De bedste motorcykler til kør-selv-ferier
De bedste motorcykler til kør-selv-ferier

Sponsoreret indhold

Hvert år – og i særdeleshed i år – bliver der planlagt og gennemført rigtig mange kør-selv-ferier. Det hænger bl.a. sammen med det begrænsede udvalg af flyrejser, men også den stigende interesse for motorcykelrejser spiller ind. Ønsker du også at køre til udlandet på motorcykel, så skal du selvfølgelig have fundet den helt rette motorcykel.

Her er nogle af de mest populære motorcykler

Besøger du en forhandler af motorcykler, så vil du hurtigt blive præsenteret for de første 10-20-50 modeller. Dette kan være meget overvældende og måske endda en smule forvirrende. Det kan især være overvældende, hvis man er på vej til at købe sit livs første motorcykel. Det er trods alt noget en beslutning, og det er ikke sikkert, at man ved, hvilke overvejelser man skal gøre sig.

I denne artikel skal vi nok undlade at præsentere dig for alle tilgængelige motorcykler på markedet. Så ville det trods alt blive en meget lang artikel. Skal vi komme med vores bud på en top 5 over de bedste motorcykler, så vil vi fremhæve følgende modeller:

  • Harley-Davidson LiveWire
  • CSC City Slicker
  • BMW F850 GS
  • Honda VFR1200X
  • Yamaha MT-07

Hvilken der er den ideelle for dig afhænger af faktorer som budget, krav, behov og personlig smag. Rækker økonomien til Harley-Davidson LiveWire, så bør denne model være at foretrække. Det er trods alt en af de fedeste motorcykler til dato – hvis du spørger os.

Du kan også sætte din gamle motorcykel i stand

Har du ikke råd til en spritny motorcykel, så kan du overveje at sætte din gamle i stand. Det kræver dog, at der findes kompatible reservedele til netop din model. Det kan du undersøge via en online bildele butik Autodoc.dk – hos denne forhandler kan du også købe reservedele til motorcykler. Rigtig mange reparationer kan man foretage på egen hånd, men bliver det meget teknisk, så er man nødt til at besøge en autoriseret reparatør. Er det nødvendigt, bør man regne lidt på, om det kan betale sig at reparere den gamle motorcykel.

Det er aldrig for sent at investere i en motorcykel

Hvad enten du drømmer om at køre Europa rundt på motorcykel, eller om du bare savner en smule fart og spænding i hverdagen, så skal du gøre dit ønske til virkelighed.

Om du i skrivende stund er 30, 50 eller 60 år, så skal du vide, at det ikke er for sent at købe en motorcykel. Skulle du sidenhen miste interessen, så kan du altid sælge den igen eller lade den gå i a