Afbudsrejser Nice

Vis afbudsrejser
Tripbuddy / Afbudsrejser Nice

Afbudsrejser til Nice

Midt på Den Franske Riviera finder du Nice, der altid har været betragtet som en “lille storby”. Det er en by med mange associationer, da den byder på både et smukt og dramatisk landskab, små middelalderlige landsbyer i bjergene og et heftigt jetsetliv samt eksklusive shoppingmuligheder. Det er dog kun en mindre bestanddel af, hvad du kan forvente at opleve, hvis du beslutter dig for at lægge vejen forbi det yderst populære rejsemål på Den Franske Riviera.

Sunweb Ad

Find din afbudsrejse til Nice

Booking.com

Hvis du falder for én af de mange flatterende afbudsrejser Nice og beslutter dig for at besøge Den Franske Riviera, så bør du ikke kun holde dig til Nice, da du har rig mulighed for også at besøge de omkringliggende byer, selvom Nice – uden tvivl – har en helt særlig charme. Der er masser af charme, oplevelser og seværdigheder, der bør opleves, når du rejser til Nice, der er ét af danskernes favoritrejsemål i både Frankrig og tilmed også inden for de europæiske grænser.

Afbudsrejse til Nice – mange spændende seværdigheder

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange spændende seværdigheder, du har mulighed for at opleve i Nice. Det inkluderer blot op til flere spændende attraktioner inde i selve byen, men bestemt også rundt omkring byens grænser. Du finder blandt andet en række kunstmuseer, der tæller MAMAC (Musée d’art moderne et d’art contemporain), Matissemuseet og Picassomuseet i nabobyen Antibes, som er oplagte seværdigheder at besøge.

Dertil bør du heller ikke spare dig selv for synet af de mange store lystyachter, du finder i havnen eller blot iagttage det eksklusive folkeliv langs den syv kilometer lange strandpromenade, Promenade des Anglais. Dertil bør du også opleve det berømte blomstermarked Cours Saleya, det fine operahus, du finder mellem promenaden og den gamle bydel samt den smukke Cathédrale Sainte Réparate fra 1600-tallet, der er blevet udsmykket på særdeles unik vis.

Som der også tidligere er givet udtryk for, så finder du også op til flere spændende omkringliggende byer, der kan besøges via offentlige transport, taxa eller bil. Det anbefales blandt andet at besøge Monaco og Cannes, der er inden for rimelig afstand. Hvis du vælger at besøge enten Cannes eller Monaco (eller begge dele), så vil du opleve en ny grad af luksus og rigdom; der kører superbiler på vejen, bådene er på størrelse med huse og butikker er uhyre eksklusive.

Afbudsrejse til Nice – Muligheder for shopping

Hvis du har et stort shoppinggen og derfor også elsker at shoppe, når du er på ferie, så bør der ikke lægges skjul på, at en ferie til Nice – uden tvivl – vil falde i god jord hos dig. Du har mulighed for at shoppe løs i et væld af butikker, som du f.eks. kan finde på Avenue Jean Médecin, der er den helt store shoppinggade i Nice. Denne gade byder ikke blot på op til flere stormagasiner, men også mindre butikker, der inkluderer både store, internationale kæder og lokale butikker.

Hvis du er mere interesseret i shopping i de mere eksklusive butikker, så vil du finde dig godt til rette på både Avenue de Suède, Rue Paradis og Avenue de Verdun, der alle er veje, der byder på et væld af butikker af mere eksklusiv karakter, som f.eks. Louis Vuitton, Gucci, Prada og deslige. Der skal ikke lægges skjul på, at Nice er kendt som værende en meget eksklusiv by, som det generelt set gør sig gældende for bange de byer, du finder langs Den Franske Riviera.

Restauranter og og øvrige fornøjelser i Nice

Nice er en del af et område, der engang tilhørte Italien, hvilket også er noget, deres madkultur vidner om den dag i dag, da det er en blanding af både det franske og italienske køkken. Byen har mange fiske- og skaldyrsrestauranter, men du kan også bestille både pizza og pasta. Der er mange retter på restauranterne rundt i byen, der bliver serveret ”a la Provençale”, der betyder, at de indeholder enten tomat eller tomatsovs, og som er krydret med urter og hvidløg.

Det er dog ikke kun de mange a la Provençale-retter, der kendetegner den unikke madkultur, der præger Nice. Blandt de lokale retter har du også rig mulighed for at støde på retter såsom socca, der er en tyk pandekage lavet af kikærter, mens den verdensberømte salade niçoise med tunfisk også stammer fra Nice. Foruden et utal af restauranter, så har byen også et meget rigt natteliv, hvor du finder op til flere diskotekter og barer, der har åbent til kl. 05 om morgenen.

Stranden – Book en afbudsrejse til Nice

Langt de fleste danskere foretrækker også, at kunne tage en dukkert, når de rejser til en varm destination som Nice. Stranden i Nice finder du selvfølgelig foran strandpromenaden, der er inddelt i flere strandafsnit hvoraf nogle af dem ejes af hoteller og restauranter, hvorfor der stilles krav til at betale entré og leje af solsenge. Hvis du vælger ét af disse strandafsnit, så vil der dog også være servering direkte ved din solseng, hvilket selvfølgelig er en helt klar luksus.

Det skal dog gøres klart, at du også kan finde flere afsnit af stranden, der er gratis at benytte sig af, hvis du ikke har interesse i at skulle leje en solseng. Det mest populære gratis strandafsnit finder du lige over for byens kasino. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at med undtagelse af et enkelt lille strandafsnit, så er alle strandafsnit stenstrande, hvilket også er ensbetydende med, at du enten skal leje en solseng eller selv medbringe en madras eller en solseng.

Praktisk information til afbudsrejse Nice

Inden du rejser til Nice, så er det en god idé, at du forbereder dig ordentligt. Der er nogle praktiske informationer, du skal være opmærksom på ved afrejse. Dem kan du heldigvis blive klogere på nedenfor:

  • Sprog: Der tales fransk i Nice. På de fleste hoteller og restauranter kan du begå dig på engelsk. De lokale er dog meget beskyttende over for deres sprog og snakker helst fransk.
  • Valuta: I Frankrig og dermed også i Nice er det Euro, der er den officielle valuta. Du kan dog bruge dit betalingskort langt de fleste steder i byen.