Afbudsrejser Menorca

Vis afbudsrejser
Tripbuddy / Afbudsrejser Menorca

Afbudsrejser til Menorca

De lokale beboere på den spanske ferieø kender den som “Den blå og grønne ø”. Det er et umådeligt populær turistmål, der hvert år tiltrækker rigtig mange turister fra hele verden over, hvilket naturligvis også er noget, der inkluderer et stort antal danske turister, der ønsker at nyde den smukke natur, der pryder øen. Det er dog ikke kun den smukke natur, der er med til at trække rigtig mange turister til området; der er også et væld af andre aspekter.

Sunweb Ad

Find din afbudsrejse til Menorca

Booking.com

Besøg Menorca og du vil blandt andet kunne få en oplevelse for livet, hvis du står på øens højete punkt, Monte Toro, hvor du naturligvis har udsigt ud over hele øen, og det er blandt andet også her, at det for alvor begynder at give mening, at øen kaldes for “Den blå og grønne ø”. Herfra kan du nemlig nyde udsigten ud over det blå hav og det smukke grønne landskab, der dækker store dele af øen – det er selvfølgelig også det smukke landskab, der i høj grad kendetegner Menorca.

Afbudsrejser til den spanske ferieø Menorca

Hvis du altid har gået med drømmen om, at kunne tage på en lækker ferie på den spanske ferieø, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du kan være sikker på, at det er et område, der vil kunne danne de perfekte rammer om en ferie, uanset om du har et ønske om, at gå på opdagelse i den grønne natur, om du vil dase på én af de skønne sandstrande på øen eller du derimod vil være mere sportsligt aktiv, når du er på ferie på den spanske ferieø, Menorca.

Menorca kan desuden også bryste sig af, at være den næststørste af De Beleariske Øer. På trods af dette, så er den dog ikke helt så kendt om både storesøster Mallorca og lillesøster Ibiza, der også er umådeligt populære ferieøer, der går ind under De Beleariske Øer. Menorca er en kende større end Bornholm; mere specifikt, så har den et areal, der lyder på 702 kvadratkilometer, mens den i skrivende stund huser 92.000 indbyggere, der bor fast på den spanske ø.

Lækre strande på din afbudsrejse til Menorca

Det er en meget udbred viden, at Menorca er en ferieø, der kan bryste sig af, at have både en bugt og en strand til hver eneste dag, du er på øen. Derfor kan du naturligvis også være sikker på, at du altid kan finde en bugt og en strand i nærheden af dit hotel. På trods af øens størrelse, så kan ferieøen bryste sig af, at have flere strande end både Ibiza og Mallorca tilsammen, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du kan finde et væld af skønne sandstrande.

Langs den store kystlinje på øen kan du derfor også finde den ene vidunderlige strande efter den anden, og da ferieøen samtidig byder på intet mindre end 300 solskinsdage om året, så kan du også være sikker på, at der er masser af mulighed for at nyde badeferien på de mange strande. Det er med garanti også noget, der kan sikre, at du får en rigtig god solskinsferie, da øen også huser en lang række af skønne hoteller og resorts, som du kan indlogere dig på.

Det er desuden også en ferieø, der byder på en lang række muligheder for aktiviteter. Du kan tilmed også være heldig, at du blandt de mange bugter kan finde dit helt eget og private strandafsnit, hvor du og dine kære har mulighed for at være helt alene. Det er desuden også en ø, der emmer af både fred og ro, hvilket også er ensbetydende med, at det er et oplagt sted at besøge for dig, der har et ønske om, at kunne slappe af og blot nyde tiden på øens lækre strande.

Eksklusiv ferieø til retfærdige priser – Bestil en afbudsrejse til Menorca

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange danske turister, der hvert år tager på ferie på Mallorca, men der er dog flere og flere, der er begyndt at åbne øjnene for Menorca, der bedst kan beskrives som Mallorcas lillesøster. Øen fremstår mere eksklusiv end Mallorca, men på trods af dette, så er det faktisk billigere for dig at holde ferie på Menorca, selvom øen fremstår mere eksklusiv på op til flere punkter, hvilket selvfølgelig tiltrækker mange.

Ikke nok med, at du kan forvente, at selve opholdet på det valgte hotel eller resort er billigere for dig, så kan du tilmed også være sikker på, at det er billigere for dig at opholde dig og leve på øen i den tid, du er her. Derfor skal du bestemt heller ikke frygte for, at det er for dyrt at tage ud at spise eller nyde noget af det lokale vin, som også produceres i et stort omfang på øen – faktisk vil du opleve, at priserne oftest er halveret i forhold til de priser, du kender her i landet.

Et væld af skønne ferieområder

Det bør selvfølgelig også nævnes, at Menorca er en ø, der byder på rigtig mange skønne ferieområder. Cala’n Bosch er ét af de nyere områder på øen, men ikke desto mindre, så er det dog også et område, der er blevet uhyre populært i løbet af ganske kort tid. Det er det ideelle område for familie- og parferier, da der er adgang til flere strande og et væld af butikker. Er du mere til fred og ro, så er Fornells et godt område, mens Ciutadella altid byder på masser af liv.

Praktisk information til afbudsrejse Menorca

Inden du rejser findes der en række praktiske informationer, du bør læse nærmere om. Det kan du naturligvis gøre nedenfor, hvor du finder de mest vitale info:

  • Sprog: Det talte sprog er spansk, men langt de fleste mestrer dog også engelsk på et ganske habilt niveau.
  • Valuta: Du skal medbringe Euro, da det er den officielle valuta på øen. Du kan dog også bruge dit betalingskort i bred udstrækning, ligesom der også er rig mulighed for at hæve penge.
  • Flyvetid: Flyvetiden fra en dansk lufthavn til Menorca lyder på godt og vel 3 timer.