Kombiner eSport og ferie: Her kan du rejse hen i 2019
Kombiner eSport og ferie: Her kan du rejse hen i 2019

Er du stor fan af eSport? Og er du særligt glad for CS:GO? I så fald er det oplagt at kombinere din kærlighed for eSport med en ferie til udlandet. Er det noget, der har fanget din interesse, så kan du herunder finde et lille udpluk af de turneringer, der afholdes i resten af 2019. Der er sandsynligvis én af dem, der fanger dig.

BLAST Pro Series Moscow 2019 (Moskva, Rusland)

Det er langt fra alle, der kan bryste sig af at have været en tur i Rusland. Vil du gerne være én af de personer, der kan? Så bør du tage en tur til BLAST Pro Series i Moskva. Det er en CS:GO-turnering, der strækker sig fra d. 13. september til d. 14. september 2019. Derfor er der også relativt kort tid til turneringen får sin start.

Det er en stor turnering, der får besøg af store hold som Natus Vincere, MIBR, NiP, ENCE og Vitality. Der er hele 250.000 dollars på linjen, som nogle af de bedst hold i verden konkurrerer om. Derfor er der garanti for en unik oplevelse. Det kan du selv kombinere med at udforske Moska, der også er en spændende by.

ESL One New York 2019 (Brooklyn, New York, USA)

Her er der igen tale om en stor CS:GO-turnering, der bliver afholdt i september. Denne turnering er der dog en kende længere tid til. Den strækker sig nemlig fra d. 26. september til d. 29. september. Der er hele otte deltagende hold, hvilket bl.a. inkluderer Liquid, FaZe Clan, NRG og det danske superhold Astralis.

Der er 200.000 dollars på linjen, som skal fordeles mellem de otte deltagende hold. Det er en turnering, der bliver afholdt i New York i USA, som er én af de mest spændende byer i verden. Du får derfor ikke blot rig mulighed for at nyde en stor CS:GO-turnering, men også én af verdens mest interessante storbyer.

DreamHack Masters Malmö 2019 (Malmø, Sverige)

Hvis du gerne vil undgå at rejse for langt, for at få lov til at se CS og holde ferie, så kan du med fordel vælge at tage til DreamHack Masters i Malmø. Det er en stor turnering med hele 16 hold, som bliver afholdt fra d. 1. oktober til d. 6. oktober. I denne turnering er der også hele 250.000 dollars på linjen, der skal fordeles.

Det er dog en større turnering, da der er hele 16 hold med. Her er der også tale om store hold som Astralis, Liquid, Natus Vincere, NRG, ENCE, Vitality, North og G2. Da det er en turnering, der byder på mange store hold, så er du også sikret, at det er en turnering, der byder på CS på det absolut højeste niveau i verden.

Ikke nok med det, så er Malmø også en rigtig hyggelig by, hvor du har gode muligheder for at shoppe, spise godt og hygge dig. Til samtlige turneringer er e sport betting også en mulighed, hvis du har lyst til at spille på de resultater, du forventer, mens du sidder på tilskuerpladserne til én af disse turneringer.