Tenerife

Voksne
Børn

Hvor vil du rejse hen?

Hvis du ønsker at besøge et rejsemål, der er garant for lækkert vejr, en smuk natur og indbydende sandstrande, så skal du – uden tvivl – vælge at lægge vejen forbi øen Tenerife. Der skal selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at det i særdeleshed er solen, de lækre strande og de utallige muligheder for aktiviteter, der ender med hvert år at tiltrække flere tusinde turister fra hele verden – og herunder også fra Danmark.

Tenerife er desuden også en destination, der kan bryste sig af, at byde alt på lige fra høje, flotte bjerge til smukke sandstrande, hvilket også appellerer til mange og derfor leder de efter afbudsrejser Tenerife.

Tenerife er en del af de syv Kanariske Øer og er oven i købet den største af dem.

Dens samlede areal er svarende til cirka to tredjedele af Fyn.

Der er bosat omkring 850.000 indbyggere på øen, men hvad der er endnu mere imponerende er, at der hvert år kommer intet mindre end fem millioner turister til øen.

Den største og mest velkendte af slagsen er Santa Cruz de Tenerife – øen er dertil også spændende, da den er skabt af tre vulkanudbrud.

Afbudsrejse til Tenerife – strande og oplevelser

På Tenerife får du muligheden for at holde en ferie, der byder på både skønne strande såvel som en lang række forskellige aktiviteter og naturoplevelser.

Hvis du besøger kysten på Tenerife, så kan du selvfølgelig have en mere henslængt ferie, hvor du kan nyde livet, dase på stranden og dertil også bade i det lækre, klare vand.

Det er i høj grad de lækre sandstrande, der trækker de mange turister til den lækre ferieø og har gjort det til et populært rejsemål.

Det stopper dog ikke her, for du har samtidig også rig mulighed for at komme til at opleve den fantastiske natur, der præger ferieøen, men det kræver dog, at du er villig til at bevæge dig en kende væk fra kysten.

Du kan dog glæde dig til at se en lang række flotte bananplantager, frodige skove og samtidig kan du også opleve nogle af verdens største vulkankratere.

Ydermere, så byder Tenerife også på Spaniens absolut højeste punkt, der er selvfølgelig er Teide. Der er rigtig mange danskere, der vælger at bestille en afbudsrejse Tenerife, fordi de har et ønske om, at få lov til at nyde det lækre vejr på de behagelige sandstrande.

Dertil bør det også gøres klart, at langt de fleste danskere, der har et ønske om, at rejse afsted til Tenerife, ender med at bestille én af de mange afbudsrejser Tenerife All Inclusive – det er nemlig med til at sikre, at du ikke skal tænke på noget, fordi mad og drikke altid kan hentes i bar eller restaurant.

Afbudsrejse til Tenerife – Oplev nye eventyr på Tenerife

På trods af, at Tenerife ikke just er én af de største øer i Europa, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du har mulighed for at opleve en lang række nye eventyr.

Det er f.eks. en oplagt idé, at du vælger at leje en bil, da vejene er fine og det dermed også er nemt for dig at komme rundt.

Det giver blandt andet mulighed for at tage på eventyr på de snoede bjergveje, der giver en særdeles unik oplevelse og en rigtig god dag, som du sent kommer til at glemme.Det er blandt andet en oplagt idé, at du vælger at lægge vejen forbi El Teide, der også kaldes for Det Hvide Bjerg, der er et stort bjerg, der rækkre hele 3.718 meter ind i himlen.

Hvis du først har besluttet dig for, at du ønsker at lægge vejen forbi Tenerife, så er det selvfølgelig også tiden værd, at du besøger Masca-dalen, Den Glemte By og et væld af de mange andre naturoplevelser og seværdigheder, der kan findes på den største af de syv Kanariske Øer.

Derfor er det også en skam, at der er mange danskere og øvrige turister, der tror, at både Tenerife og de mange andre Kanariske Øer ikke byder på andet end sandstrande og klart vand.

Faktum er dog, at du finder rigtig mange spændende seværdigheder og oplevelser, der både inkluderer historie, kultur og spændende aktiviteter.

Derfor er du også garanteret, at du sagtens kan fylde en ferie ud med rigtig mange lækre og spændende oplevelser og aktiviteter.

Du har rigtig mange muligheder for indlogering

Der skal ikke lægges skjul på, at hvis du har besluttet dig for, at du har et ønske om, at have en lækker ferie på Tenerife, så har du rigtig mange forskellige muligheder for indlogering – og det gør sig også gældende, hvis du har planer om at bestille en afbudsrejse til Tenerife.

Langt de fleste afbudsrejser Tenerife har dog indlogering på den sydlige del af øen, hvor du oftest bliver indlogeret på et hotel eller et resort, men i få tilfælde også ferielejligheder.

Der findes flere feriebyer på Tenerife, men de mest populære er dog hhv. Playa de Las Americas og Los Cristianos, hvilket også er ensbetydende med, at du kan forvente, at der er mange af afbudsrejserne, der afgår til dette område.

Det er begge områder, der særligt er kendt for sine mange aktiviteter og gode strande, men det bør dog gøres klart, at Los Cristianos er et mere roligt område end Playa de las Americas, da sidstnævnte tiltrækker mange børnefamilier. I denne forbindelse skal det bestemt gøres klart, at det også afhænger meget af, hvilken type af ferie, du har intentioner om, at skulle afholde.

Hvis du har planer om, at skulle bestille én af de mange afbudsrejser All Inclusive Tenerife, så skal der bestemt ikke lægges skjul på, at du kan forvente, at du bliver indlogeret på et større hotel eller resort, mens du vil få større glæde af en ferielejlighed, hvis du selv ønsker at kunne stå for madlavning i løbet af ferien.

Afbudsrejse til Tenerife – populær destination for golfspillere

Tenerife er også en særdeles populær destination for folk, der har et ønske om, at bruge afbudsrejse på at spille golf. Det skyldes selvfølgelig, at øen byder op på flere spændende golfbaner, der bestemt vil kunne udfordre enhver, hvad end du spiller for hyggens skyld eller du er garvet golfspiller med et mere seriøst aspekt.

I denne forbindelse skal det dog gøres klart, at der er mange turister, der kommer for at spille golf på de forskellige golfbaner, du finder på Tenerife. Det er også noget, der er ensbetydende med, at du skal sørge for at bestille tee-off i god tid, hvis du har et ønske om, at kunne få lov til at spille golf, når du besøger den populære solskinsø – og det er selvfølgelig primært noget, der gør sig gældende, hvis du besøger øen i en højsæson.

Det er heldigvis nemt at gøre via de respektive golfbaners hjemmesider, så derfor vil du også kunne gøre det hjemmefra, så du er garanteret, at du får en passende starttid.

Praktisk information til afbudsrejse Tenerife

Hvis du skal ud og rejse, så er det en god idé, at du sørger for at forberede dig ordentligt.

Det er også noget, der gør sig gældende, hvis du skal besøge den populære ferieø, Tenerife.

I denne forbindelse er der nemlig en række forskellige praktiske informationer, du bør læse nærmere på, så du er velforberedt, når du stiger af flyet.

Det er også ensbetydende med, at du bør læse med nedenfor, så du har et godt overblik over sprog, vejr, klima, valuta og deslige.

Vejr

På trods af, at Tenerife ikke er helt så stor en ø, så skal der ikke lægges skjul på, at øen har flere forskellige klimazoner, hvilket du naturligvis skal huske på.

Det er også ensbetydende med, at den nordlige del af øen er både grøn og frodig, mens solen derimod skinner mere i syd.

Derfor findes langt de fleste hoteller, resorts og deslige også i den sydlige del af øen, der har en gennemsnitlig temperatur, der lyder på over 20 grader – og det gør sig gældende hele året rundt.

Valuta

Det er naturligvis EUR, der bruges på Tenerife.

Der er mange steder, hvor det er en nødvendighed, at du har kontanter med – og der er tilmed også en række steder såsom på restauranter og caféer, at det er nemmere at gøre brug af dine kontanter.

Derfor er det også en god idé, at du sørger for at have EUR med hjemmefra, selvom du også har mulighed for at gøre brug af betalingskort hos langt de fleste restauranter, hoteller og deslige.

Sprog

Sproget på De Kanariske Øer og herunder også på Tenerife er naturligvis spansk (Castiliansk).

Du kan lære spansk online her

Det bør dog nævnes, at kanariernes accent og dialekt på mange punkter minder mere om det spansk, der tales i både de caribiske og sydamerikanske lande.

Langt de fleste steder på øen begår de sig dog ganske fornuftigt på engelsk, hvorfor kommunikation ikke bør være noget problem.