Her skal du rejse hen for at opleve motorsport i særklasse
Her skal du rejse hen for at opleve motorsport i særklasse

Sponsoreret indhold

Enhver fan af motorsport bør på et tidspunkt opleve Formel 1 med egne øjne og i helt ekstraordinære omgivelser. Det giver uforglemmelige stunder og en oplevelse af motorsport, man ikke kan finde andre steder. Lyder det som noget for dig, får du her tre forslag til, hvor du kan rejse hen for at få en motorsport-oplevelse i særklasse.

Monaco

Har du ikke lyst til at rejse halvvejs rundt om jorden for at opleve motorsport, kan du nøjes med at tage den forholdsvis korte rejse til Monaco. Monacos Grand Prix er et af de mest prestigefyldte Formel 1 løb i verden – på lige fod med Le Mans og Indianapolis 500. Det helt specielle ved netop dette Formel 1 løb er, at det køres i Monacos smalle gader. Det giver banen nogle meget varierende omgivelser, og derfor bliver løbet betragtet som et af de sværeste i Formel 1-verdenen. Vil du have en helt fantastisk og unik motorsport-oplevelse, er dette altså klart et af de løb, du bør overveje at opleve med egne øjne. Vil du gøre endnu mere ud af turen, kan du meget passende kombinere rejsen med en badeferie til Sydfrankrig.

Abu Dhabi

Ønsker du en luksus-tur, kan du tage turen til Abu Dhabi. På én og samme tur kan du opleve en af verdens sværeste Formel 1-løb samt en luksus-badeferie i Dubai. En tur til Abu Dhabi for at opleve motorsport vil emme af luksus og prestige, og det er uden tvivl en helt uforglemmelig oplevelse, du altid vil kunne huske tilbage på med et smil.

Singapore

Singapore Grand Prix køres om aftenen, og efter solen er gået ned. Det betyder, at det ikke kun er selve Formel 1-løbet, der er værd at være imponeret over – du vil opleve et fantastisk lysshow med alverdens lamper i alle tænkelige farver samt imponerende fyrværkerishows. Der er altså rigeligt at kigge på, når man ser Formel 1 i Singapore. Også på denne rejse kan du få endnu flere oplevelser, hvis du kombinerer den med en ferie til nogle af de omkringliggende asiatiske lande.

Du kan finde rejser til både Singapore og Abu Dhabi med Formel 1 som omdrejningspunkt hos Unique Travel. Hos dem kan du kombinere din Formel 1-oplevelse med en solskins- eller storbysferie, hvis du ønsker det, så du får endnu flere oplevelser på din tur.