Italien

Voksne
Børn

Populære tilbud

Hvor vil du rejse hen?

Italien er et land, der har meget at byde på. Derfor afgår de mange afbudsrejser til Italien også til et væld af forskellige destinationer. Der er mange danske turister, der blot forbinder Italien med pasta og fodbold, men det støvleformede land byder mere end blot dét. Det er naturligvis også som følge af dette, at der er mange danskere, der foretrækker at deres ferier afgår til det italienske land, hvor de føler sig godt tilpas eller hvor de hele tiden kan finde nye oplevelser.

Hvis du foretrækker storbylivet, så kan du blandt andet vælge at besøge italienske storbyer som Rom, Venedig, Firenze, Milano eller Bologna, men hvis du derimod er mere interesseret i en lækker badeferie med adgang til skønne sandstrande, så bør du i stedet søge i retning af Amalfikysten, Sardinien eller Sicilien. Det skal dog gøres klart, at der bestemt også er mange andre muligheder, hvis du ønsker at besøge Italien og dertil finde en god afbudsrejse Italien.

Italien er et land, der ikke kan sammenlignes med andre lande. Det er et land, der byder på Alperne og Dolomitternes højder, betagende landskaber og vinmarker i Toscana, det antikke Rom og pulserende byer som Milano og Bologna. Det er et land, der bedst kan beskrives som værende æstetisk, passioneret og dramatisk – og det samme er noget, der gør sig gældende for det italienske folkefærd, hvilket du selvfølgelig skal være forberedt på, inden du rejser afsted.

I og med, at Italien er et stort land, der byder på et utal af forskellige rejsemål, så kan det også være svært at vurdere, hvornår vejret er bedst i det sydeuropæiske land. I denne forbindelse bør det dog gøres klart, at de fleste rejsemål i Italien kan bryste sig af et middelhavsklima med lange, varme somre og milde vintre. Hvis du ønsker at holde ferie i et solrigt land, så er Italien et oplagt valg – og i denne forbindelse bør du se nærmere på de mange afbudsrejser Italien.

Hvilke destinationer byder Italien på?

Som der tidligere er givet udtryk for, så kan du finde rigtig mange forskellige rejsemål i Italien. Derfor kan du også være sikker på, at du kan finde en passende destination, der på bedste vis harmonerer med de tanker, du har gjort dig i denne forbindelse. De mange dele af Italien og dermed også de mange rejsemål varierer på baggrund af op til flere faktorer, så derfor er det også essentielt, at du holder fokus på, at finde noget, der på bedste vis matcher dine krav.

Hvis du har svært ved at vurdere, hvor din rejse skal gå hen og hvor du særligt skal have målrettet din søgning mod, når du kigger efter afbudsrejser til Italien, så kan du nedenfor finde en beskrivelse af nogle af de mest populære rejsemål i Italien blandt de mange danskere. Der er hvert år rigtig mange danske turister, der besøger Italien, men oftest er det dog de samme områder, de vælger at besøge – uanset om der er tale om en storby– eller badeferie.

Amalfikysten

Der er mange danskere, der besøger den berømte Amalfikyst. Det er et område, der byder på en skøn natur og en udsigt, du sent vil glemme. Kysten er optaget på Unescos verdensarvsliste og er særligt kendt for sin skønhed og de mange charmerende småbyer, der befinder sig i området. Det er samtidig én af de absolut mest spektakulære kystlinjer i Europa, hvorfor det er med god grund, at Amalfikysten er ét af de foretrukne rejsemål for danskerne.

Sicilien

Der er også rigtig mange danskere, der vælger at besøge Sicilien, hvilket i høj grad handler om, at det er et sted med byer med sandstrande, romantiske småbyer og tilmed også byer med natteliv. Det er samtidig også et sted, der giver dig mulighed for at vandre eller spille golf i skønne omgivelser, mens du ikke må snyde dig selv for at snorkle eller dykke i det lyseblå hav. Her er både familiære hoteller, der byder velkommen til hele familien og mere rolige hoteller.

Sardinien

Sardinien er særligt kendt for deres hvide strande, skjulte bjergbyer og småbyer, hvor du finder et utal af pastelfarvede huse, der læner sig op ad hinanden. Det er – uden tvivl – en ø, der er værd at opleve og det er bestemt også rigtig mange danskere, der er enige i, eftersom der er rigtig mange danske turister, der hvert år vælger at lægge vejen forbi Sardinien. Hvis du er til hvide sandstrande og lækkert vejr, så er det bestemt også noget, du bør overveje.

Rom

Der skal heller ikke herske nogen tvivl om, at der også er mange danskere, der vælge at besøge det antikke Rom. Det er en storby, der byder på både monumenter, utrolige seværdigheder såvel som et utal af muligheder for shopping. Det er tilmed én af de mest romantiske byer, hvor du kan gå rundt blandt små torve med fontæner, hygge dig ved autentiske fortovsrestauranter og samtidig finder du også en moderne bydel og et væld af formidable indlogeringer.

Find en billig afbudsrejse til Italien

Hvis du går med drømmen om, at rejse afsted til Italien, men har du samtidig et ønske om, at kunne sikre dig, at det er noget, der kommer til at foregå til en relativt sober pris, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du skal fokusere på at finde frem til en billig afbudsrejse. I og med, at det blandt danskerne er yderst populært at rejse til Italien i samtlige ferier, hvad end der er tale om en sommerferie, vinterferie eller derimod én af de andre ferie, der holdes i Danmark.

I denne forbindelse bør det dog understreges, at de billigste afbudsrejser er de såkaldte uspecificerede rejser, hvor du ikke ved på forhånd hvor, du bliver indlogeret – det betyder også, at det kan være alt lige fra et trestjernet hostel, hvor der kun er adgang til det mest nødvendige til et luksuriøst resort, hvor der både er adgang til pools, lækre værelser og meget andet. Hvis prisen er det vigtigste aspekt for dit vedkommende, så er dette den rette fremgangsmåde for dig.

Ovenstående er ikke ensbetydende med, at du ikke har mulighed for at finde en billig afbudsrejse Italien uden, at der er tale om en uspecificeret rejse. Der er også mange andre aspekter, der har indflydelse på prisen, hvorfor der bestemt også er mulighed for at finde en billig rejse, der er specificeret og som du selv har kontrol over. I en sådan sammenhæng kræver det dog oftest, at du enten er hurtig ude eller du derimod er villig til at vente til sidste øjeblik.

Tag et sats og vent til sidste øjeblik

Det bør desuden også gøres klart, at der er mulighed for at spare penge, hvis du vælger at vente til sidste øjeblik. Du har med garanti også hørt om de såkaldte Last Minute-rejser, der ofte også sælges under begrebet afbudsrejser. Hvis du er villig til at slå koldt vand i blodet og vente til kort tid inden afrejsetidspunktet, så har du mulighed for at spare rigtig mange penge på din kommende ferie til Italien, uanset om du har et ønske om at komme til Rom eller Sardinien.

Dette skyldes, at de forskellige rejsebureauer naturligvis bliver mere desperate efter at afsætte deres rejser, des tættere, du kommer på afrejsedatoen. Hvis du ikke er typen, der har behovet for, at din ferie er blevet planlagt til punkt og prikke allerede flere måneder, inden du rejser afsted, så er det bestemt en oplagt idé, at du vælger at se nærmere på muligheden for at bestille én af de mange Last Minute-rejser, så du dermed vil kunne spare penge.

Praktisk information

Når du rejser på ferie, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at være godt forberedt. Selvom langt de fleste kender til Italien, så er det alligevel anbefalelsesværdigt, at du giver dig selv tid til at læse nærmere om nogle af de mere praktiske aspekter, hvilket blandt andet inkluderer sproget, valuta, klima og meget andet. Det er dog ikke noget, der er synderligt krævende at blive klogere på, da du finder information om det nedenfor.

Sprog

I Italien er det officielle sprog italiensk, som også er det, der tales til dagligt i alle dele af landet. Det er ikke alle italienere, der er lige skarpe med hensyn til det engelske sprog, men de fleste kan dog begå sig ganske fint på sproget.

Valuta

Italien er en del af EU og har derfor også valgt at tage den fælles valuta til sig, hvilket betyder, at det er Euro, der bruges i alle dele af Italien. Dog kan du bruge betalingskort langt de fleste steder – det anbefales dog alligevel at du medbringer lidt kontanter hjemmefra, da betalingskort sommetider kan være bøvlet.

Klima

Klimaet varierer alt afhængigt af, hvor i Italien, du befinder dig. I den nordlige del af Italien er der mange skiområder, hvor det er køligt, mens der i den sydlige del af Italien er et mildt middelhavsklima, hvilket betyder, at det er varmt, men dog ikke varmere end, at det fortsat er behageligt.