Fem gode forslag til tidsfordriv i lufthavnen
Fem gode forslag til tidsfordriv i lufthavnen

De fleste kender til at være fanget i en lufthavn. Det er ikke specielt interessant, da det ofte er meget hektisk, og der er sjældent meget at lave. Hvis du skal du at rejse, så er det en god idé at medbringe noget, der kan holde dig underholdt i lufthavnen. Det kan nemlig få ventetiden til at føles en kende kortere.

1. Læsestof

Det kan være en god idé at medbringe en form for læsestof. Det er nemlig en god måde at tilbringe tiden på. Hvis du vælger at medbringe en bog, et magasin eller lignende, så er du heller ikke afhængig af strøm. Ønsker du at spare lidt på vægten, så kan du med fordel medbringe en e-bogslæser med et udvalg af bøger.

2. Se en film

Er du ikke så meget til læsning? Så kan du blot se en film i stedet. Det kræver dog at du har downloadet den til din PC, mobil eller tablet-pc på forhånd. Det er nemlig sjældent, at du kan finde en internetforbindelse i en lufthavn, der er god nok til at streame film. Husk også et headset, så du ikke forstyrrer andre.

3. Spil et spil

Ønsker du at det skal være en kende mere interaktivt, så kan du i stedet spille et spil. Det vil nemlig sikre at du ikke blot sidder stille, men derimod foretager dig noget. Ønsker du at spille, så kan det være alt fra World of Warcraft til online bingo. Her er der selvfølgelig blot tale om et spørgsmål om egne præferencer.

4. Planlæg din ferie

Er du typen, der godt kan lide at være effektiv og produktiv, så kan du planlægge hele eller dele af din ferie, mens du sidder i lufthavnen. Det kan inkludere alt fra at lave en liste over ting, du gerne vil se, bestille taxa til ankomsten el.lign. På denne måde er du i hvert fald sikker på at du ikke spilder din tid i lufthavnen.

5. Snup en bid mad

Det er ikke alle lufthavne, der har lige mange kulinariske muligheder. Det ændrer dog ikke på at du kan finde restauranter i de fleste lufthavne. Derfor er det oplagt at snuppe en bid mad, mens du venter på dit fly. Det er typisk mere afslappende, hvis du kan få lov til at sidde på en restaurant i stedet for ved en gate.

Du bør overveje at opgradere til en lounge

Hvis du skal være lang tid i en lufthavn, så er det værd at opgradere til en lounge. Du skal betale for adgang, men ved at gøre dette, så får du også adgang til bedre og mere komfortable siddemuligheder, bedre Wi-Fi samt fri mad og drikke. Derfor kan prisen for indgangen hurtigt tjenes hjem, hvis du er der et par timer.

Det er ikke alle lufthavne, der har lounges, men de fleste større lufthavne har dog. Du kan finde anmeldelser af de fleste lounges på nettet, hvorfor du bør læse en række af disse, inden du beslutter dig for, om det er pengene værd at opgradere.