Afbudsrejser Malta

Vis afbudsrejser
Tripbuddy / Afbudsrejser Malta

Afbudsrejser til Malta

Øgruppen Malta findes i midten af Middelhavet, hvilket kan garantere, at det er et rejsemål, der byder på et mildt klima hele året rundt. Derfor har du også rig mulighed for at dase og nyde tilstedeværelsen, hvis du vælger at besøge Malta, der byder på op til flere skønne feriebyer, der oven i købet alle har sin helt egen karakter og stil. Derfor er der også mange danskere, der hvert år besøger Malta, uanset om det er i form af en såkaldt afbudsrejse Malta eller ej.

Sunweb Ad

Find din afbudsrejse til Malta

Malta befinder sig midt i farvandet mellem både mellem øst og vest samt mellem syd og nord. På trods af, at øgruppen har eksisteret i rigtig mange år, så har det kun været en selvstændig stat siden 1964. Malta har nemlig været under britisk styre i intet mindre end 150 år, hvilket også betyder, at engelsk den dag i dag fortsat er det officiel sprog i landet. Det gør det blot nemmere for de mange turister at kommunikere med de maltesere, der bor i landet.

Afbudsrejser til Malta – Byder på mange kulturskatte

Der er mange danskere, der finder interessen for de mange afbudsrejser Malta, fordi de ved, at vejret er godt på Malta og oftest er priserne også begrænsede for ferie til øgruppen i Middelhavet. Det er dog vigtigt at understrege, at det er en øgruppe, der har meget mere at byde på end blot godt vejr og høje temperaturer. På de mange forskellige øer, der tilsammen udgør øgruppen lever den lange historie nemlig i bedste velgående, hvilket gør landet helt unikt.

De øer, der i dag udgør Malta blev opdaget allerede for 7.000 år siden, men gennem tiderne er der flere erobrere, der har beslaglagt de strategisk perfekte steder på øerne, der – som nævnt – befinder sig i midten af farvet mellem øst, vest, syd og nord. Dette er noget, der har efterladt op til flere kulturskatte, som bl.a. tæller et stort antal af både katedraler og ridderborge, katakomber og megalitiske templer såvel som kristne kirker og middelalderlig arkitektur.

Ydermere, så bør du også besøge den gamle hovedstad, Mdina, hvis du beslutter dig for at investere i én af de mange afbudsrejser til Malta, der kan findes på det danske marked. Her er der nemlig tale om en by, hvor du har mulighed for at slentre nysgerrigt rundt i et både velbevaret og levende bymiljø fra middelalderen med den kendte katedral som det største højdepunkt. Der er mange turister, der besøger den fascinerende middelalderby Mdina og katedralen.

Afbudsrejser Malta – består af mange skønne byer og øer

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at Malta er bestående af op til flere skønne byer og øer. Derfor har du også rig mulighed for at besøge både forskellige byer og øer, hvis du beslutter dig for at besøge Malta. Du kan blandt andet vælge at tage færgen til den rolig ø Gozo, hvor du kan tilbringe en dag på en smuk og fredelig ø, hvor alt foregår med ro i sindet. Derfor er Gozo også stedet for dig, der blot ønsker at have en rolig og afslappende dag uden stress og jag.

Du kan også opleve byen Valletta, der i dag er Maltas hovedstad, som samtidig også er en by, der byder på mange kulturelle perler. Du vil blandt andet kunne opleve smukke bygninger, der er præget af barokarkitektur i Valetta, hvorfor det er et oplagt sted at besøge, hvis du ønsker en oplevelsesrig dag med både kultur, arkitektur og meget andet. Det er selvfølgelig meget forskelligt, hvor de mange Malta afbudsrejser afgår til, hvilket du skal være klar over.

Heldigvis forholder det sig således, at der ikke er synderligt langt mellem de mange øer, der til sammen udgør Malta, hvilket naturligvis er noget, der er ensbetydende med, at det er nemt at komme rundt mellem de forskellige øer og byer. Det anbefales i høj grad, at du sørger for at besøge flere øer, byer og områder, når du tager på ferie på Malta, da du kan opleve en markant forskel på disse steder – og derfor bør du selvfølgelig ikke snyde dig for disse oplevelser.

Du vil opleve en afslappet livsstil på Malta med en afbudsrejse

Malta er kendt for at tage sig god tid – ikke blot til at handle i supermarkedet eller stige ud af bilen, men derimod til alting. Med andre ord, så kan du være sikker på, at livet foregår i et behageligt tempo, uanset hvilken del af den populære og flatterende øgruppe, du vælger at besøge. Derfor vil du også komme til at tilpasse dig til harmoniske livsstil i løbet af ingen tid, hvilket blot vil medføre, at du for alvor kommer til at føle dig i en rigtig feriestemning.

Derfor kan du også være sikker på, at det er et meget behageligt sted for dig at holde ferie. Både andre turister og de personer, der er bosiddende på Malta er indforstået med, at det hele foregår en kende langsommere, fordi de ikke har travlt med dagligdagen, men derimod blot lader den skride roligt frem. Det er blandt også noget af dét, der er med til at gøre, at der er så mange turister fra hele verden, der vælger at sætte sig på flyet med det maltesiske ferieparadis.

Afbudsrejse til Malta – hvordan med vejret?

Klimaet og dermed også både vejr og temperaturer er nogenlunde ens over hele øen. Hvis du foretrækker at kunne kombinere din ferie på Malta med varme, sol og badning, så er du naturligvis bedst stillet ved at lægge vejen forbi øgruppen i juni, juli eller august, som det er dét, der defineres som værende højsæson på Malta. I denne periode vil du også kunne opleve en daglig gennemsnitstemperatur, der lyder på intet mindre end 30 grader midt på dagen.

Det er desuden også i juli og august, at der er flest soltimer, mens havtemperaturen befinder sig på mellem 24 og 25 grader. Er du derimod mere interesseret i et klima, der minder mere om den danske sommer, så bør du i stedet rejse til Malta i løbet af enten forår eller efterår. I disse perioder kan du nemlig forvente daglige temperaturer, der gennemsnitligt lyder på 23 grader, mens havets temperatur lyder på cirka 20 grader, hvorfor det fortsat er behageligt.

De koldeste måneder er henholdsvis januar og februar, men alligevel vil du dog kunne forvente, at temperaturen befinder sig på mellem 15 og 17 grader fra december til marts. Du vil dog kunne forvente, at temperaturen stiger til cirka 19 grader om dagen i løbet af april, mens nætterne fortsat er relativt kølige. Det er meget sjældent, at der falder nedbør på Malta, men det er dog endnu mere sjældent, at det er noget, der forekommer mellem maj og september.

Tag på en afbudsrejse til Malta med blå himmel og blåt badevand

Når du rejser til Malta, så har du mulighed for at opleve både lækre strande, blå laguner og tilmed også det reneste badevand i Europa. Ikke nok med det, så kan du også finde børnevenlige strande, hvilket du blandt andet kan finde ved Mellieha Bay, som er både lavvandet og nem at komme til. Det er selvfølgelig også én af de primære grunde til, at der hvert år er rigtig mange danske turister, der vælger at besøge Malta, når de har brug for et afbræk fra hverdagen.

Du bør dog også huske at få pakket din snorkel, hvis du skal på ferie på Malta. Ikke nok med, at der findes et utal af kulturskatte og interessante seværdigheder på fastlandet, så åbner der sig en helt ny verden, når du dykker ned i det klare, azurblå hav, der omgiver øgruppen i Middelhavet. Du har blandt andet mulighed for at undersøge både vrag, rev og undersøiske huler, mens du naturligvis også blot kan nyde livet under havets overflade langs kysten ved Malta.

Rejser du til Malta, så skal du ikke være bange for, at der ikke er mulighed for at dase på stranden eller svømme rundt i det azurblå hav, der omgiver øgruppen. De har intet mindre end 3.000 årlige solskinstimer og en gennemsnitlig havtemperatur, der lyder på hele 20 grader. I denne forbindelse bør der dog ikke lægges skjul på, at du vil kunne finde de bedste temperaturer, hvis du besøger landet i højsæsonen, der strækker sig helt fra april til oktober.

Praktisk information

Der er naturligvis en række praktiske informationer, du skal sørge for at undersøge på forhånd, så du er velforberedt, når du rejser til Malta. Du bør blandt andet undersøge både sprog og valuta, som begge er meget vitale punkter, at have kendskab til, når du rejser til Malta:

  • Sprog: Malta har i mere end 150 år været under engelsk herredømme, hvilket har betydet, at både engelsk og maltetisk er i dag er de officielle sprog på Malta, selvom langt de fleste dog holder sig til engelsk – og derfor er det nemt at begå sig på Malta.
  • Valuta: På lige fod med mange andre europæiske lande, så har Malta også valgt at tage Euro til sig. Det betyder også, at det er denne valuta, du skal medbringe hjemmefra. Dog kan du anvende dit betalingskort hos langt de fleste butikker, hoteller, restauranter og deslige.