Paris

Voksne
Børn

Paris er en by, der er rig på både historie, kultur, shopping og restauranter. Derfor byder byen på alt, der er på krævet for at kunne sikre dig en god ferie. Det er en by, der er rig på både historie, kultur, shopping og restauranter. Derfor byder byen på alt, der er på krævet for at kunne sikre dig en god ferie, hvad end du blot skal tilbringe et par dage eller du derimod skal tilbringe en uge i én af de mest spændende byer i Europa – og derfor kan du også roligt tage af sted.

I og med, at det er blevet et særdeles populært rejsemål blandt danskerne, så skal der heller ikke herske nogen tvivl om, at der er mulighed for at finde rigtig mange afbudsrejser til Paris på det danske marked. Disse afbudsrejser Paris arrangeres af et væld af forskellige danske rejsebureauer, hvilket er ensbetydende med, at du med garanti også vil kunne finde frem til en afbudsrejse Paris, der harmonerer med dine forskellige krav og præferencer i forhold til ferien.

Afbudsrejse Paris – èn af Europas mest besøgte hovedstader

Du skal selvfølgelig ikke være i tvivl om, at der er rigtig mange turister (og herunder også danskere), der hvert år rejser til Paris og det har faktisk resulteret i, at det i dag er én af Europas mest besøgte hovedstader. Det er dog også med god grund, da det er en flot og historisk by, der menes at have eksisteret i intet mindre end 4000 år. Det kan du blandt andet opleve ved at se nærmere på de mange velbevarede bygninger, kirker og museer, der kan findes rundt i byen.

Mange vælger dog også at rejse til Paris, fordi de altid har gået med drømmen om, at kunne få lov til at se nærmere på det yderst populære bygningsværk, Eiffeltårnet, der blev bygget til verdensudstillingen i Paris i 1889, hvorfor det i dag er mere end 125 år gammelt. Det blev bygget for at fejre 100-års dagen for den franske revolution. Dertil er der dog også mulighed for at se mange andre seværdigheder som Triumfbuen, Notre Dam, Sacré Coeur og avenuen Champs Èlysées.

Ydermere, så bør det selvfølgelig også nævnes, at Paris er en meget kunstnerisk og historisk by, hvilket betyder, at du har mulighed for at finde rigtig mange museer rundt omkring i den store franske by. Det er dog bestemt ikke til at komme udenom, at den mest populære af slagsen er Louvre, som rigtig mange turister besøger hver eneste dag. Langt de fleste, der lægger vejen forbi Louvre har dog særligt et ønske om, at kunne få lov til at se nærmere på Mona Lisa.

Afbudsrejser Paris – mange shoppingmuligheder

Det er de færreste, der er i tvivl om det faktum, at Paris kan bryste sig af, at være modens by, hvilket ikke blot er noget, der bevises ved, at du har mulighed for at finde et stort antal forskellige modebutikker fordelt rundt omkring i byen. Det er bestemt også noget, der understreges ved det faktum, at mange større brands og modeselskaber har valgt at have deres hovedkvarter i byen. Derfor skal du heller ikke være bange for, at shoppingtrangen ikke kan stilles.

Det betyder også, at der er mange, der vælger at rejse til Paris som følge af de utallige shoppingmuligheder. Hvis du gerne il shoppe mere eksklusive brands såsom Givenchy, Chanel, Lanvin eller Louis Vuitton, så skal du besøge Montaigne avenue, rue François Ier, George V og rue du Faubourg Saint-Honoré. Er du derimod mere interesseret i nye upcoming designere, så skal du i stedet vælge at holde dig til Bastillen og Saint-Germain, hvor du også finder rigtig mange spændende butikker.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at Paris er en meget tætbebygget by, så derfor vil du også kunne finde rigtig mange butikker overalt i byen. Det er dog ikke kun butikker, du har mulighed for at shoppe i, da du også kan finde mange markeder, som blandt andet kan findes ved Saint Eustache les Halles og i Saint Honoré. Dertil ligger der også en længere række af store indkøbscentre med et væld af antal butikker rundt omkring i den franske hovedsted.

Restauranter og fornøjelse – Book afbudsrejse til Paris

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at det franske køkken er utrolig kendt og dertil er det også uhyre populært rigtig mange steder i verden. Derfor kan du også være sikker på, at du kan få en række gastronomiske oplevelser, der er ud over det sædvanlige, hvis du vælger at besøge en række af de restauranter, du kan finde i den franske by – og på trods af, at Paris generelt set er en dyr by, så findes der spisesteder til ethvert budget i byen.

I Paris er der et uhyre stort udbud af både restauranter, bistroer og brasserier. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at priserne kan variere rigtig meget fra spisested til spisested, men uanset hvor, du vælger at bevæge dig hen, så er det meget sjældent, at du ender med at gå skuffet fra den respektive bistro, brasseri eller restaurant. Dertil er der også mange caféer rundt omkring i byen, som franskmændene elsker, hvor de kan drikke deres kaffe eller espresso.

Det er dog ikke kun restauranter, caféer og deslige, du kan finde i Paris. Hvis du gerne vil ud og udforske Paris’ natteliv eller blot ønsker at hygge dig med en drink om aftenen, så har du også mulighed for at finde en lang række barer, lounges og sågar også store natklubber. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Paris er en by, der er pulserende og spændende hele døgnet rundt – og derfor er det bestemt også en interessant storby at besøge på din afbudsrejse.

Mange afbudsrejser til Paris

Der findes rigtig mange afbudsrejser til Paris på det danske marked. Derfor kan du også være sikker på, at du sagtens vil kunne finde frem til en rigtig god rejse, der på bedste vis harmonerer med dine forskellige krav og præferencer. I denne forbindelse bør det desuden gøres klart, at det er vigtigt, at du sørger for at vælge din afbudsrejse Paris med henblik på egne krav og præferencer.

Yderligere, så bør det også nævnes, at du har mulighed for at vælge både specificerede og uspecificerede rejser til Paris, hvilket ligeledes også gør sig gældende for afbudsrejserne, der afgår til den populære storby. Hvis du vælger den sidstnævnte løsning, så er det naturligvis muligt for dig at spare rigtig mange penge. Du skal dog leve med ikke at have vished over hotel og fly.

Fakta om Paris

Hvis du har et ønske om, at komme til at opleve Paris, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der er nogle fakta og praktiske informationer, du bør læse nærmere om, inden du vælger at tage af sted på ferien til den spændende franske storby. Ved at undersøge sådanne ting på forhånd, så vil du være mere velinformeret og mere forberedt, når du først står i Paris, hvilket oftest er noget, der er med til at sikre, at du får en bedre ferie.

Sprog

Det talte sprog i Paris er naturligvis fransk. Du har med garanti hørt rygter om, at mange franskmænd nægter at tale engelsk, men i storbyen forholder det sig dog sjældent således. Derfor vil du også kunne forvente, at langt de fleste personer, der arbejder på f.eks. hoteller, restauranter, i butikker og deslige kan begå sig ganske fint på engelsk.

Valuta

Den brugte valuta i både Paris og den resterende del af Frankrig er naturligvis euroen, der har en kurs, der lyder på cirka 7,5. Dog skal det understreges, at du langt de fleste steder i Paris har mulighed for at betale med dit betalingskort, hvorfor det ikke er nær så kritisk, at du sørger for at have kontanter på dig, når du går rundt i Paris’ gader.

Transfer

Paris kan bryste sig af, at have to store lufthavne. Den ene er Charles-de-Gaulle, der ligger cirka 30 kilometer nordøst for Paris, hvorfor bus eller tog tager ca. 35-50 min. Den anden lufthavn i Paris hedder Orly og er beliggende ca. 20 km syd for den centrale del af Paris, hvorfor du skal med bus, som tager ca. 40 min. Begge lufthavne ligger dog i relativt kort afstand fra centrum.

Vejr og klima

Vejret i Paris mener naturligvis en hel del om vejret i den resterende del af Frankrig. Det betyder også, at du kan forvente gennemsnitlige dagstemperaturer, der lyder på over 20 grader hele sommerperioden, mens efterår og forår er en kende koldere. Besøger du byen på andre årstider end om sommeren, så er det en god idé, at der pakkes varmt tøj.