Aldrig været på Bali? Dette skal du opleve på Bali
Aldrig været på Bali? Dette skal du opleve på Bali

Hvis du aldrig har været på Bali, men endelig har fået mulighed for at udleve drømmen, så er det også på tide, du begynder at forberede dig. Der er mange ting, du bør opleve, når du lægger vejen forbi Bali, men der er naturligvis en række attraktioner, områder og restauranter, du bør skrive øverst på din liste.

Har du ikke synderligt meget kendskab til Bali, så er du kommet til det rette sted. Her får du en god oversigt over en række af de ting, du bør opleve, når du besøger Bali. Hvis det er noget, du søger inspiration til, så finder du – med garanti – også noget nedenfor, der virker appellerende for lige netop dig.

Hvilke steder skal jeg besøge på Bali?

 • Waterbom Park: Et stort vandland, hvor der er noget for folk i alle aldre. Dette er dog særligt noget, der er et hit, hvis du har børn med. Uanset hvad, kan du dog nyde en lækker cocktail her.
 • Ubud Monkey Forest: Dette er én af de attraktioner, de fleste kender. Det ændrer dog ikke på, at det ikke er noget, du bør snyde dig selv for. Besøg derfor den velkendte abeskov på din rejse.
 • Mount Batur-vulkanen: Du bør besøge den smukke Mount Batur-vulkan, der viser en helt anden side end Bali. Du kan med fordel spise ved én af restauranterne, der ligger ved vulkanen.
 • Nusa Dua: Det er et skønt område på Bali, hvor der er adgang til en offentlig strand og et væld af lækre lounges, hvor du kan bestille mad og drikke, mens du nyder det skønne vejr og udsigten.
 • Uluwatu: Dette er ligeledes en smuk del af Bali, du ikke bør snyde dig selv for. Det er yderst smukt og nærmest fortryllende, mens der selvfølgelig også er adgang til strande, hvor du f.eks. kan surfe.
 • Lembongan Cruise: Kom ud og sejle med en båd, der tager dig over til en ponton, der er fortøjet ved Lembongan, hvor du kan snorkle, tage på en rundtur på øen eller sejle på en bananbåd.
 • Tirta Empul: Dette er ét af de mest hellige steder på hele øen. Her finder du også en kilde, der efter sigende skulle være helbredende. Det er en helt unik oplevelse, når du besøger Bali.
 • Pura Besakih: Et tempel, der kan dateres mere end 1.000 år tilbage. Det er første, største og bedst besvarede tempel på øen. Dertil er der dog også mange andre templer, du kan besøge.
 • Tenganan: Her er der tale om en gammel by, hvor der bor et såkaldt Aga-samfund eller ur-balinesisk samfund. Her holdes de gamle traditioner i hævd. Det er en helt unik oplevelse.
 • Ubud Palace: Paladset hvor Ubuds kongelige familie bor. Det er muligt at se paladset ude fra og gå rundt på en stor del af området. Det er et yderst smukt palads, du ikke ser andre steder.
 • Lovina: Dette er et område, der er kendt for sine strande med sort sand og de maleriske fiskerbåde i vandkanten. Det er med garanti noget, du allerede har set billeder af flere steder på nettet.