De bedste rejsemål i september
De bedste rejsemål i september

Hvis du har et ønske om, at tage ud og rejse lidt i september, så er du – med garanti – klar over, at du har et væld af muligheder for at gøre dette. Der findes dog en række rejsemål, der egner sig bedre til et visit i september end andre.

Det er netop disse rejsemål, du kan finde inspiration til og læse om i denne artikel. Du kan også tage chancen, og finde en afbudsrejse i september.

Rom, Italien

Rom er en god by at besøge i september. Det er stadig varmt, men dog nok uden for sæson til, at det ikke er fyldt med turister. Det er helt afgjort en by, der skal opleves på gåben. Derfor er det også en klar fordel, at du vælger at besøge Rom i løbet af efteråret, da det ikke er nær så varmt for dig, at skulle gå rundt.

Paris, Frankrig

Paris er en helt unik by og er derfor også et oplagt rejsemål i september. Det er særligt et sted for dig, der er glad for kultur, shopping og god mad. Dertil skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det er en meget romantisk by. Hvis du skal afsted med din kæreste eller din partner, så er Paris bestemt et rigtig godt valg.

Hong Kong

Hong Kong er også en interessant destination at besøge i september. Det er det hele året. Det er dog særligt på denne tid, da vejret er godt, priserne er en kende lavere og der er ikke nær så mange folk. Hvis du altid har drømt om, at besøge en pulserende storby, der er moderne og kulturel, så vælg Hong Kong.

Mexico City, Mexico

Mexico City er en helt unik by i Mexico. Der skal ikke være nogen tvivl om, at september dog er et godt tidspunkt at besøge byen på. Det er af de samme årsager som, hvis du gerne ville besøge Hong Kong. Der er tale om fornuftige temperaturer, et bedre prisniveau såvel som en mindre skare af øvrige turister.

Portland, Maine

Portland er et uhyre charmerende rejsemål, som særligt er oplagt at besøge i september, hvor de fleste turister fra sommeren er forsvundet. Derfor vil de også efterlade en mere stille by, der blot er med til at gøre Portland i Maine endnu mere appellerende. Vejret er dog stadig dejligt og du kan nyde tiden i byen.

San Diego, Californien

Hvis du ikke har besøgt San Diego, så er du gået glip af en by, der ikke blot har flot natur og lækre strande, men som dog særligt er kendt for at have én af Californiens bedste madscener. Det er også noget, der betyder, at hvis du særligt er glad for god mad, når du er på ferie, så skal du lægge vejen forbi San Diego.

Gran Canaria, Spanien

Hvis du blot har et ønske om, at komme lidt væk fra det kedelige grå vejr i Danmark, så kan du med fordel vælge at rejse til Gran Canaria i september. Her er vejret nemlig lækkert og de fleste turister er taget hjem efter sommeren. Derfor er der ikke helt så mange turister og dertil er prisniveauet også sænket en kende.