Ferie i Winter Wonderland
Ferie i Winter Wonderland

Dette indhold er sponsoreret

Er du en af de mange danskere, som hver vinter har en fast tradition om ture til bjerge med fint, hvidt puddersne? Så har du måske efterhånden abstinenser efter leg i sneen, den friske luft og den skønne natur, som en skiferie kan byde på. Det har nemlig ikke været muligt at komme afsted de sidste sæsoner. Så hvis du savner skiferie kan du allerede nu gennem SnowTrex sikre dig en skiferie til det skønne Schweiz, hvor Alperne i al sin pragt huserer traditionelle top-skisportssteder som Davos, St. Moritz og Zermatt. Gør skiene klar til skiområder i særklasse, hyggelige schweiziske hytter og verdensberømt ostefondue – SnowTrex står klar til at hjælpe dig afsted på en skiferie, du sent vil glemme. 

Hvorfor lige skiløb i Schweiz?

I langt størstedelen af Schweiz er de skønne Alper at finde, hvorfor Schweiz kan byde på en masse top-skidestinationer. Det er også derfor, at mange garvede skiløbere vender tilbage år efter år. De fleste af skiområderne er at finde i den sydøstlige del af Schweiz, og især Berner Oberland er et populært sted for flere berømte skisportssteder, heriblandt Grindelwald eller Meiringen-Hasliberg. Såfremt man vil længere mod syd kan man i Wallis-regionen finde Matterhorn med 4.478 m højde, som også huserer mange populære skiområder, som eksempelvis Les Portes du Soleil, Saas-Fee og Les 4 Valées. 

På grænsen til Østrig og Italien ligger de eksklusive skisportssteder Davos, St. Moritz og Samnaun, som bestemt er et besøg værd, hvis man er garvet skiløber. 

Generelt byder Schweiz på en lang skisæson, som starter allerede i starten af oktober, og varer helt indtil slutningen af maj, hvilket skyldes gletsjer-områder og højde beliggenheden i rigtigt mange skiområder i Schweiz. 

Schweiz har andet godt at byde på 

Det er ikke kun på grund af de fantastiske muligheder for at stå på ski, at Schweiz er et besøg værd. Landet byder nemlig også på mange luksuriøse indkvarteringer, og det kulinariske køkken i Schweiz er også af særlig høj kvalitet. Også deres serviceniveau kan schweizerne prale med, da dette ligeledes er i topkvalitet. Sidst men ikke mindst byder landet på særdeles smuk natur, hvorfor man på sin skiferie også kan indlægge rejser til andre destinationer i sine rejseplaner, da blandt andet mange af de maleriske byer ligger direkte ved krystalblå søer, som uden tvivl er et must see, hvis man besøger det smukke schweiziske land. Et bud på en sådan tur kan eksempelvis være en udflugt til den henrivende Genéve-søer, som ligger rigtigt tæt på mange af Schweiz’ skiområder.