Sharm el Sheikh

Voksne
Børn

På trods af, at Egypten er et land, der har en uhyre lang og spændende historie, så har Sharm el Sheikh for alvor først udviklet sig til at være en by, der har fungeret som et feriested for gæster fra hele verden i løbet af 60’erne. Det bør desuden også gøres klart, at det i særdeleshed er det varme, tørre klima i kombination med de attraktive strande, der er med til at lokke gæster til fra hele verden – og oftest via én af de uhyre mange afbudsrejser til Sharm el Sheikh.

Selvom der er tale om et rejsemål, der er uhyre velkendt og særdeles populært blandt de mange danskere, så er det dog ikke kun de danske ferieglade gæster, der bruger de lækre strande og besøger byens mange faciliteter og seværdigheder. Du kan derimod forvente at møde folk fra hele Europa og tilmed også arabiske gæster, der ofte flyves ind via den lokale lufthavn, der er at finde på Sinai-halvøen og er den mest travle af slagsen i netop dette område.

Afbudsrejse til Sharm el Sheikh – mange dykkemuligheder

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at Sharm el Sheik er et område, der er intet mindre end verdensberømt, når det kommer til de mange muligheder for at dykke og snorkle. Det skyldes blandt andet, at havet er lunt året rundt og det samtidig også er nemt at se under vandet, da det stort set er krystalklart. Du har mulighed for at se på et utal af forskellige farverige fisk, som du frit kan dykke rundt og nyde synet af i havet langt strandkysten.

I denne forbindelse skal det desuden også gøres klart, at du har mulighed for at finde en lang række forskellige dykkerskoler i og omkring Sharm el Sheikh, hvor du har mulighed for at lære alt, du skal vide for at kunne lære at dykke – og så kan du også være sikkert på, at du kan finde en dykkerskole, der harmonerer med enhver pengepung. Du finder i særdeleshed spændende dykning ved Tiran, der er en lækker ø med spændende dykkemuligheder.

Andre typer af vandsport er også uhyre udbredt

Det bør bestemt også understreges, at du har mulighed for at blive beskæftiget af en lang række øvrige vandsportaktiviteter i og omkring Sharm el Sheikh. På stranden og i havnen er der selvfølgelig mulighed for at finde et utal af forskellige former for vandsport, du har mulighed for at prøve af, hvis du har modet til det. Derfor er du også garanteret, at der er noget, at lave for børnene og samtidig også et væld af aktiviteter for de mere barnlige sjæle.

Du får blandt andet mulighed for at prøve kræfter med kitesurfing, stå på vandski, sejle i gummibåd, bade i store vandparker, der er placeret i havet, eller komme ud i en hurtig speedbåd. Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at Det Røde Hav er den absolut største legeplads i Sharm el Sheikh, da det byder på et stort antal af aktiviteter på overfladen, men bestemt også under overfladen, hvilket bl.a. tæller nogle af verdens smukkest koralrev.

Afbudsrejse til Sharm el Sheikh byder på meget andet end dykning

På trods af, at Sharm el Sheik i høj grad er et turistområde, der er kendt for deres gode klima og de mange muligheder for at dykke i det krystalklar vand, så er der også mange andre muligheder, der trækker turister til området. Der er f.eks. rigtig mange danske turister, der vælger at besøge området, fordi de har mulighed for at komme ud og ride på kameler eller køre på ATV’er i ørkenen, der begge dele er særdeles populære aktiviteter blandt gæster i området.

Hvad end du har planer om, at bestille én af de mange afbudsrejser Sharm el Sheikh eller du derimod blot ønsker at booke et hotel, så du selv har mulighed for at være herre over måltiderne, så skal det gøres klart, at du også har rig mulighed for at for at leje en jeep, der kan bruges til at opleve området. En populær destination er, at besøge bjerget Sinai, der ikke ligger synderligt langt væk fra selve byen, men dog alligevel kan bryste sig af, at rumme en smuk natur.

Det stopper dog ikke her, for du har faktisk også muligheden for at komme til at både leve og bo hos de lokale beduiner, hvis du har et ønske om, at prøve noget mere eventyrligt og anderledes end blot at tage afsted på en charterrejse eller et resort med All Inclusive. Med andre ord, så skal der bestemt ikke lægges skjul på, at Sharm el Sheikh er et særdeles populære rejsemål og derfor er udbuddet af Sharm el Sheikh afbudsrejser også uhyre stort.

Afbudsrejser Sharm el Sheikh – Praktiske informationer

Hvis du har planer om, at skulle rejse til Sharm el Sheikh, så er det selvfølgelig også særdeles vigtigt, at du har fokus på de forskellige praktiske aspekter. Der er op til flere aspekter, du skal være opmærksom på, hvis du har planer om, at skulle rejse til dette turistprægede og særdeles populære område i Egypten. Derfor har du også mulighed for at blive klogere på de mest vitale af slagsen nedenfor, så du er godt klædt på til at rejse afsted til Sharm el Sheikh og Egypten.

Sprog

I og med, at der er tale om et rejsemål, der er placeret i Egypten, så skal det selvfølgelig også gøres klart, at der langt de fleste steder tales egyptisk. I denne forbindelse er det dog også værd at notere sig, at det skal understreges, at du har mulighed for at kommunikere på engelsk med langt de fleste personer i Sharm el Sheikh, hvad end, du skal ud at spise på en restaurant, kommunikere med personalet på dit hotel eller du er i færd med at shoppe i en butik.

Valuta

Hvis du rejser til Egypten, så skal du selvfølgelig også sørge for at veksle til egyptisk pund, som du kan medbringe på ferien. I øjeblikket lyder den aktuelle kurs på 35.37, hvilket er ensbetydende med, at en 1 EGP er svarende til 0,35 DKK. Hvis du har bestilt en ferie med All Inclusive, så er det selvfølgelig ikke nær så vigtigt, at du sørger for at have en større mængde lokal valuta med, da det meste allerede er betalt på forhånd, men du bør dog fortsat have lommepenge med.

Vejr og klima

som der også tidligere er givet udtryk for, så er det i særdeles vejr og klima, der er med til at tiltrække rigtig mange af de gæster, der vælger at lægge vejen forbi Sharm el Sheik for at nyde en velfortjent ferie. Derfor vil du også kunne forvente, at der er varme temperaturer hele året rundt, der i sommerperioden lyder på cirka 30 grader i gennemsnit. Det må siges, at være en passende temperatur for langt de fleste danskere, der skal ud og rejse, da det hverken er for koldt eller derimod for varmt.

Afbudsrejser Sharm el Sheikh – Populært rejsemål

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange danskere, der vælger at rejse til Sharm el Sheikh, fordi de har fundet et rigtig godt tilbud på en såkaldt charterrejse. Derfor vil du også kunne forvente, at der hos mange af de hoteller, du finder i området vil være mulighed for enten at vælge halvpension eller All Inclusive. Det er ikke sikkert, at det er noget, der har din interesse, men så er det heller ikke sikkert, at Sharm el Sheikh er noget, der tiltaler dig.

I dag er der rigtig mange danskere, der er glade for at kunne rejse afsted på sådanne charterrejser, fordi det lige netop giver dem muligheden for at slappe af uden, at skulle tænke på det store. Hvis du vælger en charterrejse til Sharm el Sheikh med halvpension eller med All Inclusive, så er du bestemt sikret, at du ikke skal tænke på noget, da alle måltider serveres på dit resort eller dit hotel – og med All Inclusive kan du hente drikkevarer og snacks hele døgnet.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at særligt All Inclusive er blevet et særdeles populært koncept på det danske marked, da langt de fleste danskere har et ønske om, at kunne slappe af, når de drager på ferie. Hvis det også er noget, der gør sig gældende for dit vedkommende, så er det bestemt ikke til at komme udenom, at du ville elske at besøge et lækkert hotel eller resort i Sharm el Sheikh, som tilbyder rejser, der er baseret på All Inclusive-konceptet.