Golfrejse: Pak det rette tøj til rejsen
Golfrejse: Pak det rette tøj til rejsen

Sponsoreret indhold

En velpakket kuffert skal ikke kun indeholde praktisk fodtøj, medicin, opladere, cremer m.v. Kufferten skal naturligvis også indeholde moderigtigt og komfortabelt tøj. I dette tilfælde skal man gerne finde en masse praktisk sportstøj – nærmere betegnet golftøj – frem fra gemmerne. I artiklen vil vi gennemgå, hvilket tøj der egner sig bedst til en golfrejse. Bemærk at destinationen naturligvis bør haves in mente, når kufferten skal pakkes.

Vær opmærksom på destinationens klima

En golfrejse kan gå til rigtig mange forskellige destinationer. Er man vild med golf, kan man f.eks. rejse til Faro, Palma, Alicante, Dublin eller Rom. I den anledning er det ingen hemmelighed, at disse destinationer er forskellige, når det kommer til antal soltimer og ikke mindst temperatur. Mens Dublin kan byde på meget regn, så vil destinationer som Palma og Alicante være mere solsikre.

I dagene op til afrejse bør man holde godt øje med vejrudsigten, så man kan få en idé om, hvorvidt det vil være mest praktisk at medbringe varmt tøj, eller om man fint kan klare sig med shorts og t-shirts.

Der kan også være dresscodes

Endvidere er det ikke usædvanligt, at der bliver stillet krav til golfspillernes påklædning. Du kan derfor ikke bare troppe i, hvad der passer dig. Der kan f.eks. være forbud mod at bære korte shorts på golfbanen. Når det kommer til benklæder, så er det som regel også et no-go at bære jeans. Det er vigtigt, at man sætter sig ind i reglerne og efterlever dem, så man ikke risikerer bortvisning. Det er meget forskelligt, hvor strenge klubberne og foreningerne er. Typisk vil dette fremgå af golfbanens hjemmeside.

Vægt kvalitet højere end kvantitet

Skal du på golfrejse i f.eks. 7-14 dage, så behøves du ikke nødvendigvis et sæt tøj til hver dag. Det samme sæt kan sagtens bruges flere gange, hvis blot du går efter kvalitet og hænger tøjet til tørre efter brug. En velment opfordring er at vægte kvalitet højere end kvantitet. Golftøj i høj kvalitet sidder ikke alene bedre. Det holder også længere og vil som regel også være i fuld overensstemmelse med diverse dresscodes.

J Lindeberg hører til blandt de mærker, der fremhæves som de bedste af danske golfspillere. Anbefalingerne er mange, og de fleste fremhæver det stilrene design, den høje kvalitet og den glimrende pasform. J Lindeberg Golf byder på både dame- og herretøj, så du kan helt sikkert også finde dit nye golftøj fra dette brand. Bestil online her, hvis du netop mangler åndbart og moderigtigt tøj til din kommende golfrejse.