Tripbuddy er en guide til afbudsrejser

Voksne
Børn

Hvor vil du rejse hen?

Ønsker du at tage hele familien med på en spændende ferie, så er der mange muligheder. I og med, at der er mange muligheder, så skal det dog understreges, at der også er mange aspekter, du skal tage stilling til. På trods af, at det for mange virker relativt simpelt at skulle bestille en ferie, så er det faktisk langt fra sådan, det forholder sig, hvis du skal have hele familien med. Det er nemlig ikke kun egne ønsker, men også børnenes ønsker, der dermed skal inddrages.

Ikke desto mindre, så findes der i dag så mange rejsebureauer og -selskaber, at det ganske enkelt er umuligt ikke at kunne finde frem til en passende løsning for dig og din familie. Dog skal det gøres klart, at det ikke er til at komme udenom, at det er en beslutning, der skal træffes med den største omhu og med stort fokus på, at jeres kommende ferie skal stemme perfekt overens med de tanker, som hele familien har gjort sig og med de præferencer, som I har.

I denne forbindelse skal det også nævnes, at du har et væld af muligheder for at bestille din næste ferie sammen med familien. Du kan enten vælge at bestille den på traditionel vis, hvilket indebærer at du betaler fuld pris for hele pibetøjet. Der bør dog ikke lægges skjul på, at du også har andre muligheder, da du i stedet kan vælge at bestille én af de mange afbudsrejser familie, der i dag udbydes på marked, da det er noget, der kan spare dig for mange penge.

Hvis du står over for, at skulle bestille en ferie for dig og hele familien, så er det vigtigste aspekt selvfølgelig, at der er tale om en ferie, der på bedste vis harmonerer med de aspekter, der skal til, for at det betragtes som værende den perfekte ferie for dig og din familie. Det er noget, der varierer meget fra familie til familie, hvorfor der ikke findes en opskrift på dette. I stedet handler det om at udspecificere jeres ønsker og bestille ferie med udgangspunkt i dette.

Der er mange muligheder inden for landets grænser

Har du et ønske om, at kunne holde dig inden for landets grænser, når du skal have hele din familie med på ferie, så skal der ikke være nogen tvivl om, at dine muligheder selvfølgelig er en kende begrænset, hvis du sammenligner med, hvor mange muligheder, du vil have, hvis du også vælger at inddrage udlandet. Det er dog ikke noget, der betyder, at du ikke vil kunne finde frem til en ganske glimrende løsning for dig og familien, som befinder sig her i det danske land.

Hvis du ved, at du gerne vil kunne sikre dig, at dit barn eller dine børn har adgang til et væld af forskellige aktiviteter, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal sørge for at se nærmere på de mange resorts, som der kan findes rundt omkring i hele landet. Dem findes der mange af og her er du bestemt garanteret, at du vil kunne afholde en rigtig god ferie sammen med dine børn og din partner, uanset om vejret er gråt eller solen skinner fra en blå himmel.

Ved at vælge noget, der er inden for landets grænser, så skal det naturligvis gøres klart, at du har mulighed for både at spare tid og penge. Transport er sjældent noget, der vil tage dig mere end 3-4 timer og i mange tilfælde mindre end dette. Samtidig er det naturligvis også billigere for dig at tage på ferie et sted i Danmark sammenlignet med, at skulle rejse til udlandet for at besøge destinationer i lande som FrankrigItalienSpanien eller derimod et fjerde rejsemål.

Uanset hvad, du har af præferencer og hvad din familie har gjort sig af tanker, når det kommer til at skulle holde ferie, så vil I – med garanti – kunne finde frem til en rigtig god løsning. I en sådan forbindelse skal det desuden understreges, at du har mulighed for at finde frem til en lang række resorts, hvor der for alvor er blevet lagt fokus på, at det skal være børnevenligt – og mange af dem er så gode, at folk kommer fra hele verden for at holde ferie hos disse resorts.

Der findes dog endnu flere muligheder i udlandet

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der findes mange flere muligheder, hvis du vælger at holde ferie i udlandet, men det er dog også noget, der dermed vil betyde, at der er rigtig mange muligheder, du skal sørge for at tage op til grundig overvejelse. Du kan dog være sikker på, at du nemt vil kunne finde frem til en god løsning, der på bedste vis stemmer overens med netop den type af ferie, som du og din familie foretrækker, uanset hvad end, det vil indebære.

Som der tidligere er givet udtryk for, så er det uhyre vigtigt, at du sørger for at have fokus på, at finde frem til og bestille en ferie, der stemmer overens med de krav, du og din familie har. Det kan f.eks. være, at I er glade for at tage på ferie på én af de mange campingpladser i Frankrig eller Italien, som mange danskere gør hvert år. Det kan også være, at I i stedet vil tage flyet til Solkysten i Spanien, til Florida i USA eller derimod til en helt tredje destination.

Mange ting at tage stilling til

Hvis du har planer om, at du og din familie skal til udlandet for at holde ferie, så er der – som sagt – rigtig mange ting, du skal sørge for at tage stilling til, inden du skal begynde at lede efter ferien. Derfor skal det også nævnes, at du ikke kan forvente, at du har mulighed for at finde og bestille en ferie i løbet af en lørdag formiddag. Det er derimod noget, der kræver, at du er villig til at allokere noget mere tid til det. Nedenfor kan du se, hvad du bl.a. skal tage stilling til.

  • Type af ferie: Der findes mange typer af ferier. Derfor er det også noget af det første, du skal tage stilling til. Skal det være en kulturel ferie, hvor der er fokus på at opleve monumenter og seværdigheder, skal det være en afslappende badeferie eller ønsker I derimod at besøge en pulserende og yderst livlig storby.
  • Destination: Du kan rejse til et væld af lande og destinationer fra Danmark, hvilket gør sig gældende, uanset om du vil rejse med bilflybus eller tog. Hvis du ønsker at gøre det nemmere for dig selv, så er det også en god idé, at du forsøger at indkredse søgningen til én eller få destinationer allerede tidligt i processen.
  • Transport: Du skal naturligvis også sørge for at tage stilling til, hvordan du ønsker at transportere dig til og fra dit rejsemål. Der er mange danskere, der vælger at tage afsted på en kør-selv-ferie, men der er dog også mange, der i stedet foretrækker at rejse med fly, da det selvfølgelig er noget, der går hurtigere for dig.
  • Varighed: Når du skal på ferie, så er det naturligvis også værd, at du sørger for at tage højde for, hvor lang tid, du ønsker at være væk. Det kan være, at du blot vil have familien med på en kort ferie, der blot varer et par dage, men det kan også være, at du leder efter årets sommerferie, der skal vare intet mindre end 3 uger.
  • Budget: Slutteligt, så er det naturligvis heller ikke til at komme udenom, at det er særdeles vigtigt, at du overvejer dit budget meget nøje. Der findes mange typer af ferier, som bestemt også varierer, når det kommer til prisen, så derfor kan du frasortere et væld af uinteressante rejser ved at have et bestemt budget.

Som du også kan se ovenfor, så er der mange ting, der skal tages stilling til, hvis du har planer om, at skulle finde frem til den helt rette ferie for dig og din familie. Det er noget, der gør sig gældende, uanset om du har planer om, at skulle finde en alm. ferie eller du i stedet har i sinde at skulle bestille en afbudsrejse familie. I begge tilfælde er det dog vigtigt, at du ikke går på kompromis med dit valg. Det er nemlig vigtigt, at du er helt sikker på, at du får den bedst mulige ferie.

Du kan spare penge ved at bestille en afbudsrejse

Det er ikke alle danskere, der er interesseret i, at skulle bestille en afbudsrejse. Det skyldes ofte, at det ikke er dem alle, der er klar over, hvad konceptet egentlig dækker over. Det er også ganske forståeligt, da det dækker over flere ting og det er noget, der i høj grad er med til at forvirre rigtig mange folk. I bund og grund, så kan det dog beskrives som en rigtig god måde at spare penge på, hvilket naturligvis er noget, som langt de fleste danskere er interesseret i.

I dag er der mange rejsebureauer og -selskaber på det danske marked, der udbyder afbudsrejser, som du har mulighed for at bestille til en god pris. Det skal dog gøres klart, at det ikke er alle er denne type af rejser, der reelt set kan bryste sig af, at være en decideret afbudsrejse. Mange af dem er blot restpladser eller såkaldte Last Minute-rejser, der endnu ikke er blevet solgt, men det er dog meget almindeligt, at de i dag sælges som værende afbudsrejser.

Som der også er givet udtryk for tidligere i denne artikel, så er den primære årsag til, at du skal vælge at bestille en afbudsrejse, at du har mulighed for at spare rigtig mange penge ved at gøre dette. Ofte er det dog også noget, der giver dig muligheden for at købe en færdig pakkeløsning, hvor der er sørget for det hele, hvilket både indebærer transport, indlogering og transfer – og det er selvfølgelig med til at gøre det meget nemmere at bestille din ferie.

Vælg en uspecificeret rejse og spar endnu mere

Hvis du ønsker at bestille en afbudsrejse, så du og din familie kan komme afsted på den billigste ferie, så har du faktisk hele to muligheder at vælge mellem. Du kan enten vælge en specificeret eller uspecificeret rejse. Sidstnævnte er kendetegnet ved, at der er tale om en pakkeløsning, hvor du ikke ved, hvad du får. Det betyder, at du kan ende med et 3-stjernet resort eller du kan ende med at blive indlogeret på et fornemt hotel – det er ikke noget, du kan vide med sikkerhed.

Det er ikke alle, der har lyst til at bestille og betale for en ferie, hvor de ikke ved, hvad de får. Det skal dog gøres klart, at du har rig mulighed for at opnå en stor besparelse ved at bestille en sådan afbudsrejse. Hvis du derimod har et ønske om, at have kendskab til alle aspekter af din kommende ferie, men dog samtidig har et ønske om, at kunne spare penge, så skal du i stedet gå på jagt efter en specificeret afbudsrejse, som der selvfølgelig også findes mange af.

I dag er der heldigvis et væld af muligheder for at finde frem til en god afbudsrejse til dig og din familie. Der er mange bureauer og selskaber, der sælger denne type af rejser og ferier, som du og mange andre danskere har mulighed for at købe til nedsatte priser. Du skal dog være klar over, at det ikke er alle pakkerejser, som reelt set er afbudsrejser, og det er også noget, der betyder, at det ikke er alle rejserne, som du har mulighed for at opnå store besparelser ved.

Du kan være sikker på, at der er rigtig mange danske steder, hvor du kan købe afbudsrejser, som egentlig ikke er reelle afbudsrejser, men derimod er såkaldte restpladser eller Last Minute-rejser. Uanset hvad, så kan du dog være sikker på, at der er mulighed for at spare penge på din kommende ferie. I denne sammenhæng skal det også understreges, at der er mange penge at spare ved at vente til sidste øjeblik.