Forkæl kæresten med flotte overraskelser
Forkæl kæresten med flotte overraskelser

Artiklen indeholder sponsoreret indhold.

Vi har ofte trang til at glemme hinanden i en hektisk hverdag, hvor der kan gå indkøb, arbejde, lektier og opvask i den. Selvom det kan være svært at indrømme, kan kæresten godt blive negligeret i hele denne hvirvelvind af projekter, og netop derfor er det så vigtigt, at vi husker hinanden og kærligheden i det hele. Dét kan eksempelvis gøres med små eller store overraskelser ud af det blå. Du får her et pare gode bud på, hvad du kan finde på og hvorfor.

Den lille hverdagsoverraskelse: En tur i biffen

Det er tanken, der tæller. Det velkendte ordsprog bruges ofte ironisk, men her er der faktisk noget om snakken. Det behøver nemlig ikke altid at være stort og pompøst. En lille ting, som blot viser, at du har tænkt ekstra meget på ham eller hende, kan virkelig gøre en forskel. Gode bud her kan være en blomst eller biograf gavekort, som ikke behøver at koste meget, men som viser din kærlighed på en smuk, hyggelig og kærlig måde.

Fordelen ved biografturen er netop den, at I rykker en helt almindelig (hverdags)aften ud af kalenderen og gør noget, som man efterhånden sjældent gør. I gør måske lidt ekstra ud af aftenen, og hele ugen op til kan I gå og glæde jer til, at det bare skal være jer sammen om én ting: en god film. Der er måske også gode minder forbundet med sådan en tur – måske var I på en af jeres første dates i biografen, og det bliver en sød lille påminder om, hvorfor det er jer to.

Når det skal være lidt mere specielt: En rejse

En gang imellem skal man også gøre lidt mere ud af overraskelsen. Her er en rejse et oplagt valg, og selvom du ikke behøver betale for fly, hotel og hele rejsen, kan selve ideen også være en god overraskelse for kæresten. Her kan den gode gerning bestå i, at du sparer ham eller hende for alt bøvlet ved planlægningen og undersøger alt på forhånd.

Skal I eksempelvis til Dubai – en oplagt og forholdsvis billig destination for par – kan du finde jeres hotel og måske planlægge, hvad I skal lave. Der findes masser af bureauer, som forhandler rejser til Dubai, og der er derfor masser af information om både området, hoteller og dagsture at hente på det store internet. Det økonomiske aspekt kan naturligvis tilpasses, så det passer til lige præcis jer to.

Fejr kærligheden sammen i dag.