Tripbuddy er en guide til afbudsrejser

Voksne
Børn

Hvor vil du rejse hen?

Billige afbudsrejser All Inclusive

All Inclusive er ikke et rejsekoncept, der har eksisteret i synderligt mange år. Ikke desto mindre er det blevet uhyre populært i løbet af den seneste årrække.

Det skyldes, at det er en ferieform, der giver plads til ultimativ afslapning og forkælelse.

Du skal ikke selv tænke på noget, da maden serveres tre gange om dagen, mens du altid har adgang til drikkevarer og snacks på hotellet eller resortet – og det er noget, der der i høj grad værdsættes af mange danskere. I og med, at det samlede udbud af rejser med All Inclusive er blevet kraftigt forøget i løbet af de seneste år, så er der også mange rejsebureauer, der sælger billige afbudsrejser med All Inclusive, hvad end det er i form af reelle afbud eller derimod i form af restpladser.

Derfor har du også mange muligheder for at finde en god afbudsrejse All Inclusive, der både harmonerer med de kriterier, du har i forbindelse med din ferie og samtidig kan bestilles til en rigtig god pris.

Du kan spise og drikke så meget, du vil, uden at tænke pengene.

Det er noget, der tiltaler mange danskere, da mange hoteller og resorts prissætter deres mad og drikkevarer i den høje ende, for at tjene på gæsterne.

Derfor kan det også blive en dyr fornøjelse, at skulle holde sig hydreret og mæt i løbet af dagen.

Hvis du i stedet bestiller én af de mange afbudsrejser All Inclusive, så er det ikke længere noget, du skal tænke på og du kan fokusere på at nyde din ferie.Da det er et koncept, der er blevet mere og mere populært i løbet af de seneste par på, så er det også et koncept, du i dag kan nyde godt hele verden over.

Du kan – med andre ord – være sikker på, at du kan bestille et bredt spektrum af All Inclusive afbudsrejser til netop dén destination, du ønsker.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det selvfølgelig også er noget, der har medført, at danskerne i høj grad har taget det unikke koncept til sig over de seneste par år.

Den store styrke er gratis mad og drikke

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så kan du forvente at finde gratis mad og drikke på det valgte hotel eller resort, hvis du vælger at bestille én af de utallige afbudsrejser med All Inclusive, der i dag udbydes på det danske marked.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er én af de klare styrker ved at bestille en All Inclusive afbudsrejse, hvilket også er den primære årsag til, at mange danskere vælger at bestille et hotel/resort, der byder på All Inclusive. Som der også tidligere er givet udtryk for, så kan det være en bekostelig affære, hvis du både skal holde dig mæt og hydreret i løbet af en hel dag ved poolen, hvor solen står højt på himlen og det er bagende varmt.

Det er også derfor, at det ofte er en rigtig god investering, at bestille en rejse med All Inclusive, hvilket flere og flere danskere finder ud af hvert år, selvom priserne for en sådan rejse ser højere ud, ud ad til, end f.eks. halv- eller pension eller blot opholdet.

I sidste ende vil du kunne opnå en stor besparelse ved at vælge én af de mange billige afbudsrejser All Inclusive, du kan finde på det danske marked, som udbydes af et bredt spektrum af rejsebureauer.

Derfor er det bestemt også noget, du bør have fokus på, hvis du i øjeblikket står over for, at skulle bestille din kommende ferie, hvilket gør sig gældende, uanset om du har planer om, at skulle rejse afsted inden for kort tid eller det først er til sommer næste år.

Vær opmærksom på, at det er lokalproducerede drikkevarer

Hos langt de fleste hoteller og resorts, der tilbyder All Inclusive, så er det lokalproducerede drikkevarer, der er tale om.

Det er også ensbetydende med, at hvis du gerne vil have en kold fadøl fra Carlsberg eller en kold sodavand fra Coca Cola, så er det typisk noget, der bliver for egen regning.

Er du tilfreds med de lokalproducerede drikkevarer, så kan du dog indtage lige så mange drinks, øl, sodavand og øvrige drikkevarer, som du overhovedet har lyst til at gøre.

I denne forbindelse skal det dog gøres klart, at du i forbindelse med All Inclusive altid vil kunne forvente, at der er drikkevarer ad libitum inkluderet.

Hvis du vælger ét af de mere eksklusive hoteller eller resorts, så er der dog også mulighed for at drikkevarerne er fra velkendte producenter som f.eks. Coca Cola, Carlsberg, Heineken eller deslige.

Hvis det er noget, der er vigtigt for dig, så er det også noget, du skal sørge for at undersøge, inden du bestiller ferien. Slutteligt, så skal det også gøres klart, at der vil være mulighed for at finde resorts og hoteller hele verden over, som f.eks. er målrettet børnefamilier, hvorfor udvalget af drikkevarer også vil være målrettet børn.

På den anden side, så er der også mange steder, der har valgt at lægge fokus på et mere ungdommeligt og festligt publikum, hvilket vil betyde, at der er mulighed for at bestille alskens drinks uden yderligere beregning – f.eks. på Ibiza eller Sunny Beach.

Ovenstående er naturligvis også ensbetydende med, at hvis du har planer om, at skulle bestille én af de yderst mange All Inclusive rejser afbudsrejser, du kan finde på det danske marked, så bør du på forhånd undersøge, hvad det primære publikum er for det valgte hotel eller resort.

Skal du afsted med børnene, så er et festligt resort med alkohol i lange baner ikke just det rette sted, mens du og vennerne med garanti ikke vil feste ved poolen blandt børnefamilier.

Der serveres mad tre gange om dagen – oftest i form af buffet

Uanset om du bestiller én af de mange billige All Inclusive afbudsrejser eller du i stedet vælger at bestille en traditionel rejse med All Inclusive til fuld pris, så kan du forvente, at der serveres mad tre gange om dagen.

Der er meget forskelligt fra resort til resort, men oftest vil du dog opleve, at det er i form af budget, hvilket også betyder, at der er tænkt på hele familien og samtlige smagspræferencer – og det gør sig gældende morgen, middag og aften.

Du vil selvfølgelig opleve, at den mad, der tilberedes og serveres oftest er inspireret af landet og kulturen, hvor du vælger at holde ferie.

Du kan dog være sikker på, at der også altid er mulighed for at finde frem til et stort udvalg af internationale retter, hvorfor selv det mest kræsne publikum kan tilfredsstilles.

Der vil derfor også altid være retter såsom pommes frites, spaghetti bolognes og lignende madretter, som alle kan lide og derfor kan alle mundes mættes. Hvis du ikke mener, at det er nok for dig, at der bliver serveret mad tre gange om dagen, så er der – som der også tidligere er givet udtryk for – også mulighed for at bestille sandwiches, snacks og deslige i diverse restauranter og barer, som du oftest vil kunne finde omkring poolen på de fleste resorts.

Det er selvfølgelig også ideelt, hvis du gerne vil sove længe og springe morgenmaden over, da du dermed blot kan bestille sandwich, juice og kaffe i poolbaren.

Langt de fleste resorts og hoteller har valgt at tilbyde deres gæster All Inclusive, har fokus på at tilbyde buffet til både morgen, middag og aften.

Det er dog ikke noget, der gør sig gældende alle steder, da der nogle steder også vil være mulighed for at bestille fra menukortet i stedet for.

Det skal dog gøres klart, at det typisk er noget, du vil komme til at opleve hos nogle af de mere eksklusive hoteller og resorts med All Inclusive, som du kan finde hele verden over.

All Inclusive er en rejseform for dig, der ønsker ultimativ afslapning

I og med, at du overhovedet ikke skal tænke på noget, hvis du vælger at bestille en ferie med All Inclusive, så er det også en oplagt idé for dig, der blot har et ønske om, at kunne rejse til et sted, hvor vejret er bedre, hvor der er adgang til en stor swimmingpool og hvor du blot kan koble fuldstændig fra.

Det er nemlig en rejseform, der er blevet skabt for at kunne give gæsterne en ultimativ afslapning, hvor de ikke skal tænke på andet end at nyde deres skønne ferietid.

Med All Inclusive, så skal du hverken tænke på selv at lave mad, du skal ikke overveje, hvor du skal spise aftensmad i aften og du skal heller ikke være bekymret for, at din regning i poolbaren ender med at løbe løbsk, fordi der bliver bestilt mange drikkevarer og snacks.

Derfor er det oftest også personer, som ønsker at kunne dedikere sin tid helt og aldeles til blot at slappe af, hvorfor de heller ikke ønsker at skulle tænke på noget eller tage stilling til alt muligt. Dog er det i mindst lige så høj grad folk, der ikke ønsker at gå på kompromis, der vælger at tage på en All Inclusive-ferie.

Der findes nemlig mange dansere, der kun har mulighed for at tage på ferie én gang om året, hvilket også betyder, at de vil være sikker på, at det er den bedst mulige ferie, de overhovedet kan komme på.

Det er nemlig noget, som All Inclusive kan være med til at sikre, da du dermed kan spise og drikke som du lyster, mens du blot ligger og slapper af ved poolen.

Hvis du derimod er typen, der sjældent opholder sig ved det resort eller hotel, du har valgt, men derimod hele tiden er ude for at opleve noget, prøve nye strande eller noget helt tredje, så er det ikke sikkert, at det er All Inclusive, du skal vælge at bestille.

I et sådant tilfælde kan det tænkes, at halv- eller helpension mere er noget for dig.

I bund og grund, så er det dog noget, du selv skal vurdere og dermed også skal tage op til overvejelse, når du skal bestille din ferie.

Der findes i dag flere varianter af den populære rejseform

Selvom All Inclusive er en rejseform, der ikke har synderligt mange år på bagen og som derfor heller ikke har haft synderligt lang tid til at blive udbredt, så er det blevet en uhyre stor succes.

Det har betydet, at der er mange steder, hvor de er begyndt at udvikle videre på det uhyre populære koncept, så der i dag er mulighed for at finde flere forskellige varianter af All Inclusive-rejseformen, der varierer på baggrund af et bredt spektrum af forskellige punkter.

Du vil blandt andet kunne finde en såkaldt Ultra All Inclusive, der bedst kan beskrives som værende en form for overbygning på den normale form for rejser med alt inkluderet.

Med en sådan rejse, så vil du typisk have et stort udvalg af snacks og drikkevarer inkluderer alle 24 timer i døgnet, hvorfor du altid kan få noget at spise at drikke, uanset om kl. er 16 om eftermiddagen, 02 om natten eller du står tidligt op, og gerne vil have din morgensult stillet allerede kl. 06. Ydermere, så vil du typisk også få et endnu større udvalg af indbydende lækker mad til samtlige måltider, hvorfor du kan forvente, at udvalget er meget stort og varieret til både morgen, middag og aften.

Det er også noget, der betyder, at Ultra All Inclusive i høj grad er en rejseform, der tiltaler dig, der sætter pris på at spise godt og gerne vil have den luksus, det er, at kunne få mad og drikke hele døgnet rundt.

Det kan være, at du er tidligt oppe eller er en natteugle, så du derfor har behov for mad og drikke i alle døgnets 24 timer.

Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at det er en rejseform, der er blevet umådeligt populært i løbet af de seneste par år, så derfor er det også noget, der er blevet introduceret på rigtig mange hoteller og resorts hele verden over.

Der er dog også mange steder, de har valgt at tage All Inclusive Light til sig, hvor udvalget af mad og drikke er en kende mere begrænset, mens tidsrummet, hvor du kan indtage gratis drikkevarer fra poolbaren også er reduceret.

Du kan finde afbudsrejser med All Inclusive til mange destinationer

Der er mange hoteller og resorts, der har taget All Inclusive til sig, og der er kun flere og flere, der er begyndt at introducere det, hvilket også er noget, der har haft den betydning, at du i dag har mulighed for at indlogere dig på hoteller og resorts med All Inclusive hele verden over.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det i dag er meget få resorts og hoteller i de fleste Sydeuropæiske lande, der ikke tilbyder All Inclusive – og tilmed i forskellige varianter.

Hvis du selv har i sinde at bestille en rejse med All Inclusive og derfor også gerne vil sikre dig, at det bliver til et rejsemål, der er lige noget for dig, så skal du selvfølgelig sørge for at undersøge det nuværende udbud.

Du kan dog være sikker på, at langt de fleste lande er omfattet af dette udbud, hvilket også er noget, der betyder, at du – med garanti – vil kunne finde frem til enten en rejse eller en afbudsrejse, der passer perfekt til dine forskellige kriterier. I denne forbindelse er det dog værd at notere sig, at der findes nogle destinationer, der er mere populære end andre, når det kommer til at skulle bestille en afbudsrejse med All Inclusive.

Det skyldes, at der er op til flere forskellige typer af rejsemål, der er mere populære end andre blandt danskerne, hvilket ikke blot er noget, der gør sig gældende for All Inclusive-rejser, men derimod er noget, der er meget udbredt og derfor også afspejler sig i det samlede udvalg.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende for de følgende rejsemål, der både nu og i mange år har været blandt de absolut mest populære rejsemål blandt de danske turister – både med og uden All Inclusive:

Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at du kan finde rejser og ferier med All Inclusive til rejsemål hele verden over.

Hvis du ikke leder efter rejser til en bestemt destination eller ikke har nogle specifikke krav i denne sammenhæng, så kan det naturligvis være en fordel, at du vælger at se nærmere på nogle af de mest populære rejsemål, eftersom det er et valg, der med garanti vil give dig et markant større udvalg af pakkerejser at vælge mellem.

Nogle steder omfatter All Inclusive også andet end mad og drikke

Det skal også nævnes, at der er mulighed for at finde et utal af hoteller og resorts hele verden over, hvor du får meget andet end blot mad og drikke med, hvis du vælger at bestille et ophold med All Inclusive.

Derfor er det selvfølgelig også noget, du bør have med i dine overvejelser, hvis du har i sinde at skulle bestille en ferie, hvor alt er inkluderet og hvor du ikke går på kompromis med noget – hvis du vel at mærke går op i, at du får adgang til aktiviteter og deslige.

Du vil blandt andet kunne finde op til flere hoteller og resorts, hvor du får adgang til et væld af aktiviteter og faciliteter, hvilket blandt andet er noget, der inkluderer sports- og vandsportsaktiviteter, entertainment, animation mv., som dog kan variere rigtig meget fra sted til sted.

Et rigtig godt eksempel på dette er Club La Santa, som langt de fleste kender og som samtidig også er én meget velbesøgt destination blandt de mange sportsligt aktive danskere.Hvad dette betyder er også, at All Inclusive ikke altid kun dækker over, at du har mulighed for at få gratis mad og drikke, men at du samtidig også kan forvente, at du får adgang til en lang række aktiviteter og faciliteter, der ellers ville have kostet entré eller deslige.

Hvis du ved, at du er typen, der er glad for at kunne foretage dig forskellige ting, når du er på ferie, så er dette bestemt noget, der er oplagt at være opmærksom på, når du skal bestille din ferie.

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det dog langt fra er alle hoteller og resorts, der tilbyder andet end mad og drikke i forbindelse med et All Inclusive-ophold.

Det handler også om, at langt de fleste, der vælger at bestille et ophold med All Inclusive, har et ønske om, at kunne slappe af og koble fuldstændig fra, hvorfor de ikke har synderligt meget lyst til, at skulle indvillige i en form for sportslig aktivitet, men derimod blot ønsker at slappe af ved poolen.

Afbudsrejser giver dig mulighed for at spare mange penge

Hvis du bestiller en afbudsrejse, så er det typisk med et ønske om, at kunne spare penge.

Der udbydes rigtig mange afbudsrejser på det danske marked, så derfor vil du med garanti også kunne finde frem til en rigtig god ferie, der er lige noget for dig, mens du også har rig mulighed for at opnå en stor besparelse i forhold til normalprisen på en sådan ferie – og det er faktisk noget, der gør sig gældende, uanset om du har planer om, at skulle bestille en ferie med eller uden All Inclusive.

Afbudsrejser er noget, du har kunne finde på det danske marked i rigtig mange år, men det ser dog ud til, at der er mange danskere, der i løbet af de seneste par år har fået øjnene op for begrebet.

Det er også årsagen til, at der er flere rejsebureauer, der er begyndt at sælge restpladser og Last Minute-rejser under dette begreb, hvilket har betydet, at det ikke længere kun er noget, der dækker over ferier, der er opstået som følge af reelle afbud fra andre, der har bestilt rejserne.Der findes ikke nogen fast procentvis besparelse eller lignende, du kan regne med, da der er stor forskel på, hvor meget, du kan forvente, at du kommer til at spare, hvis du vælger at bestille en afbudsrejse i stedet for at bestille en traditionel pakkerejse eller derimod selv at sammensætte hele din ferie.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at du kan være helt sikker på, at du kan komme til at spare rigtig mange penge, hvis du bestiller én af de mange lækre afbudsrejser All Inclusive, der i dag udbydes på det danske marked.

Du kan forøge din besparelse med uspecificerede afbudsrejser

Hvis du i høj grad har fokus på, at kunne spare penge, så bør der ikke lægges skjul på, at du har mulighed for at spare mange ved at vælge en uspecificeret rejse i stedet for at vælge en specificeret rejse.

Det er ikke dermed sagt, at det er noget, du skal føle dig tvunget til at gøre, da det er meget forskelligt fra person til person, hvad de har af præferencer i denne retning.

Derfor skal du også gøre op med dig selv hvad, der er vigtigst; en lav pris eller kendskab til din ferie. I denne forbindelse er det vigtigt at understrege, at du kan finde op til flere uspecificerede afbudsrejser med All Inclusive.

Derfor er det heller ikke noget, der betyder, at du ikke kan være sikker på, at du ender med at finde en ferie med All Inclusive, selvom du forsøger dig med en uspecificeret rejse.

Du skal dog være forberedt på, at du kan risikere, at stå med et hotel eller et resort, der ikke er mere end 3-stjernet, mens du dog også kan ende med at blive indlogeret på et luksuriøst hotel i stedet for.

Hvis du gerne vil sikre dig, at du ender med at komme afsted på ferie til den bedst mulige pris, så er det ikke til at komme udenom, at den absolut bedste løsning er, at du tager chancen og bestiller en uspecificeret afbudsrejse.

Hvis du derimod gerne vil være sikker på, at der er tale om en rejse, er passer perfekt til de krav, du har, så skal du i stedet fokusere på at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du allerede har kendskab til transport, indlogering og andre aspekter af din kommende ferie.

Er du villig til at bestille en Last Minute-afbudsrejse med All Inclusive?

Som der tidligere er givet udtryk for, så er afbudsrejser ikke længere et begreb, der kun dækker over deciderede afbudsrejser.

Det er nemlig også et begreb, der bruges til at sælge andre typer af billige rejser, hvilket tæller både restpladser og såkaldte Last Minute-rejser.

Det betyder selvfølgelig også, at du har mulighed for at finde et stort udbud af afbudsrejser Last Minute All Inclusive, som selvfølgelig også giver dig enormt store besparelser på ferien.

Det skal dog gøres klart, at det ikke er alle, der er interesseret i, at skulle bestille en sådan ferie.

Ét af de primære kendetegn ved en Last Minute-rejse er, at den – som navnet også giver antydninger af – er bestilt i sidste øjeblik, hvilket også vil kræve, at du er i stand til at rejse kort efter bestillingstidspunktet.

Derfor er det heller ikke en rejseform, der tiltaler alle, mens andre dog er glade for den forøge besparelse og den store impulsivitet, der er forbundet med Last Minute-afbudsrejser.

Gode råd til rejsende

Årsagen til, at du oftest vil kunne spare rigtig mange penge ved at vælge en Last Minute-rejse er, at de mange rejsebureauer, der sælger denne form for rejser er mere pressede efter, at sælge deres pladser, hvis det er tæt på afrejsetidspunktet.

Derfor vil de også forsøge at gøre dem mere attraktive, hvilket oftest gøres ved at sætte priserne markant ned, så de mange turister dermed også har mulighed for at spare rigtig mange penge, når de bestiller deres ferie.

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er der dog også mange danskere, der finder det mere interessant, at deres ferie er meget impulsiv og pludselig, så de ikke skal vente i synderligt længe, inden der er afrejse.

Med denne måde når man heller ikke rigtigt at forberede sig på, at man skal på ferie, hvilket for mange kan være med til at gøre det til en bedre ferie, fordi det kommer mere pludselig og du derfor også vil komme til at nyde det i højere grad.

Du kan bestille afbudsrejser fra alle lufthavne i Danmark

Uanset hvor i landet, du er bosat, så kan du være sikker på, at du kan bestille en afbudsrejse, der lever op til dine krav og stemmer godt overens med dine præferencer.

I denne forbindelse skal det gøres klart, at langt de fleste afbudsrejser er inkl. fly, men der findes dog også et mindretal af disse rejser, der kræver, at du selv er villig til at starte bilen og køre mod din destination.

Det skal du selvfølgelig være opmærksom på, når du bestiller din kommende ferie.

Det skal dog også gøres klart, at uanset hvilken lufthavn, du ønsker at rejse fra, så er der mulighed for at finde forskellige former for afbudsrejser, der starter i netop denne lufthavn.

Det skal dog nævnes, at du skal være klar over, at det ikke er altid, at du i de mindre lufthavne finder et nær så stort udbud af afbudsrejser.

Du vil kunne finde flest afbudsrejser med udrejse fra følgende lufthavne i Danmark: Kastrup LufthavnBillund LufthavnAalborg Lufthavn og Aarhus Lufthavn.

Der kan – som sagt – også findes en række mindre lufthavne her i landet, men det er ikke altid, at du finder et nær så stort udbud af afbudsrejser, der afgår fra disse. Der kan dog også være fordele forbundet med at tage turen til Tyskland, da der ofte kan være mange penge at spare ved at flyve fra f.eks. Hamborg eller Kiel, hvis du er villig til at tage køreturen derned – og hvis du rent faktisk går op i, at du kan spare ekstra penge ved at flyve fra en tysk lufthavn i stedet for en dansk.