De bedste rejsemål i december
De bedste rejsemål i december

Det er ikke alle rejsemål, der er lige interessante i december. Omvendt findes der også flere destinationer, der er mere tiltalende i løbet af vinteren. Holder du ferie i december og ønsker at tage på en oplevelsesrig rejse, så finder du i denne artikel de bedste rejsemål i december. Derfor er der også noget for dig. 

Læs mere på dit-kviklaan.dk hvis du har brug for lidt økonomisk hjælp til rejsen.

Frankfurt, Tyskland

Det er hverken Berlin eller München, men Frankfurt har stadig meget at byde på. Det inkluderer alt lige fra delikate restauranter, smuk og unik arkitektur og en helt særlig kultur. Besøger du byen i december, så får du samtidig mulighed for at opleve byens kendte julemarkeder og flere steder, hvor du kan stå på skøjter.

Los Cabos, Mexico

Los Cabos er noget helt andet end Frankfurt. Det ændrer dog ikke på, at det er et helt unikt sted at besøge i december. Det er bl.a. noget, der skyldes, at du i december har mulighed for flere stedet at have udsigt til havet, hvor du kan opleve hvaler med deres nyfødte babyer, som er et helt unikt syn, du aldrig vil glemme.

Kochi, Indien

Den indiske kultur er unik. Den kan du få lov til at opleve i fulde drag i Kochi i Indien. Det er et historisk center med en helt særlig energi. Det er et sted, du med fordel kan besøge i december, hvor temperaturen er en kende lavere. Her finder du bl.a. både husbåde og jungle resorts, der kan gøre dit ophold helt unikt.

Las Vegas, Nevada

Hvis du er glad for casinoer, høj energi og unikke oplevelser, så er Las Vegas afgjort stedet, du skal besøge i december. Det er en god idé, at du besøger byen i løbet af december, da det er her, der er de laveste priser på både hoteller og flybilletter. Derfor er det også ét af de bedste rejsemål, du kan besøge i december.

Nassau, Bahamas

Hvis du gerne vil væk fra kulden og gerne vil mærke noget sol mod huden, så kan du vælge at besøge Nassau på Bahamas. Stedet byder i denne tid også på den helt unikke Junkanoo Festival, der også gør det til et helt unikt sted at besøge i denne tid, da både dans, musik og kostumer vil pludselig være at finde.

Prag, Tjekkiet

Der er ikke meget, der er mere magisk end Prag i løbet af vinteren. Det er en by, der byder på en uhyre flot historie, gotisk arkitektur og et væld af julemarkeder over hele byen. Derfor er Prag faktisk også af flere omgange blevet kåret som ét af de bedste steder at holde jul, hvorfor det også er noget, du bør prøve.

Quebec City, Canada

Der er en helt særlig romantik over Quebec i vinterperioden. Hestevogne kører på vejene i Old Town, de små vinbarer fyldes og Place D’Youville åbne op for deres skøjtebane, mens det flotte Fairmont Le Château Frontenac stråler over det hele. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er et helt unikt sted i december.