Afbudsrejser Goa

Hvis du ønsker at holde en ferie, hvor du blot kan fokusere på at nyde livet og tage på eventyr, så er Goa – uden tvivl – et oplagt valg for dit vedkommende. Det er nemlig et rejsemål, der kan give dig den perfekte kombination af både ro, skønne sandstrande og samtidig også en kombination af helt unikke dufte, liv såvel som indiske traditioner. Derfor bør der heller lægges skjul på, at der er tale om et rejsemål, der tiltaler langt de fleste, der sætter stor pris på ro og mag.

Goa kan bedste beskrives som værende et ægte strandparadis med mange oplevelser. Du kan f.eks. starte dagen med at tage på ét af de mange lokale markeder i løbet af formiddagen, spise frokost med de lokale til middag og herefter leje en solstol på stranden i løbet af eftermiddagen. Når aftenen trækker ind over landet, så kan du nyde en lækker og delikat aftensmad på én af de mange restauranter, mens du bestemt bør vælge at slutte dagen af med en kold drink.

Du kan derfor også være sikker på, at dagene i Goa er intet mindre end ubeskriveligt dejlige. Der er mange skønne aspekter af ferieområdet, men det er dog den samlede oplevelse, der er med til at gøre det til et formidabelt sted at holde ferie. Derfor er det bestemt også ganske forståeligt, at der hvert år er rigtig mange danskere, der er på udkig efter afbudsrejser Goa, som gør det muligt for dig at komme afsted på en eksotisk og afslappende ferie til en god pris.

Oplev det smukke Goa på en afbudsrejse

Hvis du har planer om, at skulle holde ferie på Goa, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at det er noget, du skal glæde dig rigtig meget til. Du har nemlig rig mulighed for på én og samme tid at kunne have en ferie, der er fascinerende på en sådan vis, at den både inspirerer til en oplevelsesrig, men også afslappende ferie. Derfor skal der heller ikke lægges skjul på, at det er et meget unikt område, som der rent faktisk udbydes en hel del Goa afbudsrejser.

Du vil f.eks. kunne finde det indiske gadeliv og samtidig er Goa også kendt som et område, der byder på gastronomiske oplevelser i særklasse. Dog er det også et område, som har op til flere spændende portugisisk kultur- og kolonihistorier, som blandt andet vises i form af kristne kirker og flotte forts, der er blevet opført under Goas tid som en portugisisk koloni. Det betyder også, at du har flere muligheder for at gå på opdagelse blandt attraktionerne.

Goa er ikke blot et fantastisk land, fordi det kan bryste sig af særdeles skønne sandstrande og et lækkert vejr stort set hele året rundt. Det er i høj grad også noget, der handler om, at det er et område, der kan bryste sig af, at være fuld af oplevelser og historier. Dog har kystens, lange strande selvfølgelig også indflydelse på dette, da de indbyder til ren og skær afslapning, uanset om du blot vil dase på en solvogn eller du ønsker at nyde solens stråler med en kold drink.

Besøg det indiske strandparadis Goa på din næste afbudsrejse

Som du med garanti også har observeret, så er Goa et område, der kan bryste sig af nogle af de absolut skønneste og mest eksotiske strande hele verden over. De har en kystlinje, de strækker sig over intet mindre end 100 kilometer, hvilket også er noget, der har indflydelse på det faktum, at Goa er blevet kendt som et sandt paradis for dig, der ønsker at smide benene op og blot nyde livet – og det er med stor sandsynlighed også derfor, du er interesseret i Goa.

Det er en meget lille del af den lange kystlinje, som ikke er dækket af strand, hvilket også er ensbetydende med, at du ikke skal være bange for, at du ikke kan finde på plads på en strand – og samtidig er der tilmed mulighed for at finde mindre strande og badebugter, hvor du kan være helt selv sammen med dine kære. Langs strandene har du mulighed for at leje en solvogn, hvis du har et ønske om, at ligge lidt bedre, mens der ofte også er mange aktiviteter at finde.

Ydermere, så ligger der også rigtig mange restauranter langs strandene, hvor du blandt andet kan prøve kræfter med mange af de indiske retter, som du kender fra din foretrukne indiske restaurant hjemme i Danmark – niveauet for madlavning er blot en tand højere på Goa, da du kan mærke og smage, at det er mere autentisk. Hvis du ikke er helt så meget til indisk mad, så er der heldigvis også mulighed for at finde mange andre former for restauranter og caféer.

Goa er delt i to områder

Goa er desuden blevet inddelt i to områder, der oftest blot omtales som den nordlige og sydlige del. Det skal selvfølgelig gøres klart, at begge dele af området har noget helt unikt at byde på, men på trods af dette, så afgår langt de fleste rejser dog til den nordlige del af Goa. Det er primært noget, der handler om, at den nordlige del kan bryste sig af, at byde på en rigtig god kombination af både autentiske, indiske oplevelser såvel som skønne sandstrande, der indbyder til både afslapning, men dog også liv og glade dage.

I den sydlige del af Goa vil du finde et væld af store resorts, hvor du selvfølgelig også har rig mulighed for at få en dejlig ferie, men du skal dog være opmærksom på, at det er et område, der med årene er blevet meget internationaliseret, hvilket også betyder, at det ikke længere har det samme indiske præg, som det gør sig gældende for den nordlige del af området. Det betyder også, at hvis du vil opleve det rigtige Indien, så er det den nordlige del af Goa, du skal vælge at besøge.

Find billige afbudsrejser til det skønne Goa

Hvis du har valgt at se nærmere på det store udbud af Goa afbudsrejser, der i dag kan findes på det danske marked, så er du med garanti heller ikke i tvivl om, at du faktisk har mulighed for at komme afsted til en relativt sober pris. Dog bør det understreges, at det ikke er altid, at det forholder sig således, da det er et meget eksotisk område, som der også er stor efterspørgsel på rejser til. Du kan dog ofte være heldig at finde en rigtig god afbudsrejse til en billig pris.

I samme ombæring bør det desuden også nævnes, at det faktisk er rigtig billigt for dig at leve i Goa. Hvis du ønsker at forkæle dig selv med en god middag, så er det meget sjældent, at det er noget, der ender med at koste dig mere end i omegnen af 50 kroner – og det er endda uden, at der er gået på kompromis med hverken smag, råvarer eller kvalitet. Det betyder også, at det er billigt for dig at leve i Goa, hvilket bestemt giver dig mulighed for at nyde din ferie til fulde.

Hvordan er vejret typisk i Goa?

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er Goa blevet et umådeligt populært ferieområde, fordi det er et meget eksotisk område, men bestemt også fordi, det er et område, der kan bryste sig af at have godt vejr hele året rundt. Du skal selvfølgelig være klar over, at det regner mest i sommerhalvåret, hvorfor det kan være en fordel, at du f.eks. vælger at besøge området et sted mellem november og marts, da vejret typisk er bedre i løbet af denne periode.

Hvis du rejser til Goa mellem november og marts, så kan du forvente, at den daglige temperatur i gennemsnit lyder på cirka 29 grader, men det er dog ikke sjældent, at den ender med at overstige de 30 grader. Det er samtidig også meget sjældent, at det bliver mere end 20 grader om natten, hvorfor du roligt kan opholde dig udenfor om aftenen og i løbet af natten. Du kan derfor også sagtens bruge Goa som et godt afbræk fra den både kolde og mørke vinter i Danmark.

Praktisk information og fakta om Goa

Hvis du skal besøge Goa for første gang, så er der en række praktiske aspekter, du skal have styr på. Nedenfor finder du relevante fakta om området, som du selvfølgelig skal læse op på:

  • Sprog: De officielle sprog i Goa omfatter hindi, marathi, konkani og ikke mindst engelsk. Det betyder også, at du sagtens begå dig på engelsk, når du holder ferie i området.
  • Valuta: Den officielle valuta hedder indiske rupees (INR). I skrivende stund er 1 INR svarende til cirka 0.09 DKK. Du kan sagtens bruge dit betalingskort i Goa, men det er dog også en god idé, at du har kontanter på dig, da det oftest gør betalingen nemmere.
  • Visum: Vær opmærksom på, at der er visumpligt for indrejse til Indien, hvilket også inkluderer Goa. Et turistvisum gælder dog i helt op til 6 måneder.
Tripbuddy / Afbudsrejser Goa