Tripbuddy er en guide til afbudsrejser

Voksne
Børn

Hvor vil du rejse hen?

Afbudsrejser i efterårsferien er populære

Hvis du gerne vil på efterårsferie, så skal det selvfølgelig gøres klart, at du ikke er den eneste.

Tværtimod, så er der hvert år et væld af danske turister, der vælger at rejse til udlandet.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det oftest er med et forskelligt incitament, at de vælger afbudsrejser i efterårsferien, da mange har et ønske om, at slippe væk fra det danske vejr, hvorfor de søger i retning af varmen, mens andre er mere interesseret i kultur, storbyliv eller lignende. Langt de fleste steder i landet er der en udbredt forståelse om, at efterårsferien afholdes i uge 42. Sådan har det været i mange år og sådan bliver det med garanti ved med at være.

I denne forbindelse skal det understreges, at det i høj grad er noget, der dikteres af, at skoler og øvrige institutioner holder lukket i denne uge.

Det er også noget, der betyder, at det er i netop denne uge, at rigtig mange danskere vælger at rejse afsted på deres årlige efterårsferie.

Hvis det er noget, du selv har taget op til overvejelse, så er det vigtigt, at du vurderer, om du har mulighed for at rejse før eller efter uge 42, da der typisk er penge at spare ved at rejse uden for de mest turistprægede uger, da det er ganske almindelig kutyme, at priserne sættes op i denne periode.

Hvis det ikke er noget, der er muligt for dig, så bør du i stedet holde øje med udvalget af afbudsrejser uge 42, hvor du kan være heldig at finde en god og billig afbudsrejse. I denne forbindelse bør det dog understreges, at du næppe er den eneste, der har fået denne idé, så hvis du falder over en god afbudsrejse uge 42, så handler det om at være hurtig på aftrækkeren, så den ikke bliver snuppet lige for næsen af dig.

Der findes heldigvis rigtig mange afbudsrejser eftersårsferien, hvilket betyder, at der er gode chancer for, at du kan finde frem til noget, der på bedste vis synes at stemme overens med dine forskellige krav og behov.

Du kan besøge hele verden i efterårsferien

Der er mange danske turister, der forsøger at holde sig inden for en rimelig afstand, hvis de skal på ferie i deres eftersårsferie. Det bør dog gøres klart, at det ikke er noget, du skal føle dig forpligtet til.

Du har nemlig mere end rig mulighed for at komme til at besøge rejsemål rundt omkring i hele den store verden i løbet af din eftersårsferie, da det i bund og grund er op til dig selv at vurdere, hvor langt, du rent faktisk er villig til at rejse for ca. en uges ferie. Nogle er villige til at rejse i lang tid, mens andre derimod foretrækker at have en rejsetid, der er mere begrænset, så de i stedet får mere tid til at nyde deres ferie.

Om du tilhører den ene eller den anden gruppe af danske turister er op til dig selv at vurdere, men det er dog vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg.

En ferie skal ikke mangle noget, men du skal derimod sørge for, at den på samtlige punkter stemmer perfekt overens med dine præferencer.

I dag er der desuden også rigtig mange aktive rejseselskaber på det danske marked, hvilket er ensbetydende med, at du har rig mulighed for at finde et selskab, der står bag arrangering af rejser og ferier til netop dén destination, som du går og drømmer om, at kunne besøge.

Det bedste er, at der også er mange af disse, der har valgt at udbyde et større udvalg af afbudsrejser efterårsferien, som kan gøre det muligt for dig at komme billigere på ferie.Der er tilmed flere danske lufthavne, der er blevet tilpas store til, at de i dag har flyvninger rundt i hele verden, hvilket særligt er noget, der gør sig gældende for Billund Lufthavn og Kastrup Lufthavn.

Derfor har du også alle muligheder for at komme på en skøn ferie i løbet af din efterårsferie, hvilket gør sig gældende, uanset hvad dine krav og behov lyder på, mens du heller ikke er begrænset af, hvornår du vælger at holde efterårsferie, selvom udvalget er størst i uge 42.

Vil du holde efterårsferie i ind- eller udland?

Noget af det første, du skal sørge for at tage op til overvejelse er, om du har lyst til at holde ferie i ind- eller udland, når du skal holde efterårsferie.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange muligheder for begge dele. Hvad end du foretrækker det ene eller andet, så bør der ikke være nogen tvivl om, at du vil kunne finde frem til en ferie, der er intet mindre end perfekt for dit vedkommende – det handler blot om at lede efter den det rette sted. Hvis du oven i købet er heldig, at du kan finde frem til netop denne ferie i form af en afbudsrejse, så er der tilmed også mulighed for, at du kan komme til at spare rigtig mange penge på din næste ferie.

Der er dog mange, der i deres efterårsferie vælger at holde sig i Danmark, da man sjældent har mulighed for at holde ferie i mere end en uges tid – og i nogle tilfælde endda mindre.

Det kan også være, at det er dét, der primært er med til at holde dig i Danmark.

I denne forbindelse skal det dog gøres klart, at der kan findes rigtig mange danske rejseselskaber, der tilbyder dig at holde ferie et sted i udlandet, selvom du ikke har synderligt meget tid.

Dog skal det gøres klart, at en flyrejse til f.eks. Italien eller Frankrig sjældent tager mere end mellem et par timer og fire timer. Derfor kan du også komme langt væk hjemmefra på ganske kort tid, hvorfor det er noget, der er værd at have med i dine overvejelser, når du vælger ferie.Er det i stedet prisen for din ferie, der er med til at holde dig inden for de danske grænser, så bør det gøres klart, at du ved at vælge en afbudsrejse kan spare mange penge, hvilket er noget, der er aktuelt, uanset om du vil til Spanien eller du hellere vil blive her i landet.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det afgjort ikke bør være prisen, der er med til at holde dig her i landet, hvis du i virkeligheden hellere vil til udlandet for at holde din ferie under en blå himmel.

Har du overvejet at rejse i én af de nærliggende uger?

Som du med garanti har observeret, så er det en kende dyrere for dig at rejse i uge 42 i stedet for at vælge f.eks. ugen før eller ugen efter.

Der er dog mange, der er tvunget til at vælge uge 42, fordi de ikke kan tage deres børn ud af skole eller ikke selv kan få ferie på andre tidspunkter.

Hvis det også er noget, der gør sig gældende for dit vedkommende, så er den bedste løsning, at du sørger for at holde øje med de forskellige afbudsrejser, som kan erhverves med afrejse i netop denne uge. Hvis du ikke er tvunget til, at skulle vælge uge 42, så skal der ikke være nogen tvivl om, at der er markante fordele ved at vælge én af de nærliggende uger, som f.eks. kunne være ugen før eller derimod ugen efter.

Hvis du har planer om, at skulle rejse i f.eks. uge 41 eller uge 43, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at den primære fordel er, at du kan komme til at spare mange penge, da der ikke er nær så mange danskere, der rejser på efterårsferie i disse to uger, da de fleste er nødt til at vælge uge 42.

I denne forbindelse bør der dog heller ikke lægges skjul på, at udvalget af rejser og ferier begynder at flade en kende ud i løbet af uge 43, mens det ikke for alvor er blæst helt op i løbet af uge 41.

Det bør dog understreges, at udvalget fortsat er relativt stort, hvorfor du sagtens bør kunne finde frem til en passende ferie for dit vedkommende – og der kan selvfølgelig også sagtens findes afbudsrejser efterårsferien i både uge 41 og uge 43, men ikke nær så mange som i uge 42.

> Læs mere om gode råd til rejsende

Andre fordele end nedsatte priser forbundet med afbudsrejser?

Langt de fleste danske turister, der vælger at bestille en afbudsrejse, fordi de ved, at det er muligt at spare mange penge ved at vælge en sådan rejse.

Det skal dog nævnes, at det ikke er den eneste fordel, som er forbundet med at vælge en afbudsrejse i stedet for en alm. rejse.

Ofte vil du også opleve, at det er nemt og lige til, at skulle købe sig til en afbudsrejse, da de bliver solgt i form af en pakke, som byder på både fly, ophold, transfer og i nogle tilfælde også mere til.