Tyrkiet

Voksne
Børn

Tyrkiet er faktisk ét af de ganske få lande i Europa, der kan bryste sig af intet mindre end 300 solskinsdage om året. Derfor er du også garanteret et utal af solrige ferietimer, hvide sandstrande og lækkert badevand, hvis du vælger at lægge vejen forbi Tyrkiet. Det er dog også et land, der byder på både historiske oplevelser og en interessante kulturhistorie. Det er også derfor, at det netop er Tyrkiet, der er ét af de mest foretrukne rejsemål for danskerne.

Det tager ikke mere end tre timer og 45 minutter at flyve fra Danmark til Tyrkiet, hvorfor du i løbet af kort tid kan bevæge dig fra kedeligt gråvejr til høje temperaturer og sol fra en skyfri himmel. Du får oven i købet adgang til intet mindre end 8.000 kilometers kystlinje, mens der også er sol og sommer stort set hele året rundt, hvorfor Tyrkiet også er et interessant valg blandt mange danskere – både i form af traditionelle rejser, men også ift. afbudsrejser Tyrkiet.

Nogle af de mest kendte og populære områder i Tyrkiet er Alanya, Side, Marmaris og Içmeler. Her er der nemlig tale om dejlige feriebyer, der byder på hver deres personlige islæt, der på flere punkter varierer. Det er også noget, der betyder, at hvis du har et ønske om, at rejse til Tyrkiet, så er der mange spændende rejsemål. Derfor kan du også roligt vælge at bestille en afbudsrejse Tyrkiet, hvilket du nemt kan finde blandt de mange afbudsrejser til Tyrkiet.

Afbudsrejse til Tyrkiet – Forskellige prisklasser

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der mange hoteller og resorts i Tyrkiet. Det er også ensbetydende med, at du har mulighed for at tage hele familien med til ét af de mange store, familievenlige resorts, der byder på en lang række spændende faciliteter og underholdning. Der findes dog også et væld af lækre par-hoteller med fred og ro, mens der også er mindre familiedrevne hoteller, hoteller med udvidet luksus og dertil også et væld af andre typer af hoteller.

Med andre ord, så byder Tyrkiet på noget for enhver smag, hvad end du er interesseret i én af de mange afbudsrejser All Inclusive Tyrkiet eller du derimod blot fokuserer på at finde billige afbudsrejser til Tyrkiet, så har du mulighed for at finde et væld af gode tilbud – det skyldes selvfølgelig i høj grad, at Tyrkiet er ét af de mest populære rejsemål på det danske marked, så derfor kan du også være sikker på at det samlede udbud af Tyrkiet afbudsrejser er særdeles stort.

Afbudsrejser Tyrkiet – Et alsidigt rejsemål

Én af de klare fordele ved Tyrkiet og én af de primære årsager til, at det er et foretrukket rejsemål blandt danskerne er, at det er et meget alsidigt rejsemål. Hvis du er glad for blot at kunne ligge i en behagelig liggestol i timevis, at hygge ved stranden ved ungerne eller du i stedet er til action på vandet, så er Tyrkiet lige noget for dig – og derfor kan du også roligt vælge at gå på jagt efter en lækker afbudsrejse til Tyrkiet blandt de mange billig afbudsrejser til Tyrkiet.

Ikke nok med det, så bør det også nævnes, at det er et land med et levende og spændende restaurantliv, der ligger helt ned til strandområderne, så du kan nyde frokost eller aftensmad med en skøn havudsigt. Havet er desuden også noget, der indbyder til mange timers sjov og spas, da det tyrkiske hav er ideelt til diverse bådudflugter, så du kan se de smukke kyster på afstand, du kan bade i det turkise hav og du kan hoppe rundt i bølgerne, der skyller mod din krop.

Det stopper ikke her, for mange steder i Tyrkiet er der også rig mulighed for snorkling, surfing og kajakture langs kysterne. Det er oftest også muligt at beskæftige sig med samtlige former for vandsport, hvilket blandt andet inkluderer vandski, jetski og meget andet. I Tyrkiet kan du også nyde de smukke bjerge, bade i hellige kilder, opleve brusende floder og besøge helt golde stepper – der skal ikke være nogen tvivl om, at Tyrkiet byder på lidt af hvert.

Ét af verdens mest interessante køkkener

Tyrkiet byder på ét af verdens mest interessante køkkener, der kommer til udtryk, hvad end du vælger én af de mange afbudsrejser Tyrkiet All Inclusive eller du derimod blot er interesseret i én af de billigere Tyrkiet rejser afbudsrejser, da det giver dig muligheden for at besøge en række lokale restauranter. Det anbefales på kraftigste vis, at du sørger for at opleve nogle af de mange lokale specialiteter, der har været med til at gøre det tyrkiske køkken kendt i hele verden.

Det er blandt andet klimaet og beliggenheden, der er med til at gøre landet i stand til at producere et væld af råvarer selv. De er blandt andet kendt for deres unikke smag i de solmodne tomater, de friske krydderier såvel som det lækre kød. Ydermere, så er det også meget udbredt i Tyrkiet, at familierne har en lang tradition for at samles og spise små madretter, der kaldes “meze” og bedst kan beskrives som den tyrkiske udgave af tapas bestående af oliven, ost, brød, dolmer, köfte, krydrede kødretter og grillede grøntsager.

Praktisk information om afbudsrejse Tyrkiet

Hvis du har forelsket dig i det tyrkiske land efter at have set nærmere på f.eks. de mange billige afbudsrejser All Inclusive Tyrkiet, der kan findes på det danske marked, så er der en række praktiske informationer, du skal være opmærksom på. Disse gør sig naturligvis gældende, hvad end din interesse særligt trækker dig i retning af afbudsrejser Tyrkiet kun fly eller du derimod ønsker at bestille en afbudsrejse Tyrkiet All Inclusive, der byder på den fulde pakke.

Sprog

Det officielle sprog i Tyrkiet er naturligvis tyrkisk. Det snakkes af cirka 85% af den tyrkiske befolkning, mens den resterende del af befolkningen taler kurdisk. Hvis du vælger at besøge ét af de populære turistmål eller hvis du i stedet har besluttet dig for at besøge en tyrkisk storby, så skal du dog ikke være bekymret for, at der ikke tales engelsk på restauranter, i butikker og deslige. Det er nemlig meget normalt, at store dele af befolkningen snakker engelsk.

Klima

Tyrkiet har et samlet areal, der lyder på 783.562,38 km2. Det er selvfølgelig også noget, der betyder, at klimaet vil afhænge af, hvor i landet, du befinder dig. Hvis storbyferie og sightseeing er det primæer formål for din rejse, så bør det gøres i enten foråret (april-maj) eller i efteråret (oktober-november). Hvis du derimod har planer om, at skulle nyde det lækre vejr og besøge flere strande, så bør du vælge at rejse i sommersæsonen, der løber fra juni-september.

Du skal selvfølgelig være forberedt på, at temperaturen let rammer 30 grader og herover i sommerperioden. Det er også ensbetydende med, at du skal være forberedt på, at det kan blive særdeles varmt, men i langt de fleste tilfælde er det en stor del af årsagen til, at danskerne vælger at rejse til Tyrkiet og det er desuden også derfor, at der udbydes rigtig mange afbudsrejser Tyrkiet juli, hvilket både inkluderer afbudsrejser med All Inclusive Tyrkiet og almindelige afbudsrejser.

Valuta

Hvis du har et ønske om, at besøge Tyrkiet, så skal du medbringe den tyrkiske lira (TYR), der har en kurs, der lyder på cirka 275 kr., hvilket betyder, at 1 TYR er svarende til cirka 2,75 kr. Hvis det foretrækkes, så er der dog mulighed for at betale for hotelophold og andre større investeringer i euro. Hvis du er mest interesseret i afbudsrejser til Tyrkiet All Inclusive, så er det naturligvis ikke nær så relevant, da det hele er betalt – dog er det en god idé alligevel at medbringe tyrkiske lira.

Book en afbudsrejse til skønne Tyrkiet

Som der tidligere er givet udtryk for, så vælger langt de fleste danskere naturligvis at besøge Tyrkiet, fordi de har et ønske om, at kunne besøge de tyrkiske sandstrande og bade i det lækre hav langs den tyrkiske kyst. Hvis du er typen, der er glad for, at kunne slappe af ved stranden og samtidig også nyde det gode vejr, så er det naturligvis ikke til at komme udenom at Tyrkiet er et oplagt rejsemål for dit vedkommende, da det er et lang med et utal af sandstrande.

I denne forbindelse skal det også gøres klart, at der findes rigtig mange afbudsrejser til Tyrkiet, der udbydes hele året rundt. Derfor skal du ikke frygte for, hvorvidt det er muligt for dig at finde frem til en afbudsrejse, der kan bryste sig af, at harmonere med dine krav og præferencer i forhold til din kommende rejse. Hvert år er der rigtig mange danskere, der vælger at rejse til Tyrkiet og de kommer bestemt til at nyde ferien til absolut fulde – afbudsrejse eller ej.