Mallorca

Voksne
Børn

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du også kan være sikker på, at du finder mange gode restauranter og spisesteder, hvad end du vælger at besøge én af de hyggelige bjergbyer eller du opholder dig i storbyen (og den uhyre populære ferieby) Palma.

Derfor er Mallorca også et favoritsted for mange!

Selve øen har et areal, der lyder på 3.640 km2, hvilket er ensbetydende med, at den har en størrelse, der er svarende nogenlunde til Bornholm og Fyn tilsammen.

Der er bosat 850.000 personer på Mallorca, hvoraf langt størstedelen af disse er bosiddende i Palma.

Mallorca er desuden en del af De Baleariske Øer og derfor er den selvfølgelig også at finde i Middelhavet.

Afbudsrejser Mallorca – En ferieø, der har det hele

Hvis du er på udkig efter et rejsemål, der kan bryste sig af, at have det hele, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at Mallorca er et rigtig godt valg, da den populære ferieø rangerer højt på listen og byder på stort set alt, du kan komme i tanke om, som har relevans for en god ferie.

Engang var Mallorca kendt for grisefester, men den dag i dag er øen blevet fornyet, der er kommet mere fokus på turisme og den er derfor også fyldt med spændende oplevelser.

Mallorca byder alt, du kunne drømme om.

Du kan f.eks. bade og slappe af ved de 14 kilometer lange strande, der regnes for at være blandt de absolut bedste af slagsen i hele Europa.

Dog behøver du ikke at bevæge dig synderligt langt væk fra kysten, hvis du har et ønske om, at få lov til at opleve det ægte Mallorca.

Du finder hurtigt det lokale liv, men hovedbyen på øen, Palma, er et rigtig godt bud på et rejsemål, hvis du ønsker at kunne kombinere en badeferie med både storbyoplevelser, shopping såvel som forskellige kulturelle tilbud.

Afbudsrejser Mallorca – De bedste områder på Mallorca

Selvom Mallorca egentlig ikke er nogen synderligt stor ferieø, så kan det virke vanskeligt at skulle vælge det bedste område at afholde din ferie i.

Det er dog vigtigt, at du ikke blot vælger et tilfældigt område, hvilket naturligvis er noget, der skyldes, at der er en markant forskel på de mange områder.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du sørger for at læse nærmere om en række af de områder, du finder på øen inden, du vælger at bestille en afbudsrejse til Mallorca.

Som der også er givet udtryk for ovenfor, så kan det være svært for dig at vælge, hvor du skal bo på Mallorca, når du komme for at nyde det gode vejr, den spændende ø og en god ferie.

Der er nemlig et utal af forskellige områder, der adskiller sig på baggrund af en række forskellige aspekter.

Du kan blandt andet vælge at se nærmere på Alcudia, der er et område, der er særligt kendt for sin 14 kilometer lange og meget børnevenlige sandstrand, hvorfor det er et oplagt valg for børnefamilien. Det bør desuden også gøres klart, at Puerto Pollensa er et oplagt for dig, der ønsker at bo i et mere elegant område, der både emmer af spansk atmosfære og samtidig også har rigtig mange gode restauranter, så du har muligheden for at spise forskellige steder hver aften.

Tæt på storbyen Palma finder du desuden også Playa de Palma samt Cala Mayor, mens du kan vælge Santa Ponsa, hvis du foretrækker et roligt og hyggeligt område, der dog ikke er helt tømt for liv.

Generelt set skal der dog ikke være nogen tvivl om, at Mallorca byder på noget for enhver smag.

Det er selvfølgelig også derfor, du kan finde mange forskellige afbudsrejser til Mallorca, hvilket blandt andet også inkluderer et stort udvalg af afbudsrejser All Inclusive Mallorca, hvor du blot checker ind på et hotel eller et resort, hvor du ikke skal tænke på mad eller drikkevarer, da det hele er gratis og du får mulighed for at spise både morgen- og aftensmad samt frokost i restauranten på hotellet eller resortet.

Der afgår mange All Inclusive-afbudsrejser til Mallorca

Som der også gives udtryk for ovenfor, så kan der findes rigtig mange rejser med All Inclusive, der afgår til forskellige områder på Mallorca.

Det skyldes, at der er både er rigtig mange danskere, men også turister fra andre dele af Europa, der er særdeles glade for dette koncept, hvorfor det er noget, der er blevet meget udbredt på de mange forskellige hoteller og resorts, du har mulighed for at finde rundt omkring på den populære spanske ferieø, der ligger i Middelhavet.

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at det også er noget, der betyder, at du ofte har rig mulighed for at finde et stort udbud af afbudsrejser Mallorca All Inclusive, hvilket faktisk gør sig gældende, uanset om du leder efter rejser, der befinder sig midt i højsæsonen eller du derimod har planer om, at skulle rejse uden for sæson.

Derfor er du også sikret, at du til hver en tid vil kunne finde et stort udbud af billige afbudsrejser til Mallorca, der byder på All Inclusive på det valgte hotel eller resort. Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at All Inclusive er et passende koncept for de mange børnefamilier, der rejser til Mallorca – og det er oftest også dem, der ender med at bestille de mange afbudsrejser Mallorca, der kan fås med enten halvpension eller All Inclusive.

Det er nemlig noget, der betyder, at deres børn blot kan hente mad og drikke i baren, når de ønsker det og samtidig er der også mad i restauranten tre gange om dagen, hvilket kan eliminere rigtig mange diskussion og megen besvær.

Læs mere om gode råd til rejsende

Som oftest vil du opleve, at rejser med All Inclusive er en kende dyrere end andre rejser til Mallorca, men da det inkluderer både mad og drikke hele ferien, så skal du naturligvis regne på hvad, der bedst kan svare sig for dig – og så skal der heller ikke lægges skjul på, at det bestemt er mere bekvemt for dig og resten af familien, at der er sørget for det hele på forhånd, så du blot kan hente mad og drikkevarer, når du er sulten eller tørstig.

Praktisk information for rejsende til Mallorca

Hvis du har planer om, at skulle tilbringe en solfyldt og afslappende ferie på den spanske ferieø, så bør der ikke lægges skjul på, at der er en række praktiske informationer, du bør læse op på, inden du rejser afsted.

Des mere velforberedt, du er, når du rejser, des bedre en ferie vil du typisk også ende med at få. Derfor er det en god idé, at du forbereder dig ordentligt, inden du tager afsted.

Du finder heldigvis det mest brugbare information om Mallorca nedenfor:

Sprog

I og med, at der er tale om en spansk ferieø, så skal det naturligvis også gøres klart, at hovedparten af de bosiddende og arbejdende personer på øen taler spansk.

Dog skal det gøres klart, at Mallorca – uden tvivl – er ét af de mest turistprægede områder i Spanien, hvilket også er noget, der betyder, at du kan være sikker på, at personale på hoteller, restauranter, i butikker og andre steder begår sig ganske fornemt på engelsk, hvorfor kommunikation ikke er noget problem.

Valuta

Som den resterende del af Spanien, så er det naturligvis også EUR, du betaler med, hvis du vælger at bestille én af de mange Mallorca afbudsrejser.

Det er dog meget almindeligt, at du har mulighed for at betale med betalingskort på både hoteller, restauranter og i butikker, men det ændrer dog ikke på, at det er en god idé, at du sørger for altid at have nogle kontanter på dig – oftest er det en nemmere løsning, hvis regningen på en restaurant skal betales.

Klima og vejr

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du finder skønt sommervejr hele året rundt på Mallorca, men alligevel er der dog en kende forskel på de perioder, du besøger øen.

Bestiller du én af de mange afbudsrejser Mallorca juli, der udbydes på det danske marked, så vil der være en kende varmere, når du besøger øen sammenlignet med, hvis du i stedet havde valgt at besøge den populære ferieø i løbet af foråret.

Om sommeren kan du forvente temperaturer på +30 grader.