3 gode grunde til at rejse i juleferien
3 gode grunde til at rejse i juleferien

Er du træt af julen, alle forberedelserne, alle udgifterne og alle forpligtelserne? Så rejs hjemmefra. Spring den traditionelle jul over, og rejs ud, og oplev verden i juleferien i stedet for. Brug alle pengene på dig selv i stedet for på julegaver, som alligevel bare bliver byttet efter jul. Giv dig selv en julegave – en rejse. Men hvor skal du tage hen?

Medmindre du satser på at få en afbudsrejse lige omkring juletid, så kan du lige så godt allerede nu bestille en rejse til juleferien sydpå, eller i hvilken retning rejsen skal gå. Så er det på plads, og du kan gå og glæde dig til at tage afsted.

Tre gode grunde til at rejse til jul

Du har sikkert mange gode ”undskyldninger” for at rejse i juleferien – som at slippe for familien, at undgå at tage på af al julemaden osv. Men der er også andre fordele ved at rejse i julen:

  • Tager du en rejse sydpå, kommer du væk fra kulde, sne og slud
  • Du får det hele serveret i stedet for selv at skulle kokkerere og dække op
  • Byt julens stress og jag ud med hyggelige stunder og nye oplevelser

Slut med at drømme om hvid jul, drøm hellere om varm jul, det er et ønske, du kan få opfyldt, når du rejser i juleferien.

En stor del af juledagene i Danmark handler om at spise. Julemiddag og julefrokoster. Der skal diskes op med and og flæskesteg, sild og tarteletter. Slip for alt besvær, få maden serveret i en hyggelig restaurant eller fortovscafé.

Besøg eksotiske steder med spændende arkitektur, farverige fester og lækre sandstrande med adgang til et azurblåt hav, hvor du kan bade i det lune vand.

Hvor skal jeg rejse hen?

Du får selvfølgelig kun de ovennævnte fordele, hvis du rejser udenlands. Vil du gerne bliver herhjemme, men stadig rejse i juleferien, findes der også masser af hyggelige danske destinationer.

Hvis du ikke kan bestemme dig for, hvor du vil rejse hen, så overvej følgende:

  • Klimaet. Betyder vejret noget? Hvis det er fordi, du vil væk fra kulde og vintervejr, så skal du finde en destination med god varme – f.eks. Dubai, Miami eller Goa.
  • Aktiviteter. Hvad vil du lave på din ferie? Vil du se spændende arkitektur, smukke templer og gå på museer, vil du hellere være aktiv med sport – f.eks. golf, ski eller vandreture – eller er du mere til steder med afslapning og/eller fede fester. Så skal du vælge en destination ud fra disse kriterier.
  • Land eller by. Hvad er du mest til – ro eller liv? Skal det være en ferie langt fra trafiklarm og -os og mængder af mennesker, eller skal det være en storbyrejse?

Når først du har fundet svar på disse spørgsmål, er du et skridt nærmere din rejsedestination i juleferien.