Sådan holder I udgifterne nede på familierejsen
Sådan holder I udgifterne nede på familierejsen

Sponsoreret indhold

At rejse med familien mens børnene er små er i den grad noget, man kan kalde for kvalitetstid. Gode oplevelser sammen med hinanden giver minder, der varer resten af livet, og børnene får øjnene op for verden uden for deres vante rammer. Det kan være dyrt at tage hele familien med på ferie, men hvis du vil gøre det billigt, kan du her læse om tre ting, der hjælper på prisniveauet, når man rejser.

Vælg et billigt land

Synes man, at det er dyrt at rejse, er det sandsynligvis fordi, at man tidligere har holdt sig til at rejse i de vestlige lande. Skandinavien er et af de dyreste steder, man kan holde ferie, og selv hvis man rejser til Sydeuropa, hvor man kunne tro, at det var lidt billigere, betyder den store mængde af turister, at der er skruet godt op for priserne i højsæsonen. Vil man have en billig rejse, bør man derfor holde sig til de lande, der er billige at rejse i. Det kan godt være, at man så skal langt væk hjemmefra, men nogle steder – især i Asien – kan priserne være så lave, at det føles næsten gratis at gå ud at spise eller at bo på luksushotel, når man er vant til de europæiske priser. Her kan I ikke kun få en god familierejse, men også nogle oplevelser, som er helt ud over det sædvanlige, og som både unge og gamle medlemmer af familien vil huske tilbage på i mange år ud i fremtiden – alt sammen for en billig pris. Det burde være sød musik i dine ører.

Rejs uden for sæsonen

Midt i højsæsonen er priserne skruet en ekstra takt op, fordi der er rigtig mange turister, og turister er villige til at betale næsten hvad som helst for en god ferie. Vil man spare penge, skal man derfor rejse uden for højsæsonen. Det kan godt nok betyde, at børnene skal tages ud af skolen i en uges tid eller mere, men det er op til jer at overveje, om det kan lade sig gøre, eller om det har konsekvenser for deres skolegang. Det afhænger i høj grad af klassetrinet.  

Få gode tips fra et rejsebureau

Et rejsebureau som FindMinRejse er eksperter inden for rejseplanlægning, og derfor kender de selvfølgelig en del til det med at planlægge en rejse til en lav pris. Overvej derfor at spørge dem til råds, så I kan få nogle gode tips til at rejse billigt, men godt, så I kan komme afsted på jeres familieferie.