Dansk linkbuilding vinder frem inden for rejsebranchen (BOB Linkbuilding er en af aktørerne)
Dansk linkbuilding vinder frem inden for rejsebranchen (BOB Linkbuilding er en af aktørerne)

Betalt indhold

Måske har du hørt om linkbuilding før, men hvis ikke, har vi i denne artikel samlet information omkring emnet for dig. Herunder kan du læse mere om, hvorfor linkbuilding er blevet en populær form for markedsføring for store som små virksomheder inden for rejsebranchen, der ønsker synlighed omkring deres hjemmesider.

Flere og flere virksomheder satser i dag på at få deres domæne højere op i Googles søgeforslag, og de store virksomheder har da også i de senere år fået tilknyttet mange flere såkaldte SEO-konsulenter, end man tidligere har set. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvilke fordele der er ved at linke til sin hjemmeside via andre hjemmesider, så bør du læse med videre her. Artiklen er f.eks. brugbar for dig, der arbejder med marketing hos et rejsebureau eller et flyselskab.

Linkbuilding bruges i stor stil af rejsebureauer

Rejsebureauerne har de seneste år haft mere end svært ved at få kunder i butikken. Det skyldes bl.a. COVID-19, der har bremset manges rejsedrømme. De svære vilkår har dog ikke betydet, at de danske rejsebureauer er begyndt at nedprioritere deres markedsføring.

Efter genåbningen er der atter blevet skruet op for markedsføringen. Der bliver ikke kun reklameret via tv og radio, men også via adskillige digitale platforme såsom Facebook, Instagram og Google. Derudover har mange rejsebureauer fået øjnene op for, at der er mulighed for at generere store mængder trafik via de organiske søgeresultater – ved hjælp af linkbuilding selvfølgelig. Dette får de hjælp til af firmaer som BOB Linkbuilding.

Sådan fungerer linkbuilding

Kort fortalt, så er linkbuilding en måde, hvorpå du kan gøre din hjemmeside mere synlig i søgeresultaterne. På internettet finder du hjemmesider til stort set alt i dag. Nogle af disse websites kan bruges til at linke til din hjemmeside. Jo flere links der fører til din side, jo højere prioritering får din hjemmeside i Googles søgemaskine, når der er nogle, der søger efter lige præcis de produkter eller tjenester, din virksomhed kan tilbyde.

Skriver man således nogle relevante artikler, der omhandler det, din virksomhed tilbyder, og husker at linke til din hjemmeside, der hvor det giver mening, ja, så er man godt på vej til at blive mere synlig for fremtidige kunder, der måske endnu ikke har truffet din virksomhed på nettet.

Hvem står for at lave linkbuilding?

Når man ved lidt om, hvad linkbuilding egentlig er for en størrelse, kan det være relevant at kende lidt til, hvem der egentlig står for at skrive de førnævnte artikler, der kan linke hensigtsmæssigt til dit website. En af de store aktører inden for dette felt må siges at være Billigere og Bedre Linkbuilding, også kendt som BOB Linkbuilding, der kan findes her; bob-linkbuilding.dk. BOB Linkbuilding giver dig mulighed for at bygge en masse relevante og stærke links til en overkommelig månedlig pris.  

Er man selv lidt af en haj til at forfatte artikler, der relaterer sig til det produkt, man ønsker at sælge, så kan det også sagtens lade sig gøre at skrive disse selv. Herefter man kan eksempelvis gå tilBilligere og Bedre Linkbuilding aka BOB Linkbuilding og bede dem om at publicere dine artikler på relevante hjemmesider. Disse hjemmesider er særligt udvalgt for at skabe mest mulig internettrafik til din side, og for at din virksomhed dermed bliver mest synlig.

Er det ikke et engelsk fænomen?

Som navnet også antyder, så er linkbuilding ganske vist et udenlandsk fænomen, men som sidenhen er kommet til Danmark. Af denne grund behøver du ikke at frygte for at skulle skrive lange engelske artikler og tekster – nej, i dag er der rig mulighed for at linke frem og tilbage til hjemmesider på dansk. Her må man huske på, at når potentielle kunder til din virksomhed søger på nogle specifikke søgeord på Google, så gør de typisk brug af danske søgeord. Af samme årsag giver det bedst mening at skrive sine artikler på dansk og derved få flere besøgende. Du bør i øvrigt hovedsageligt bruge danske ankertekster og linke fra dansksprogede hjemmesider, hvis din egen hjemmeside er dansksproget.