London

Voksne
Børn

Find en afbudsrejse til London idag

Der skal ikke lægges skjul på, at London – uden tvivl – er én af de foretrukne storbyer blandt danskerne. Det er også ganske forståeligt, at dette er tilfældet, da det er en by, der har rigtig meget at byde på. Derfor vil du også sagtens kunne få en weekend, et par dage eller tilmed en hel uge til at gå rigtig hurtigt, hvis du beslutter dig for, at du har et ønske om, at besøge London – og i en sådan forbindelse kan du med fordel gå på jagt efter en afbudsrejse til London.

Hvis du rejser til London, så får du naturligvis muligheden for at opleve et væld af spændende ting. Du kan bl.a. se store musicals, berømte seværdigheder og du kan opleve af de helt store attraktioner i byen. Dertil skal det også gøres klart, at Londons high streets med tiden er blevet forvandlet til intet andet end et sandt modemekka, der med garanti vil appellerer til dig, der elsker at mode og elsker at shoppe – det eneste, du mangler er en billig afbudsrejse London.

Ydermere, så er London også en storby, der byder på en længere række af store seværdigheder, hvilket blandt andet inkluderer Tower of London, Houses of Parlament, Big Ben, Buckingham Palace, Kensington Palace samt Tower Bridge, der blot er nogle ganske få af de attraktioner, som folk ønsker at se, når de besøger Englands hovedstad. Som du med garanti også har dannet dig en forståelse af, så er der mange mulige aktiviteter, du kan beskæftige dig med i London.

Hvis du altid har drømt om at besøge London eller du derimod blot ønsker at besøge byen endnu én gang, så kan du med fordel se nærmere på de mange afbudsrejser til London, der udbydes på det danske marked. I og med, at det er én af danskerens favoritbyer i Europa, så udbydes der mange rejser netop på denne storbyferie, hvilket også har haft den betydning, at der også kan findes op til flere afbudsrejser, fordi de enten ikke bliver solgt til tiden eller bliver afbestilt.

Afbudsrejser til London hitter blandt danskerne

Hvis du endelig har fundet en passende afbudsrejse blandt de mange London afbudsrejser, så skal du selvfølgelig være klar over, at der er rigtig meget at lave i London. Det er også noget, der betyder, at det er en god idé, at du sørger for at planlægge, hvad du gerne vil se og hvornår du vil se det. Hvad dette betyder er, at selvom du tidligere har været i byen, så vil du med garanti også kunne finde noget nyt, du kan beskæftige dig med og som du endnu ikke har oplevet.

Er det første gang, du besøger byen, så er det oplagt, at du vælger at købe en billet til én af de mange sightseeing busser, der kører rundt i gaderne. Disse busser kører en rute, der giver dig muligheden for at se alle de berømte steder som London har at byde på. Du bør desuden også forkæle dig selv med en tur rundt i London Eye, hvor du har den smukkeste udsigt over hele yen. Til de fleste attraktioner kan du købe billetter på forhånd, så du undgår køen.

Besøg London på en afbudsrejse og se de mange seværdigheder

London er kendt som en storby, der byder på et utal af forskellige seværdigheder. Derfor skal du selvfølgelig også forkæle dig selv med synet af disse, men du bør dog også huske på, at du skal værdsætte de små ikoner og detaljer, da det er med til at skabe det fulde billede af London som by. Det inkluderer blandt andet de ikoniske taxaer, de unikke telefonbokse, de røde soldater ved paladset og meget mere, som er med til at gøre London til noget helt specielt.

Følger du Themsen, så vil du også kunne finde mange seværdigheder, hvilket blandt andet tæller House of Parliament og Big Ben, med Westminster Abbey lige bagved samt St. Paul’s Cathedral og Tower Bridge. Det anbefales, at du tager en gåtur langs floden, hvor du også kan nyde synet af disse seværdigheder, der med garanti er et syn, du sjældent vil komme til at glemme – er benene for trætte, så kan du også forkæle dig selv med en bådtur langs Themsen i stedet.

Endvidere, så bør der heller ikke herske nogen tvivl om, at London er hjemsted for en længere række af verdens førende museer, så derfor er der altid nye og spændende udstillinger, du kan beundre. Er du glad for sport, så skal du ikke snyde dig selv for en fodboldkamp fra Premier League, hvis det falder sammen med det tidspunkt, du besøger byen. Som du kan se, så er der rigtig seværdigheder i London, hvorfor du bestemt bør se nærmere på en afbudsrejse.

Er du glad for at shoppe?

London er i høj grad også kendt for de utallige muligheder for at shoppe i både prisbillige butikker, men bestemt også for de mange eksklusive butikker. Derfor skal du ikke være bange for, at du ikke kan tilfredsstille din shoppingtrang, hvis du vælger at besøge byen. I en sådan forbindelse bør du gå langs de store shoppinggader, der tæller hhv. Oxford Street og Regent Street, hvor du kan finde butikker i massevis – både billige butikker og de mere eksklusive af slagsen.

I Knightsbridge finder du Harrods, der – uden tvivl – er ét af de mest berømte shoppingcentre, da det er kendt hele verden over som du kan opleve på din luksus afbudsrejse. Du bør også lægge vejen forbi Covent Garden, der byder på en herlig blanding af butikker, restauranter og meget andet. Du kan også vælge at tage undergrundsbanen til Stratford, hvor du kan finde Europas absolut største shoppingcenter, der blev færdigopført tilbage i 2012 i forbindelse med afholdelsen af OL.

Hvis du foretrækker at trække lidt længere væk fra de helt store gader og shoppingcentre, så kan du i stedet vælge at besøge områder som Notting Hill, Covent Garden, Victoria og City of London, der byder på alle hyggelige og charmerende gader og butikker. Er du interesseret i vintage og alternativ mode, så kan du selvfølgelig vælge at besøge Portobello Road, Camden Market eller Spitalfields Market, hvor du kan finde noget, der harmonerer med din smag.

Et væld af restauranter og natteliv i London

London er en pulserende storby, der altid er liv i, uanset om du ønsker at spise en bid mad eller du gerne vil ud og feste. Du finder mad fra alle verdens hjørner og i alle prisklasser i den engelske storby. Byen byder på alt fra billige indiske restauranter, hvor du kan få Chicken Tikka Masala til ganske få penge til luksusrestauranter med flere Michelin-stjerner, der befinder sig i en anden prisklasse – og dertil finder du også det, der befinder sig derimellem.

Det er dog ikke kun restauranter, der findes i massevis – det er ligeledes også noget, der gør sig gældende for både pubber, barer og diskoteker, hvor du har mulighed for at danse natten lang, hvis dette er noget, der tiltaler dig. Er du mere til at nyde nogle gode cocktails, så er dette bestemt også muligt. Uanset hvad, du har af præferencer, når du bevæger dig ud om aftenen eller om natten, så finder du naturligvis noget i London, der appellerer til netop din smag.

Dertil kan det bestemt også anbefales, at du lægger vejen forbi det fantastiske madmarked Borough Market, der kan findes ved London Bridge. Her er der ikke blot mulighed for at købe en længere række af delikatesser fra hele verden, men der er samtidig også mulighed for at smage på alskens madretter, der med garanti vil være med til at give dig en gastronomisk oplevelse, du sjældent vil komme til at glemme, hvorfor du ikke skal tøve med at lægge vejen forbi.

Praktisk information

Uanset hvor, du rejser hen, så er der nogle praktiske aspekter, der skal være styr på. Det er vigtigt, at du sørger for at forberede dig, inden afrejse, så du er velforberedt, når du ankommer. Langt de fleste danskere har dog et indgående kendskab til London, da det både er en storby, som mange danskere allerede har besøgt eller derimod har kendskab til. Dog finder du alligevel en række relevante praktiske informationer, der har relevans for din ferie nedenfor:

Sprog

Der tales naturligvis engelsk i London på lige fod med den resterende del af England. Derfor er det også nemt for engelsktalende turister at begå sig i denne storby. Heldigvis mestrer langt de fleste danskere engelsk på relativt flydende niveau.

Valuta

I England bruges den engelske pund, der forkortes med GBP. I skrivende stund er 1 GBP svarende til cirka 8,4 DKK. Det er en god idé, at du medbringer lidt kontanter hjemmefra, men der er dog rig mulighed for at bruge betalingskort eller hæve kontanter i byen.

Klima

Klimaet i London minder en del af det danske, selvom det godt kan virke tropisk, fordi landet ligger uafhængigt af andre lande. Derfor er vejret dog generelt set også svingende, hvorfor det er vigtigt, at du sørger for at holde øje med vejrudsigten, når du rejser, så du får pakket kufferten på korrekt vis.