Tag din kæreste med til Egypten på en afbudsrejse
Tag din kæreste med til Egypten på en afbudsrejse

Der er mange mulige feriedestinationer for kærestepar. En rejse til Egypten er dog et oplagt valg. Her er der garanti for strålende vejr, skønne sandstrande og den egyptiske kultur. Derfor er det også et rejsemål, der hvert år tiltrækker forelskede kærestepar fra hele verden, der vil nyde hinandens selskab.

Besøger du Egypten, så besøger du også ét af de mest solsikre rejsemål, hvor solen reelt set skinner året rundt. Derfor er det også indbydende at smide sig på de lækre sandstrande eller svømme en tur i Det Røde Hav, der er kendt for sit krystalklare vand. Her er alle muligheder for en afslappende og nærværende ferie.

Hurghada er et populært rejsemål i Egypten

Én af de mest populære rejsedestinationer i Egypten er Hurghada. Der både plads til charterferie og en kulture oplevelse af de store. Her kan du nemlig opleve den unikke egyptiske atmosfære, men også indlogere dig på et hotel med All Inclusive. Derfor er det særligt en kendt destination blandt danskerne.

Det er dog ikke kun Hurghada, der tiltrækker mange kærestepar, og derfor gør sig som et ideelt rejsemål for din kæreste og dig. Det gør sig også gældende for det mere eksklusive El Gouna, der byder på smukke strande og laguner, der snor sig mellem områdets små øer ved Rødehavskysten. Her er der derfor plads til ultimativ afslapning.

Oplev snorkling i verdensklasse som kærestepar

På trods af, at Egypten har meget at byde på, på land, så er det særligt under havets overflade, at du kan få de smukkeste syn. Dykker du ned i Det Røde Hav, så vil du opleve et helt fantastisk og unikt marineliv, der nærmest er akvarielignende. Du vil blive mødt af både smukke koraller og fisk i alle størrelser og farver.

Har du heldet med dig, så vil du oven i købet kunne opleve delfiner, der svømmer forbi, mens du snorkler. Har du og din kæreste mod på det, så er det tilmed muligt flere steder i Egypten at tage dykkercertifikat. Skal I ikke blot ligge ved hotellets pool og holde daseferie, så er Egypten et sted med mange aktiviteter.

Egypten byder på verdenskendt historie

Egyptens historie går tilbage til 5.000 f.Kr. I dag er der mulighed for at se flere spor af den imponerende og lange tidsepoke. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende for pyramiderne Giza, der er bygget af antikkens faraoner for mere end 4.000 år siden. Det er ganske enkelt et helt imponerende syn.

Det samme gør sig gældende for Sfinxen, der – sammen med pyramiderne i Giz – er nogle af verdens mest kendte underværker. I Kongernes Dal i Luxor kan I også opleve faraonernes grav, hvor man fandt den kendte Tutankhamons grav.

Det bedste af det hele er dog, at I kan komme billigt til Egypten på en afbudsrejse. Både fly og hotel vil derfor være muligt at købe til en favorabel pris, mens lommepengene også rækker langt, da Egypten er et billigt land at leve i.