulighed for at prøve kræfter med på dette danske feriecenter.

Fordelen ved et koncept som dette er, at du blot kan fokusere på at nyde din ferie, hvad end du foretrækker at slappe af ved poolen, gå tur langs de smukke sandstrande eller du derimod har et ønske om, at kunne deltage i samtlige af de sportslige aktiviteter. Der er altid mulighed for at få tage en bid mad eller noget koldt at drikke, hvis du føler, at det er noget, du har behov for – og det er der naturligvis også rigtig mange af deres mange gæster, der udnytter til fulde.

Club La Santa byder på noget for alle

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Club La Santa har rigtig meget at byde på, hvilket også er ensbetydende med, at du kan være sikker på, at det også er noget for dig, hvilket gør sig gældende, uanset om du er til pilates eller du er mere til svømning. I denne forbindelse skal det også gøres klart, at det selvfølgelig er helt op til dig selv, hvor meget motion eller sport, du har lyst til at dyrke i løbet af din ferie på Lanzarote og det danskejede feriecenter Club La Santa.

Praktisk information

Når du rejser til Club La Santa, så er der selvfølgelig en række praktiske informationer, du bør læse op på, inden du rejser afsted. Hvis du er velforberedt, så er der også bedre forudsætninger for en god ferie. Derfor er det også en god idé, at du sørger for at læse med nedenfor:

  • Sprog: Der er mange dansktalende guides på Club La Santa, men bevæger du dig ud i Lanzarote, så er sproget naturligvis spansk. Du kan dog også sagtens begå dig på engelsk.
  • Valuta: Den officielle valuta i Lanzarote er naturligvis Euro. Det skal understreges, at der også er mulighed for at bruge dit betalingskort i meget bred udstrækning – både på resortet og i selve byen.
  • Tidsforskel: Der er en times tidsforskel mellem Lanzarote (De Kanariske Øer) og Danmark.
  • Elektricitet: 220 Volt. Derfor er der ikke behov for, at der medbringes en adapter på ferien.