Afbudsrejser Lissabon

Lissabon er et populært rejsemål for danskerne. Derfor er der også mange danske rejsebureauer, der tilbyder rejser hertil. Ydermere, så bør det også nævnes, at der findes mange flyforbindelser mellem Danmark og Lissabon, mens du selvfølgelig også kan booke et utal af hoteller. Med andre ord, så kan du være sikker på, at du også vil kunne sætte en ferie til Lissabon sammen, der harmonerer med dine krav og præferencer – uanset hvad, du har gjort dig af tanker.

I og med, at det er et relativt velkendt rejsemål blandt danskerne, så er der ofte også mulighed for at finde et stort antal afbudsrejser Lissabon. Det betyder også, at hvis du altid har drømt om, at kunne besøge Lissabons gader, men har et ønske om, at kunne gøre det på økonomisk forsvarlig vis, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at du skal se nærmere på det store udbud af afbudsrejser til Lissabon, da det betyder, at du kan besøge Lissabon til en god pris.

Lissabon er en charmerende by

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Lissabon kan bryste sig af, at være en charmerende by. Det kan bedst betragtes som værende en blanding af gammelt og nyt, hvilket netop er dét, der gør byen interessant og charmerende. Du finder både hypermoderne arkitektur og smukke, gamle bygninger, mens byen samtidig også er placeret ved havet, da de nærmeste sandstrande er beliggende blot 20 kilometer væk fra den pulserende by.

Endvidere, så bør det selvfølgelig også nævnes, at du i Lissabons gamle forretningskvarter fortsat har mulighed for at handle, selvom der også findes et væld af banker og modeforretninger, men også gamle kniplingsbutikker og hattemagere. I de ældre kvarterer har du desuden også muligheden for at støde på en række hyggelige caféer, der giver dig en autentisk følelse af, at du sidder i Lissabon – det er dén kontrast, der er med til at gøre byen interessant.

En by med mange seværdigheder

I og med, at der er tale om en historisk by, så skal der selvfølgelig heller ikke lægges skjul på, at det er en by, der byder på et væld af spændende seværdigheder. Blandt de mange seværdigheder kan de smalle gader i bydelen Alfama nævnes, men hvis du vælger at lægge vejen forbi Lissabon, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du også skal lægge vejen forbi den maleriske gamle bydel Bairro Alto og den victorianske elevator Elevador de Santa Justa.

Ydermere, så skal det bestemt også gøres klart, at Lissabon er en by, der byder på et væld af spændende museer, hvilket blandt andet er noget, der inkluderer et vognmuseum, et søfartsmuseum og dertil også det anerkendte og populære kunstmuseum, Gulbenkian. Hvis du er typen, der finder museer interessante og synes, at historie er spændende, så skal der selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at Lissabon vil vise sig at være en by lige for dig.

Det stopper dog ikke her, for Lissabon er desuden også en by, der byder på en zoologik have og en botanisk have, mens du også har mulighed for at besøge fæstningstårnet Belém, der bedst kan beskrives som værende byens ikoniske landemærke. Er du i området, så er den gamle borg Castelo de São Jorge bestemt også et besøg værd, da du fra denne borg har en rigtig god udsigt over hele byen – og det er bestemt et syn, du sent vil komme til at glemme.

Du bør lægge vejen forbi Estoril og Cascais

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at hvis du vælger at lægge vejen forbi Lissabon, så bør du bestemt også se nærmere på den portugisiske riviera, der kan bryste sig af, at kombinere jetset-atmosfæren ved det store kasino med ferieparadisets sol og hav samt en kultur og en historie, der er helt unik. Det tager cirka en halv times tid med toget fra Lissabon, hvis du vælger at besøge Estoril og Cascais, hvilket du bestemt ikke bør tøve med at gøre.

Lægger du vejen forbi, så får du blandt andet muligheden for at nyde friskfanget sværdfisk, tunfisk, hummer og krabbe, som området er meget kendt for, mens det ligeledes også er et område, der er rigt på både forlystelser og forskellige typer af attraktioner. Du har rig mulighed for at bosætte dig i dette område, hvor du er tættere på stranden og dermed også kan holde en reel badeferie, da du – som sagt – ikke er mere end 30 minutter fra Lissabon med toget.

Praktiske informationer, når du rejser til Lissabon

Hvis du altid har drømt om, at opleve Lissabon og har besluttet dig for, at gøre noget ved det, så du i denne forbindelse er gået på jagt blandt de mange afbudsrejser Lissabon, så skal der naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at der også er en række praktiske informationer, du skal være opmærksom på. Hvis du har styr på de praktiske aspekter, så er der naturligvis også markant bedre forudsætninger for en god ferie til Lissabon.

Sprog

I og med, at Lissabon er Portugals hovedstad og største by, så er det selvfølgelig også kun naturligt, at der tales portugisisk i byen. I denne forbindelse bør det dog understreges, at du ikke skal være bekymret for, at det bliver vanskeligt for dig at kommunikere med hotelpersonale, tjenere på restauranter og butiksassistenter. Det skyldes, at langt de fleste portugisere begår sig ganske fint på engelsk – særligt hvis de beskæftiger sig i servicebranchen.

Valuta

Portugal er ét af de mange lande i Europa, der har valgt at lade deres valuta overgå til EUR. Derfor er det også en god idé, at du sørger for at medbringe EUR hjemmefra. Dog er Lissabon en storby, hvorfor der er rig mulighed for at få lov til at betale med diverse kreditkort, mens du også kan bruge dit hævekort til at hæve kontanter i de mange automater rundt omkring i byen.

Klima

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at somrene i Lissabon er både varme og tørre, mens vintrene typisk er våde og milde. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke bliver helt så varmt som længere østpå. Det skyldes, at det er en by, der er beliggende ved Atlanterhavet og Golfstrømmen, der er med til at gøre, at klimaet er behageligt hele året rundt. Derfor er det også et klima, der tiltaler langt de fleste danskere.

Tripbuddy / Afbudsrejser Lissabon