De bedste rejsemål for en rejse i oktober
De bedste rejsemål for en rejse i oktober

Hvis du har et ønske om, at tage ud på en rejse i oktober, så er der en række rejsemål, der egner sig bedre til et besøg i denne tid. Derfor er det også en god idé, at du sørger for at indhente inspiration til denne rejse. Det kan du heldigvis nemt gøre i denne artikel, hvor du præsenteres for en række forskellige destinationer.

Taipei, Taiwan

Taipei er et fortryllende sted at besøge hele året. Særligt i oktober det dog oplagt. Det er en global by, der byder på lækre restauranter, unik arkitektur og en kunstscene, der er ud over det sædvanlige. Derfor er det også en by, der på mange punkter sammenlignes med Singapore – og er et sted, du afgjort bør besøge.

Istanbul, Tyrkiet

Det hele falder godt sammen i oktober, hvis du gerne vil besøge Istanbul. Der er både lavere priser, færre mennesker og vejret er stadig lækkert. Hvad end du foretrækker at rejse billigt eller har et ønske om, at bo på et glamourøst hotel, så har Istanbul noget for dig. Derfor er det også et oplagt sted at besøge i oktober.

Acadia National Park, Maine

Hvis du gerne vil have én af de bedste naturoplevelse i efteråret, så er det en god idé, at du lægger vejen forbi Acadia National Park i Maine. Der er både rig mulighed for at tage på hike, springe op på en MTB eller blot gå rundt og nyde den smukke natur. Derfor er det også primært et rejsemål for dig, der er aktiv.

Napa og Sonoma Valley, California

Der bør ikke være nogen tvivl om, at efteråret og særligt oktober er det bedste tidspunkt at besøge Napa og Sonoma Valley i Californien. Den store menneskemængde er væk og høsten er netop begyndt. Derfor er der også et væld af festlige begivenheder, som grillfester, hikes og andet, for at fejre at høsten er i gang.

Bali, Indonesien

Bali er også et attraktivt rejsemål i oktober. De fleste vælger at lægge vejen forbi de skønne øer i Bali i løbet af sommeren. Derfor er der også færre mennesker, hvis du rejser derned i oktober. Vejret er dog stadig skønt, men du kan blot nyde, at priserne er en kende bedre og, at der er færre folk på resortet.

Queenstown, New Zealand

Der vil blive taget hul på foråret i løbet af oktober i New Zealand. Folk der har været på ski er på vej, men der er stadig lidt sne på bjergene, mens blomster, træer osv. springer ud. Du kan besøge Queenstown, der er kendt som adrenalinens hovedstad med et væld af energiske aktivitet, som du kan slå dig løs med.

Santa Fe, New Mexico

Det bedste tidspunkt at lægge vejen forbi Santa Fe er i oktober. Vejret er rart og byen byder på et væld af festivaler og aktiviteter. Det er bl.a. noget, der tæller Santa Fe Independent Film Festival. Derfor er der helt afgjort også noget, der tiltaler dig, som du kan lave i det dejlige vejr i Santa Fe i New Mexico.