Et eksotisk bryllup i udlandet
Et eksotisk bryllup i udlandet

Kærligheden blomstrer verden over. Kærligheden holder os mennesker til ilden. Og vi vil gerne bekræfte vores kærlighed på alle tænkelige måder. For mange af os er ægteskabet den ultimative kærlighedserklæring. Et ægteskab binder folk som elsker hinanden. Brylluppet skal gerne være den bedste og vigtigste fest, som man holder for sin egen skyld. Denne fest bør derfor også fejres lige der, hvor man selv ønsker det.

Selvom et ægteskab byder på flere juridiske forpligtelser, så er man frit stillet til at blive gift hvor man vil. Og ønskerne kan være mange. Sol og strand i Malaga, En bjergtop i Peru eller en dykkertur ved de australske koraller kan alle sætte rammen om det perfekte bryllup i de perfekte omgivelser. Hvis du ønsker at jeres bryllup skal have en eksotisk essens, så får i her nogle tips til, hvordan jeres bryllup bliver en uforglemmelig oplevelse.

Ægteskabserklæringen
Når man indgår et ægteskab, skal det oplyses til kommunen. På kommunens hjemmeside er det muligt at hente en ægteskabserklæring, som skal udfyldes og indsendes. I vil blive bedt om at vedlægge relevante bilag. Bemærk at behandlingstiden kan vare op til seks uger, fra den indsendes til den er færdigbehandlet. Vær derfor ude i god tid.

Når ægteskabserklæringen er godkendt, vil i få udstedt en prøvelsesattest. Denne er gyldig i 4 måneder. Prøvelsesattesten skal afleveres til den myndighed, der skal vie jer. I kan finde den relevante myndighed via den danske ambassade i det pågældende land, eller via landets ambassade her i Danmark.

Hvem, hvor og hvordan
Når prøvelsesattesten er udstedt, kan de egentlige bryllupsforberedelser begynde. Først skal i finde ud af, hvor i gerne vil giftes. Det er, som borger i Danmark, muligt at blive gift i de fleste lande. Faktisk har nogle områder i verden specialiseret sig i at afholde bryllupper, lige så vel som at det kan arrangeres på kort tid. Dette gælder mange af de nord- og mellemamerikanske lande, samt en del af de sydøstasiatiske. Da ventetiden sjældent er særlig lang i disse lande, er det derfor også kun jeres eget tempo, der bestemmer, hvor lang tid det tager.

Når i er landet det helt rigtige sted, brylluppet er planlagt og kærligheden er stærkere end før, da starter de virkelige forberedelser. Forventningerne til den fest, som brylluppet SKAL være, skal gerne kunne afspejles i selve festen. Derfor bør i hurtigt få styr på lokation, opsætning, evt. gæster og meget andet praktisk. Særligt bryllupper i sydens sol har vundet indpas. Og med god grund. Udover de fordelagtige priser og gæstfri mennesker, så byder varmen også på muligheden for et romantisk udendørs bryllup. Med et festtelt, hvor man kan tåle lidt skygge og snaps, kan jeres bryllup afholdes præcis hvor i ønsker det. Bestil teltudlejning her og læg jeres bryllup, hvor romantikken er størst.

Hvis bryllupsturen også skal være en tid hvor i nyder hinanden, kan i med fordel hyre en bryllupsarrangør. De kan klare alt det praktiske, samt få indsendt prøvelsesattesten korrekt. Disse kan også hjælpe jer med at arrangere både mad og vin.

Med placeringen, formalia og kærligheden i orden, mangler i nu bare noget godt at spise og drikke. En bryllupsfest kommer ikke hver dag. Derfor bør man også fejre sin kærlighed ordentligt. For mange er en god vin en nødvendighed, når ceremonien er overstået og ballet skal stå. Mulighederne er mange, men vinen til brylluppet kan nemt findes.

Om det bliver bryllupsøen Tobago, Niagara Falls i Canada, eller et eksotisk sted, som kun i kender, så står kærlighedens port som regel åben. Med det ovenstående i mente, burde i gerne være klar til det perfekte drømmebryllup.