3 gode tips til dig der overvejer at rejse til Thailand
3 gode tips til dig der overvejer at rejse til Thailand

Har du taget den endelige beslutning om, at dit næste rejseeventyr skal gå til Thailand, så har du masser af glæde dig til. Hvis det er første gang, at du skal besøge denne fantastiske destination, så er det måske relevant også at vide noget om destinationen.

Der er ingen tvivl om, at du kommer på et kæmpe eventyr, som med stor sandsynlig vil sætte sine spor efterfølgende. På den positive måde. Thailand, er et land med stor diversitet, og du kan godt forvente at blive fyldt med sanseindtryk. 

1. Skal du på solo-rejse eller afsted med flere?

Faktisk, er det sådan, at Thailand er ideelt til begge dele. Og der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele. Men er det, fordi du gerne vil afsted og opleve verden på egen hånd, så er Thailand faktisk en helt oplagt destination at rejse til. Det er ikke uden grund, at man igennem tiderne har oplevet mange backpackere, som rejser rundt i landet alene. For Thailand, er et glimrende land at møde nye mennesker i, både lokale og udlændinge. Selvfølgelig skal man også være opmærksom på, at rejser man alene, står man ene og alene med alt ansvar. Derfor vælger mange også at rejse med en ven, partner, gruppe eller familie. 

2. Charterrejser eller skræddersyet rejse?

Man kan rejse i Thailand på flere forskellige måder. Man kan selvfølgelig vælge at rejse afsted på en pakkerejse, hvor man har hotel og fly inkluderet. Men det kan typisk også betyde, at man måske ikke får oplevet helt så meget, som hvis man rejser uden planer eller på en skræddersyet rejse. Der er derfor rigtigt mange fordele ved at få skræddersyet rejser til Thailand i stedet for. Rejser til Thailand kan man selv planlægge, eller man kan med fordel benytte sig af et rejseselskab, som kan strikke rejsen sammen efter ens ønsker og behov. Unique Travel, kan hjælpe dig med at arrangere rejsen, som du selv er med til at strikke sammen. Om det er en kombination af bounty-strande, jungle, templer eller bjerge, så kan du få professionel hjælp af rejsekonsulenter, som kan deres kram. 

3. Hvad vil du gerne opleve?

I Thailand er det muligt at opleve naturen helt tæt på. Hvad enten det er oplevelse i bjergene nordpå fra Chiang Mai, eller det er vaskeægte jungle-stemning ved Khao Sok Nationalpark, som findes sydpå, tættere ved Phuket. Man kan opleve Thailands svar på Maldiverne på den skønne ø Koh Lipe, eller man kan opleve de meget anderledes øer i Siambugten. Bangkok, er for dem som gerne vil opleve Thailand’s pulserende hovedstad, hvor der er fuld fart på. Det er også her, hvor man kan opleve nogle af landets mest storslåede templer. Og så er det selvfølgelig også værd at nævne, det lækre streetfood man kan finde i både Bangkok, men selvfølgelig også resten ag landet.