Gran Canaria

Voksne
Børn

Hvor vil du rejse hen?

Tag på afbudsrejse til Gran Canaria

Det er ikke kun, fordi du er garanteret lækkert vejr, når du besøger Gran Canaria i vintersæsonen, at det er netop denne destination, som mange danskere har valgt at kaste sin kærlighed over – det handler i lige så høj grad om, at du har rig mulighed for at finde et stort udbud af afbudsrejser til Gran Canaria, der giver dig mulighed for at spare penge på din kommende ferie.

Hvis det er noget, du har interesse for, så bør du bestemt finde en afbudsrejse Gran Canaria. Gran Canaria er desuden den tredjestørste af De Kanariske Øer, der kun er overgået af Tenerife og Fuerteventura.

Det skal desuden understreges, at der også er mulighed for at finde mange andre afbudsrejser De Kanariske Øer, hvis du foretrækker én af de øvrige øer i øgruppen.

Øen er i høj grad kendt for sine dejlige temperaturer og den gode stemning.

Der er ca. 800.000 indbyggere på øen, men der er hvert år flere millioner turister, der besøger ferieøen.

Nyd de lækre sandstrande på Gran Canaria

Gran Canaria er ikke en synderligt stor ø, hvilket også betyder, at uanset hvor på øen, du befinder dig, så er der aldrig synderligt langt til stranden, hvad end du opholder dig i Playa del Inglés, Puerto Rico eller områderne omkring.

En stor del af årsagen til, at mange danskere vælger at rejse til Gran Canaria er naturligvis for at kunne dase på stranden.

Du kan nyde de originale strande, men også Playa de Amadores, hvor sandet er blevet importeret direkte fra Caribien. Ydermere, så er der også mulighed for at slappe af i de såkaldte sanddyner i Maspalomas.

Uanset hvad, du har af præferencer og hvor på øen, du har valgt at indlogere dig, så er der rig mulighed for at nyde en både afslappende og lækker dag på stranden.

Hvis du ønsker at komme væk fra den kolde og mørke vinter i Danmark, så er det en oplagt idé, at du vælger at se nærmere på enten afbudsrejser Kanariske Øer eller direkte på afbudsrejser Gran Canaria.

Der er dog ikke kun mulighed for at dase på sandstrandene eller bade i det lækre hav, men du kan selvfølgelig også nyde en god frokost eller aftensmad på én af de utallige restauranter, du finder på strandpromenaden.

Du kan f.eks. nyde en omgang let tapas til frokost eller en god paella til aftensmad – og i begge sammenhænge kan du med fordel også vælge at nyde et glas spansk rødvin.

Blandt de mange restauranter finder du med garanti også en, der tiltaler dig.

Gran Canaria har områder for enhver

Selvom mange tror det modsatte, så er Gran Canaria faktisk ikke blot én destination, men det er derimod flere rejsemål, der er samlet på én destination.

Det er også noget, der betyder, at du kan finde op til flere områder, der varierer på flere forskellige punkter.

Mere specifikt, så er dette en ferieø, der er blevet inddelt i intet mindre end seks forskellige områder, hvilket tæller alt lige fra livlige feriebyer til mere afslappende oaser, hvor du kan koble helt af.

Hvis du har planer om, at skulle rejse til Gran Canaria, så bør der ikke lægges skjul på, at det er vigtigt, at du sørger for at overveje samtlige muligheder.

Ydermere, så skal det også gøres klart, at du ikke skal frygte, hvorvidt du kan finde en område på den spanske ferieø, der harmonerer med dine ønsker – som der også er givet udtryk for ovenfor, så er der både områder med pulserende liv og masser af spisesteder, mens der også er mere nedtonede og rolige områder.Hvis du vil være sikker på sol, så bør du besøge øens sydlige kyst.

Det er blandt andet her, du finder Playa del Inglés, der er det største ferieområde på øen og som i dag næsten er vokset sammen med Maspalomas, San Agustín og Maloneras, fordi det er blevet så stort og velbesøgt et område.

Du kan også vælge at besøge Puerto Rico, der ofte omtales som værende det mest solsikre område på hele øen – og særligt hvis du besøger øen i vintersæsonen.

Gran Canaria – en ferieø fyldt med oplevelser

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er Gran Canaria – uden tvivl – en ferieø, der byder på en lang række forskellige typer af oplevelser.

Disse oplevelser og seværdigheder kan findes ved stranden og i de forskellige feriebyer, mens der også er mulighed for at være aktiv, da der både er et utal af minigolf- og tennisbaner, mens vandsport også er en mulighed.

Det er også noget, der beviser, at det i høj grad er en ø, der lever af den store mængde af turister. Hvis du vælger at bevæge dig en kende længere væk fra solkysten, så vil du hurtigt finde ud af, at der venter et hav af kontraster og spændende muligheder for at udforske og tage på udflugt.

Du kan blandt andet opleve naturen, bjergene og de mindre, men dog autentiske landsbyer, der ligger rundt omkring på ferieøen.

Der er tilmed også rig mulighed for at tage på bådsafari lige uden for Gran Canarias kyst, hvor du kan få lov til at opleve hvaler og delfiner.

Hvis du har besluttet dig for, at bestille en Gran Canaria afbudsrejse, som kan findes blandt det store udbud af Gran Canaria afbudsrejser på det danske marked, så skal du selvfølgelig være klar over, at du både får rig mulighed for at dase den på de lækre sandstrande, smage de lokale delikatesser og tilmed også opleve et væld af spændende oplevelser.

Derfor bør det ikke være noget, du tøver med at se nærmere på eller blot kaste dig ud i med hovedet først.

Mange muligheder for at spille golf

Er du typen, der er glad for golf og samtidig også ynder at spille det, når du er på ferie, så kan Gran Canaria sagtens være det helt rette sted for dit vedkommende.

Både banerne og klimaet er helt perfekt, når det bliver for koldt til at spille i Danmark.

På trods af øens størrelse, så byder den faktisk på intet mindre end seks rigtig gode baner. Det betyder også, at uanset hvor på øen, du bor, så er der rig mulighed for at komme til at spille golf på din ferie.

Disse golfbaner er så gode, at der tilmed bliver arrangeret deciderede golfferier, der afgår til Gran Canaria, hvor man får lov til at spille på de seks baner, der findes på øen.

Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at du skal overveje, om du skal bestille en sådan ferie eller du derimod foretrækker at kunne rejse afsted på en almindelig og afslappende ferie, som du blot kan vælge at kombinere med en eller flere runder golf på én af de golfbaner, der er nær dit hotel.

Vent til sidste øjeblik og spar penge på din afbudsrejse

Vælger du at vente med at bestille din ferie til Gran Canaria til sidste øjeblik, så har du gode muligheder for at spare penge.

I denne forbindelse skal det understreges, at der er mange Last Minute-rejser, der markedsføres som værende afbudsrejse uden egentlig at være det.

På trods af dette, så er det stadig en god mulighed for at spare penge, hvis du er i stand til at slå koldt vand i blodet og vente med at bestille din kommende ferie til kort inden afrejsetidspunktet.

Det er naturligvis ikke alle, der mener, at dette er den rette fremgangsmåde for deres vedkommende.

Derfor skal det også understreges, at det er essentielt, at du føler, at du er i stand til at holde hovedet koldt, selvom du har planlagt, at skulle rejse afsted om to dage og endnu ikke har fundet noget – det er nemlig oftest på denne måde, at de fleste finder luksuriøse rejser til næsten ingen penge.

Praktiske informationer

For at være godt forberedt, når du skal på ferie på Gran Canaria, så er der en række praktiske informationer, du bør undersøge på forhånd, så du ikke lander helt uforberedt på den spanske ferieø.

Sprog

Det officielle sprog på Gran Canaria er selvfølgelig spansk, men langt de fleste begår sig dog ganske glimrende på engelsk, hvorfor det ikke bør være noget problem at kommunikere med indbyggerne.

Valuta

Den brugte valuta i Spanien og dermed også på Gran Canaria er Euro. Det anbefales, at du sørger for at medbringe kontanter hjemmefra, selvom der dog både er mulighed for at hæve og betale med betalingskort.

Klima

Klimaet på Gran Canaria er subtropisk og de kan endda bryste sig af intet mindre end 300 solskinsdage om året. Den gennemsnitlige temperatur lyder på 21 grader, mens den varmeste måned er august.