Der er også penge at spare på sportsrejser
Der er også penge at spare på sportsrejser

Sponsoreret indhold

Der kan være mange grunde til, at man ikke vælger at tage ud at rejse. Men en af de største grunde til at blive hjemme i de vante rammer er, at det hurtigt kan blive meget dyrt at rejse. Det gælder især, når man er på sportsrejse, da man skal betale ekstra for at medbringe sportsudstyr på flyrejsen og fordi de aktiviteter, man laver i løbet af rejsen ofte hører til i den dyre ende. Men det er selvfølgelig muligt at gøre det billigt og spare nogle penge, så langt de fleste på en eller anden måde kan få råd til at tage på sportsrejse.

Skal dit udstyr med hjemmefra?

Skal du have ski, golftaske eller lignende med på et fly, skal du regne med, at det kommer til at koste ekstra. Derfor bør man overveje at lade sit udstyr blive hjemme og i stedet leje det på stedet i de dage, man har brug for det. Kan man ikke undvære sit eget udstyr, så pak så lidt som muligt og saml f.eks. to par ski i én skitaske, så I kun skal betale for ét stykke odd-size bagage.

Skal man derimod på bilferie, bør man helt klart medbringe sit eget udstyr. Det koster selvfølgelig ikke ekstra at medbringe egne ski, golftasker og andet grej, når man kører i bil på ferie, men det koster penge at leje det på destinationen. Har man plads til det, bør man derfor i dette tilfælde medbringe alt det, der er muligt.

Rejs med et bureau

Når du rejser med et bureau – for eksempel AktivFerie – kan du sagtens spare nogle gode penge i forhold til, hvis du selv skulle arrangere rejsen. Pengene er dog ikke den eneste fordel ved at rejse med et bureau. Når man ikke selv står for at arrangere rejsen, sparer man nemlig en hel masse tid. Der skal ikke tænkes så meget over, hvad man skal lave på rejsen, eller hvordan det skal kunne lade sig gøre, da det hele er planlagt på forhånd. Er det ikke tilfældet med det bureau, du rejser med, kan du være sikker på, at de har en helt masse forslag til, hvordan du kan rejse rundt. Dette sparer dig for en del research, og du vil skulle tage beslutningerne i samarbejde med nogle, der er eksperter på området. Det betyder, at det hele kommer til at gå lidt hurtigere, end hvis du selv skulle stykke en rejse sammen fra bunden. Vi ønsker dig god fornøjelse med planlægningsarbejdet og den kommende rejse i sportens tegn.