Afbudsrejser Kap Verde

Vis afbudsrejser
Tripbuddy / Afbudsrejser Kap Verde

Afbudsrejser til Kap Verde

Kap Verde er et populært rejsemål og en velbesøgt øgruppe, der er beliggende i Atlanterhavet. Mere specifikt, så befinder de forskellige øer sig cirka 500 kilometer fra Afrikas vestkyst ved Senegal. Det har tidligere været en portugisisk republik, men i dag kan Kap Verde dog bryste sig af, at være blevet en selvstændig nation – på trods af dette, så er det officielle sprog på øerne stadig portugisisk. Kap Verde betyder desuden “”Det Grønne Forbjerg””.

Sunweb Ad

Find din afbudsrejse til Kap Verde

Booking.com

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at hvis du vælger at besøge Kap Verde, så kan du være helt og aldeles sikker på, at du kommer til at opleve både sol og varme – og det gør sig gældende uanset hvornår på året, du vælger at rejse ned til den eftertragtede øgruppe i Atlanterhavet. Det er et sted, der egner sig rigtig godt for dig, der er vild med sol, varme og badeferie, der er krydret med et aktivt aspekt, da der er rigtig mange spændende aktiviteter på øerne.

Ydermere, så bør det også nævnes, at øgruppen tager udgangspunkt i såvel afrikansk og portugisisk kultur, der i sidste ende skaber en kultur, der er meget unik og som du dermed også kun har muligheden for at opleve, hvis du vælger at besøge én eller flere øer i Kap Verde. Du er samtidig også sikret, at der er endeløse strande, utallige soltimer og samtidig også mange forskellige hoteller og resorts hvortil der også jævnligt afgår en række afbudsrejser til Kap Verde.

De forskellige øer i Kap Verde

Som der tidligere er givet udtryk for, så er Kap Verde en øgruppe, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at det er et land, der er bestående af flere forskellig øer – mere specifikt, så er øgruppen faktisk bestående af intet mindre end ni forskellige øer, men det er dog ikke dem alle, du kan finde en afbudsrejse Kap Verde til, hvilket skyldes, at nogle af øerne er mere turistprægede end andre, hvorfor der også findes flere afbudsrejser Kap Verde til netop disse øer.

Sal

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Sal er den mest populære ø blandt de turister, der vælger at besøge Kap Verde. Ikke nok med det, så er det faktisk også den ældste af øerne i øgruppen, så derfor har den også en længere historie, der har været med til at sætte sit præg på både naturen og på byerne, som du kommer til at møde, hvis du besøger Sal. Øen byder på små gader, huse, butikker og restauranter, der giver en fredelig og autentisk stemning.

For mange ligner Sal nærmeste en udtørret sandkasse, men det er dog noget, der hænger sammen med øens fundament, der er blevet formet af tidligere aktive vulkaner, hvilket er med til at give et unikt look. Det skal dog siges, at disse vulkaner i dag er uddøde, men det ændrer dog ikke på, at de fortsat spiller en rigtig stor rolle i forhold til den natur og mangel på bevoksning, du vil opleve på Sal. Der er ikke noget, der kan gro på øen, så alt spiseligt hentes fra havet eller derimod fra andre øer.

Hvis du besøger Sal, så er det også muligt for dig at udforske de gamle ruiner fra diverse produktionsbygninger, der engang dannede rammerne for den aktive handel med salt, der foregik på øen. I samme ombæring bør du bestemt også vælge at se nærmere på salten i de naturlige saltbassiner, som der stadig udvindes salt fra den dag i dag. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig meget at se, hvis du vælger at besøge Sal i Kap Verde.

Er du typen, der er glad for at kunne kombinere en badeferie med noget aktivt, så er Sal også noget for dig, da der er mange sportsaktiviteter på havet. Du har dertil også mulighed for at deltage i både dykker- og snorkelkurser, mens du bestemt også bør lægge vejen forbi Santa Maria, der er en unik og urørt by, der byder på charmerende og meget rolig stemning. Alt i alt, så er det med god grund, at det lige netop er blevet Sal, der er blevet den mest populære ø.

Santiago

På trods af, at Sal både er den ældste og mest populære ø i Kap Verde, så er det faktisk hverken den største eller den mest folkerige ø – det er derimod Santiago. Det er en ø, der særligt er blevet præget af kolonitiden, da det er noget, du tydeligt kan se på øens mange bygninger og den kultur, du kommer til at opleve, hvis det i stedet er Santiago, du vælger at lægge vejen forbi, hvis du går med drømmen om, at bestille en afbudsrejse til Kap Verde og komme afsted.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at hvad end, du vælger at bosætte dig på Santiago eller én af de øvrige øer, så bør du ikke tøve med at besøge denne meget unikke ø, hvor du kan få lov til at gå på opdagelse i Santiagos natur og blive klogere på den historie, som øen gemmer på. En sådan opdagelsestur rundt på Santiago i Kap Verde vil – uden tvivl – være en uforglemmelig oplevelse, der vil bidrage til at gøre din ferie til noget, du sent vil komme til at glemme.

Fogo

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil forkæle dig selv med en ferie til Kap Verde, så er det ikke til at komme udenom, at du bestemt også bør vælge at besøge vulkanøen Fogo. Det er en ø hvor, du får muligheden for at opleve en sand laissez faire-atmosfære, da øen bestemt byder på alt andet end stress og kaos. Fogo er desuden også den eneste ø i øgruppen, der har en aktiv vulkan, som er blevet døbt Pico do Fogo og er et helt igennem enestående syn.

På Fogo bør du bestemt besøge Sao Filipes, der er hovedbyen, hvor du kan slentre gennem de fredfyldte gader, der er belagt med brosten. Du kan desuden også gå på opdagelse på ét af de unikke markeder, der byder på alt fra frisk frugt og grønt til tøj og tilbehør. Landskabet langs køreturen til er meget frodigt, hvorfor du bestemt bør tage denne tur, hvor du kan se bananpalmer, mango og papaya, der beklæder bjergvæggen, hvilket er et forunderligt syn.

Når du kommer ud til selve krateret, så vil du kunne træde ud på størknet lava og sort grus, der mest af alt kommer til at minde dig om, at du befinder dig i et månelandskab – og det er naturligvis en helt unik oplevelse, du ikke får mange andre steder i verden. I selve krateret finder du faktisk også et mindre vinhus, hvor den lokale vinhandler sælger lokal vin, der laves på Fogo. Det er desuden også en oplevelse for livet, at tage et par gode sko på og bestige selve vulkanen.

Lækre, hvide sandstrande i Kap Verde

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at den primære årsag til, at der er rigtig mange danskere (og andre turister), der går med drømmen om, at komme til Kap Verde og for alvor bliver forelsket i stedet, når de endelige realisere deres drøm er, at de får muligheden for at besøge de lækre, hvide sandstrande, der nærmest er gået hen og er blevet til et sandt varemærke for Kap Verde, hvilket gør sig gældende for samtlige af de ni øer i den store øgruppe.

Du kan bedst beskrive strandene som værende en form for ”Bountyland”, hvorfor du også vil kunne se hvidt sand, azurblåt hav og en blå himmel så langt øjet rækker – og så kan du samtidig også være sikker på, at det hele varmes op af solens varme stråler. Du kan oven i købet også få lov til at dykke ned og studere de fascinerende liv under havets overflade, men hvis du er mere til ren og skær afslapning, så kan du selvfølgelig bare solbade på den hvide sandstrand.

Praktisk information

Hvis du har planer om, at bestille en afbudsrejse til Kap Verde, som du har fundet blandt de mange afbudsrejser Kap Verde, der kan findes på det danske marked, så skal der ikke være nogen tvivl om, at der er en række aspekter, du bør have styr på inden da. Derfor kan du også finde en række praktiske informationer nedenfor, som er gode at have kendskab til, hvis du har et ønske om, at kunne besøge Kap Verde.

Sprog

Det officielle sprog på Kap Verde er portugisisk, men du skal selvfølgelig være klar over, at det i det daglige er kreolsk, der tales af befolkningen på de ni øer, der tilsammen udgør Kap Verde. Det er et blandingssprog mellem portugisisk og en række afrikanske sprog.

Valuta

Valutaen på Kap Verde er escudos (CVE), men du kommer dog også langt med euro – en dansk krone er svarende til cirka 14,75 escudos. De tager desuden ikke betalingskort synderligt mange steder.

Klima

Øerne kan bryste sig af et tropisk klima med et meget lille udsving i temperaturerne hele året rundt. De højeste dagstemperaturer ligger gennemsnitligt på cirka 29 grader.