Puerto Rico

Voksne
Børn

Der er rigtig mange årsager til, at Puerto Rico er et sandt ferieparadis, men det er i særdeleshed noget, der hænger sammen med, at det er et område, der byder på fint sand, som ikke er andet end indbydende. Havets klare, blå farve er blot med til at tiltrække endnu flere gæster til de lækre strande, mens vandet desuden er udstyret med såkaldte bølgebrydere, hvilket betyder, at selv børn har mulighed for trygt at svømme ved de mange strande, du finder i byen.

Puerto Rico har naturligvis en original strand, der ligger ved det hyggelige havnemiljø i byen, hvilket betyder, at du nemt kan gå fra stranden og op til én af de utallige restauranter, barer og caféer, hvis det er tid til en bid mad eller en kold forfriskning. Hvis du i stedet vælger at bevæge dig længere mod vest, så støder du på Playa de Amadores, der er en kridhvid strand med sand, der er blevet importeret direkte fra Caribien, hvorfor det giver en unik, eksotisk følelse.

Afbudsrejse til Puerto Rico – det mest solsikre område på Gran Canaria

Ikke nok med, at du finder nogle af de fineste og mest indbydende sandstrande i Puerto Rico, så er du samtidig også sikret, at det er det absolut bedste valg, hvis du søger mod Gran Canaria for at nyde solens varme stråler fra en skyfri himmel. Det er selvfølgelig noget, der skyldes, at det er netop dét område på øen, der kan bryste sig af, at have de fleste solskinstimer i løbet af et år. Som turist i Puerto Rico på Gran Canaria, så er du derfor sikret en solrig ferie.

Derfor kan du selvfølgelig også være sikker på, at det er et område, der for alvor giver dig muligheden for at nyde det dejlige klima, som du finder på både Gran Canaria, men også Puerto Rico mere specifikt. Ikke nok med, at det er det mest solsikre område på øen, så er det samtidig også dét område på hele Gran Canaria, der kan bryste sig af de bedste strande, hvilket naturligvis er en fremragende kombination med det lækre vejr, som du også hele tiden kan opleve.

Der er mange aktiviteter for både store og små

I Puerto Rico får I for alvor mulighed for at nyde det gode vejr og blot slappe af ved én af de lækre sandstrande, men ikke nok med det, så skal det også gøres klart, at der findes et væld af forskellige aktiviteter i byen, der betyder, at der er noget at opleve for både store som små. Selve byen er blevet bygget op omkring to bjergskråninger, hvor byens hoteller også er blevet placeret op ad, som giver dig en rigtig smuk udsigt over Atlanterhavet, som du har mulighed for at nyde direkte fra dit hotelværelse.

Ydermere, så finder du også et stort shoppingcenter med et væld af butikker til både ham, hende og børn i centrum, hvor du selvfølgelig kan bruge en dag på shopping, hvis dette ønskes. Dertil er det også en ferieby, der hele tiden er meget liv i, så derfor vil du også altid kunne finde gode restauranter, der har plads til dig og resten af familien. Der er desuden også flere unge, der hvert år vælger at holde ferie, fordi den både byder på badeferie og et energisk natteliv.

Book en afbudsrejser til Puerto Rico idag

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at Gran Canaria ikke er verdens største ø, hvilket dog blot er positivt, da det giver dig rig mulighed for at tage på opdagelse andre steder på øen. Du kan f.eks. vælge at leje en bil og selv tage på en tur rundt på øen eller du kan vælge at deltage i én af de mange ørundture, der arrangeres af langt de fleste hoteller. Selvom øen – som sagt – ikke er synderligt stor, så har den faktisk rigtig mange ting at byde på.

Når du tager på opdagelse på Gran Canaria, så får du blandt andet mulighed for at opleve de autentiske huler midt på øen, mens det også er en oplevelse i sig selv blot at udforske den pragtfulde og flotte natur, der præger øen. I denne forbindelse skal det selvfølgelig gøres klart, at du kommer til at opleve de mest markant kontraster, hvis du vælger at tage lidt væk fra de mere turistprægede områder. Derfor er det bestemt en anbefaling, at du/I vælger at gøre dette.

Er du til golf?

Hvis du spiller golf og samtidig ønsker, at dette skal være en del af din ferie, så er Gran Canaria og Puerto Rico bestemt også et godt rejsemål. Øen har nemlig intet mindre end seks gode golfbaner, der – som følge af øens størrelse – alle er inden for kort afstand, hvis du vælger at indlogere dig ét af de mange hoteller eller større resorts, du har mulighed for at finde i badebyen Puerto Rico, så derfor er der bestemt også et utal af muligheder for at spille golf på din ferie.

Praktisk information til afbudsrejse Puerto Rico

Hvis du aldrig før har besøgt Puerto Rico eller Gran Canaria, så er der naturligvis en række praktiske informationer, der skal være styr på først. Det er vigtigt, at du er velforberedt, når du rejser på ferie, så du er sikker på, at du ikke ender med at stå i situationer, der kunne være undgået. Nedenfor finder du dog nogle af de mest nødvendige praktiske informationer:

  • Sprog: Det officielle sprog på Gran Canaria er spansk.
  • Valuta: Der bruges Euro på Gran Canaria – du bør have kontanter med hjemmefra.
  • Visum: Det er ikke nogen nødvendighed, at søge om et visum.