Bedste steder at besøge i USA for sportsfans
Bedste steder at besøge i USA for sportsfans

Sponsoreret indhold

USA har enestående natur og utrolige byer, men det er ikke alt. USA er et mekka, når det kommer til sportsarrangementer og -events. Amerikanerne elsker virkelig deres sport – alt fra amerikansk fodbold over basketball til ishockey. De har det hele og så lidt til. Her præsenterer vi dig for nogle af de absolut bedste steder at besøge, hvis du er en vaskeægte sportsfan.

Philadelphia i delstaten Pennsylvania

Byen er en af de ældste i USA og har en rig historie inden for sportens verden. Philadelphia har et levende sports-fællesskab, og det er lige før, at du ville komme til at føle dig udenfor, hvis du ikke er sportsentusiast. Nogle af USA’s mest kendte sportshold som the Phillies, the Sixers, the Eagles og the Flyers hører alle til her, og delstaten byder også på et par fantastiske stadions. Rygtet siger desuden, at Citizens Bank Park har det bedste stadion-mad i hele landet.

Boston i delstaten Massachusetts

Boston er nok en af USA’s suverænt bedste byer, når det kommer til sport, og her kan du nyde amerikansk fodbold eller dusinvis af andre sportsgrene. Hvis du kigger på betting tips inden for hvilken som helst sportsgren, vil du opdage, at Bostons superhold florerer helt i top. Og det er ligegyldigt, om det drejer sig om NBA, NHL, NFL eller MLB. Fenway Park bliver opfattet af mange som et historisk vartegn, og det kan vække en utrolig stemning i dig, uanset om du elsker sport eller ej. Det er helt klar en tur værd!

Los Angeles i delstaten Californien

Californien er kendt for mange ting som deres afslappede livsstil og lækre strande. Og så er de kendt for sport i L.A.! Måske kender du allerede holdene the Kings, the Galaxy og the Lakers, der er elsket af mange. Eller måske er baseball mere dig, og du følger Los Angeles Dodgers i MLB? Du kan tage hen og se en hjemmekamp på Dodger Stadium, der kan huse 56.000 tilskuere og blev bygget helt tilbage i 1962. Det er en oplevelse man ikke må misse, hvis man allerede er i den solrige kyststat.

Dallas i delstaten Texas

Texas er endnu et af de steder i USA, der har en rig og stolt tradition for sport. I de seneste år har man for eksempel set basketballholdet Dallas Mavericks og Dallas Rangers, der klarer sig bedre og bedre, og de nyder godt af en voksende fanbase. Hvis du har muligheden for et besøg til AT&T Stadium, er det en chance, du ikke må lade passere. Her kan du tage ind og se NFL’s Dallas Cowboys sammen med 80.000 andre. Til særlige events som Super Bowl kan dette stadium endda udvides til 105.000 tilskuere.

USA boomer med sport

Når det kommer til rejsemål med fokus på sport, er USA det helt rigtige sted. Der er mange fantastiske byer, som for eksempel Chicago, New York, Phoenix og Saint Louis, som vi ikke har kunne nå at nævne her. Inden du bestemmer dig for din endelige destination, kan du eventuelt tjekke oddsene for at se, hvilke hold klarer sig bedst for tiden. Det kan være en måde, hvorpå du kan nyde din yndlingssport eller måske give dig selv mulighed for at opdage noget nyt og spændende.