Egypten

Voksne
Børn

Hvor vil du rejse hen?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det kan virke særdeles tiltalende, at du pakker kufferten og rejser mod varmere himmelstrøg ved Rødehavet, hvis kulden er begyndt at snige sig ind over Danmark. Det har også resulteret i, at der faktisk er rigtig mange danskere, der vælger at besøge Egypten, når vinteren er begyndt at ramme det danske land. Det er dog ikke kun i vinterperioden, men derimod er det i løbet af hele året, at danskerne gladeligt rejser til Egypten.

Det skyldes blandt andet, at du har muligheden for at opleve en meget afslappende badeferie i Egypten, da der findes mange lækre sandstrande og resorts med store swimmingpools. Der skal dog ikke lægges skjul på, at Egypten i lige så høj grad er kendt for de enestående muligheder for dykning, de mange kulturskatte, deres fortryllende basarer såvel som dejlig mad – og så er der selvfølgelig også mulighed for at opleve de storslåede pyramider og Kongernes Dal.

Egypten er et populært rejsemål for mange danskere og er beliggende i Nordafrika. Der er intet mindre end 80 millioner indbyggere, der er kendt for at være meget gæstfri. I Egypten har du også mulighed for at opleve den store flod, Nilen, der er en livsnerve i landet. Det betyder, at den – med andre ord – er særdeles vigtigt, da den er med til at forsyne de mange indbyggere i landet med vand, hvorfor mange egyptere også vælger at bosætte sig tæt på Nilen.

Egypten byder både på dejlige strande, pyramider og dykning

Du finder ofte afbudsrejser Egypten, men det er ikke sikkert, at du har haft mod på, at rejse afsted. Det er en skam, for hvis du bestiller en afbudsrejse Egypten, så er du sikret, at du får lov til at besøge et land, der kan byde på den perfekte ferie for dig, der elsker stranden. Ikke nok med det, så er det selvfølgelig også et land, der er kendt hele verden over for at have en fantastisk og unik kulturarv, som bestemt er noget, der er værd at komme til at opleve.

Det kan for eksempel også tænkes, at du altid har gået med drømmen om, at kunne få lov til at ride gennem ørkenen på kamelryg, at kunne få lov til at se hvor store pyramiderne i virkeligheden er eller derimod blot at nyde vejret og de formidabel sandstrande. Dertil bør det også gøres klart, at der er meget unikke dykkermuligheder i Egypten. Er der noget af dette, der tiltaler dig, så skal du bestemt ikke tøve med at bestille en afbudsrejse til Egypten med det samme.

Egypten byder på hoteller og resorts for enhver smag

Det er selvfølgelig også vigtigt at understrege, at Egypten er et land, der byder på rigtig mange hoteller og resorts, der ligger spredt ud over hele landet. Hvad dette betyder er, at du med sikkerhed også vil kunne finde en form for indkvartering, der harmonerer med dine forskellige krav og præferencer, hvad end du foretrækker et roligt hotel med wellnessafdeling, et moderne og ungdommeligt hotel, eller et børnevenligt resort med store swimmingpools og All Inclusive.

Hvis du har set nærmere på de mange afbudsrejser til Egypten, der udbydes på det danske marked, så skal det bestemt understreges, at det er en rigtig god idé, at du sørger for at undersøge dine muligheder for indkvartering tæt på vandet. Heldigvis forholder det sig således, at når du bestiller én af de mange Egypten afbudsrejser, så har du rig mulighed for at vælge alt fra dejlige, nemme “All Inclusive”-hoteller til luksusressorts, der alle befinder sig nær vandet.

I og med, at Egypten er et stort land, der byder på mange turistområder, hvor der ligeledes også er mulighed for at finde rigtig mange forskellige hoteller og resort, så skal du selvfølgelig heller ikke være bange for, at du ikke har mulighed for at finde frem til en form for indkvartering, der tiltaler dig. Det er selvfølgelig noget, der gør sig gældende, hvad end det er afbudsrejser til Egypten All Inclusive eller de billige afbudsrejser Egypten, der har din primære interesse.

Utallige muligheder for unikke dykkeoplevelser

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er Egypten et land, der byder på rigtig mange muligheder for at opnå unikke dykkeoplevelser. Det er også af denne årsag, at dykkeinteresserede fra hele verden hvert år rejser til Egypten for at kunne dykke ved de egyptiske kyster. Det er også ensbetydende med, at hvis du er glad for at dykke eller snorkle, og ynder at gøre dette på din ferie, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Egypten er et rejsemål lige for dig.

På trods af, at Hurghada, der er et at finde på hovedlandets østkyst er kendt for den 30 kilometer lange kystlinje, der blandt andet byder på indbydende sandstrande, hvor du kan nyde solens stråler i mange timer, hvor mange nyder en afslappende dag ved stranden eller går en slentretur hånd i hånd i solnedgangen, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at mange af områdets helt store skønheder skal findes under vandet – så på med dykkerudstyret og kom afsted!

I dette område finder du nemlig nogle af de absolut bedste dykkerforhold, som Rødehavet selvfølgelig er blevet kendt for i store dele af verden, men ikke nok med det, så kan du også glæde dig til synet af nogle af de mest velbevarede koralrev, flere skibsvrag i forskellige størrelser såvel som både fortryllende fisk, hajer og skildpadder. Derfor er det også en oplevelse for livet, at komme til at dykke rundt i Rødehavet ud for Egyptens kystlinje og sandstrande.

Nogle af verdens største seværdigheder

Det er selvfølgelig heller ikke til at komme udenom, at Egypten er et land, der byder på nogle af verdens største seværdigheder. Derfor er der heller ikke mange rejsemål, der kan konkurrere med det egyptiske land på dette punkt. Det er nemlig et land, hvor kultur, historie og gamle traditioner møder hinanden på bedste vis. Du har blandt andet mulighed for at komme helt tæt på de gamle pyramider i Luxor og i samme ombæring også opleve Kongernes Dal.

Ikke nok med det, så har du også mulighed for at se nærmere på ørkenens uendelighed og Nilens livgivende vandstrømme, der strækker sig gennem hele landet. Det er et land, der byder på mange kulturskatte, der kan bryste sig af, at være særdeles velbevarede, hvilket giver dig muligheden for at komme helt tæt på Egyptens storhedstid. Du har dog også rig mulighed for at tage på en sejltur på Rødehavet, køre i jeep rundt i ørkenen eller besøge de spændende storbyer i Egypten.

Egypten er et populært rejsemål for danskerne

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Egypten er et særdeles populært rejsemål for danskerne. Det hænger oftest sammen med, at der er mulighed for at finde rejser til uhyre gode priser til forskellige områder i landet. Men samtidig handler det dog også om, at der er mulighed for at finde mange afbudsrejser Egypten All Inclusive, der betyder, at du blot kan tage af sted og fokusere på at nyde ferien til fulde, da du ikke skal tænke på noget.

Det er i særdeleshed de danske børnefamilier, der vælger at se nærmere på de mange afbudsrejser All Inclusive Egypten, da denne rejseform er med til at sikre, at du som forælder ikke skal være bekymret for, at der opstår diskussioner eller besvær som følge af mad og drikke – der serveres nemlig både morgenmad, frokost og aftensmad i restauranten på hotellet eller resortet, mens der stort set hele døgnet kan hentes mad og drikke i en bar ved poolen.

Praktisk information vedrørende Egypten

Inden du vælger at rejse afsted til Egypten, hvad end du ønsker at besøge f.eks. Hurghada eller Sharm el Sheikh, så er der en række praktiske informationer, du bør sørge for at læse op på. Ved at være velforberedt, så har du også markant bedre forudsætninger for at få en god ferie. Du finder de mest relevante informationer om Egypten nedenfor, hvorfor du hurtigt kan læse op på disse.

Læs mere om regler for indrejse til Egypten her

Sprog

Det officielle sprog i Egypten er arabisk, hvilket det har været i rigtig mange år. Det er dog meget almindeligt, at personalet på diverse hoteller og resorts kan kommunikere ganske fint på engelsk. Det samme gør sig gældende, hvis du besøger en restaurant eller en butik i en storby eller i ét af de mere turistprægede områder. Derfor bør du heller ikke være bekymret for kommunikationen i Egypten.

Vejr og klima

I og med, at store dele af Egypten er ørken, så er det selvfølgelig også et land, der byder på et ørkenklima. Det betyder også, at solen skinner stort set hver eneste dag – hele året rundt. I vinterhalvåret lyder den gennemsnitlige temperatur på mellem 21 og 30 grader. Derfor er der også mange, der besøger Egypten i denne periode, da temperaturerne er meget passende. Det bør desuden også nævnes, at du betaler med egyptiske pund i Egypten.