Afbudsrejser Phuket

Der er mange danskere, der rejser til Thailand, men det er dog langt fra til samme destination. Thailand er nemlig et yderst stort land, der byder på et væld af forskellige rejsemål. Ét af de mere populære af slagsen er – uden tvivl – Phuket, der er en yderst velkendt og dertil også meget populær ferieø, der befinder sig i den sydlige del af Thailand. Hvert år er der mange tusinde turister, der vælger at rejse til Phuket i Thailand for at holde en skøn og dejlig ferie.

Folk fra hele verden kommer for at besøge Phuket, der bedst kan beskrives som værende et sandt ferieparadis i Sydthailand. Det er samtidig også en ferieø, der byder på noget for enhver smag, hvilket inkluderer alt lige fra et pulserende natteliv og et væld af gastronomiske muligheder til både fantastisk shopping og skønne sandstrande med turkisblåt badevand. Er det noget du selv drømmer om, så se nærmere på det store udbud af afbudsrejser Phuket.

På trods af, at Phuket faktisk er en relativt lille ø, så er der tale om en ø, der har rigtig meget at byde på. F.eks. vil du kunne finde en længere række af smukke sandstrande og dejlige bugter langs kysten hele vejen rundt om øen. Som der også tidligere er givet udtryk for, så er det i høj grad dette, der er med til at trække turister til byen, og som også er med til at få mange af dem til at lede efter afbudsrejser til Phuket, der gør det muligt at komme billigere afsted.

Dog bør det også nævnes, at det ikke blot er landjorden, der byder på en spændende og unik natur, da det også er noget, der gør sig gældende for, hvad der venter dig under havets overflade. Her finder du nemlig en verden, der er både farverig og som vil være en oplevelse for livet, at kunne se nærmere på, hvad end du snorkler eller derimod tager dykkerudstyret på og søger mod havets bund. Øen har desuden også mange uberørte og naturlige områder.

Phuket har – uden tvivl – noget for enhver smag

Phuket i den sydlige del af Thailand er – som tidligere nævnt – et område, der har rigtig meget at byde på og som derfor også byder på noget, der tiltaler alle og enhver. Derfor skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at Phuket med garanti vil kunne danne rammerne om en fortrinlig ferie, du sent vil glemme. Øen byder nemlig rigtig mange dejlige, men samtidig også forskellige områder, hvor du enten kan indlogere dig eller derimod gå på opdagelse.

Du kan eksempelvis vælge at indlogere dig på et hotel eller et resort, der er beliggende på det rolige Karon Beach, hvor fokus er på at skabe rolige omgivelser, hvor du blot kan dase og nyde stilheden. Har du børnene med og har derfor også et ønske om, at kunne bosætte dig i et mere børnevenligt område, så vil Kata Beach eller Kata Noi Beach med stor sandsynlighed være noget, der appellerer til dig og din familie, uanset hvad jeres krav og behov lyder på.

Ydermere, så er Kamala Beach, der ligger et lille stykke nord for Patong også et ganske glimrende alternativ, hvis du skal afsted med hele familien inkl. børn, da det er et område med kridhvide sandstrande med et roligt badevand. Er du derimod mere interesseret i, at bo i et område, der er meget naturskønt og samtidig også er beliggende et godt stykke væk fra både stress og jag, så er Surin Beach – uden tvivl – det helt rette område for både dig og din kommende ferie.

Du er altid garanteret spændende og unikke omgivelser

Hvis du er meget eventyrligt anlagt og er typen, der er umådeligt glad for at kunne tage på eventyr, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at Phuket er et oplagt feriested for netop dit vedkommende – uanset om du har været i Thailand før eller ej. Det skyldes nemlig, at det er en ø, der kan bryste sig af, at have et uhyre bredt og meget varieret udbud af seværdigheder, som du naturligvis bør se nærmere på, hvis du besøger den uhyre populære ferieø.

Naturen på øen er desuden også helt og aldeles fantastisk. På midten af øen vil du desuden også kunne besøge den skyggefulde og eksotiske jungle, der indbyder til udflugter, gåture og et væld af oplevelser for store som små. Det anbefales, at du går på opdagelse til fods i junglen, men du bør dog ikke bevæge dig væk fra stierne, så du dermed er sikker på, at du ikke ender med at fare vildt, for selvom øen ikke er stor, så kan dette meget hurtigt ende med at ske.

Du kan selvfølgelig også vælge at tage til Phuket by, hvor du bestemt også vil få muligheden for at opleve det unikke byliv, der præger øen og som samtidig også kan sammenlignes med bylivet, du bliver mødt af i andre dele af Thailand. Hvis du er glad for at kunne shoppe på ferien, så er det naturligvis også her i byen, det kommer til at foregå, da der både er mange muligheder for dette, mens du også kan være sikker på, at priserne er blevet presset helt mod bunden.

Ovenstående er også med til at understrege det faktum, at du har et væld af muligheder for at underholde dig selv og opleve et væld af seværdigheder og den unikke natur, når du er på ferie på Phuket i Thailand. Det er med garanti også derfor, at der er rigtig mange danskere og turister fra resten af verden, der vælger at hoppe på flyet mod Phuket. Det er ganske forståeligt, men hvis det er noget, du overvejer, så hold øje med de mange afbudsrejser til Thailand Phuket.

Nogle af Thailands reneste sandstrande

Myndighederne i Thailand og særligt på Phuket er naturligvis klar over, at der er rigtig mange af deres turister, der vælger at besøge den populære ferieø, fordi de har et ønske om, at kunne dase på de lækre sandstrande, der også byder på klart og lækkert badevand. Derfor har de også gjort en stor indsats for at bevare den unikke natur og de skønne strande, hvilket bl.a. er noget, der betyder, at de har forbudt alle former for kommerciel aktivitet på stranden.

Hvad du skal være opmærksom på i denne forbindelse er, at der er nogle aktiviteter, der ikke længere er tilladt på de mange sandstrande på Phuket, hvilket blandt andet er noget, der tæller diverse former for strandcaféer og- restauranter, men også udlejning af strandstole og parasoller. Dog er der aldrig langt fra stranden til en nærliggende café, hvis du har brug for en lille bid mad eller noget koldt at drikke, når solen står højst på himlen og det er varmest.

På trods af dette, så kan du selvfølgelig være sikker på, at de mange sandstrande fortsat er mindst lige så skønne som de altid har været. Det er også ensbetydende med, at du kan være sikker på, at du roligt kan være sikker på, at du vil kunne nyde din tilstedeværelse på de mange sandstrande, hvor du bestemt også vil kunne fornemme stemningen af både glade dage og afslapning, som selvfølgelig er netop dét, det hele handler om, når du ligger og daser på stranden.

Hvordan er vejret i Phuket?

Du kan forvente et meget fugtigt og tropisk monsunklima, når du besøger Phuket i Thailand, hvilket du naturligvis også skal være opmærksom på, inden du rejser. Fra cirka midten af april og frem til cirka september blæser der en sydvestmonsun og det medbringer også meget fugt fra havet. Det vil dog være mest regnfuldt i maj, hvor det regner op mod 25 dage. Hvis du derimod besøger Phuket fra oktober til og med marts, så er det nordøstmonsunen, der blæser og vejret bliver derfor også markant køligere og tørrere.

På trods af det ovenstående, så kan du dog være sikker på, at det er varmt hele året rundt. Derfor er det også meget små forandringer i temperaturen, det handler om, da det er meget sjældent, at det er under 30 grader om dagen på Phuket. Når det er sydvestmonsunen, der blæser, så er dagene mere udholdelige, eftersom de tunge skyer fra havet blæses ind over øen først på eftermiddagen. Du kan dog være sikker på, at været altid er rigtig dejligt i Phuket.

Praktisk information og fakta om Phuket

Der findes selvfølgelig en række praktiske informationer og fakta om Phuket, du bør læse op på, inden afrejse. Du kan læse mere om de mest vitale informationer nedenfor:

  • Sprog: Det officielle sprog er thailandsk, men de fleste ansatte på hoteller, restauranter osv. kan dog begå sig fint på engelsk.
  • Valuta: Thailandsk baht er den officielle valuta i Phuket. 1 Thailandsk baht er svarende til cirka 0,19 danske kroner. Du kan bruge betalingskort i bred udstrækning på hele øen.
  • Flyvetid: Flyvetiden til Phuket er relativt lang, da den lyder på 10 timer og 30 minutter – kan dog være en kende længere i sommersæsonen som følge af nødvendigheden af mellemlanding i Bangkok.
Tripbuddy / Afbudsrejser Phuket