Her finder du de smukkeste strande på jorden
Her finder du de smukkeste strande på jorden

Sponsoreret indhold

Du kender det sandsynligvis godt. Man har været undervejs i mange timer, er tjekket ind på hotellet i nattens mulm og mørke, og det eneste der holder en i gang er drømmen om en fantastisk dag ved stranden, når man vågner næste morgen.

Næste morgen, når man er kommet ned på stranden, bliver man mødt af ikke bare en overflod af turister, men også en masse skrald, sten, tang og døde fisk. Der røg drømmen om en ferie ved verdens smukkeste strande.

Heldigvis kan vi hjælpe dig på vej. Her i artiklen har vi fundet nogle af de smukkeste strande på jorden, så du kan få inspiration til den næste badeferie. Mangler du inspiration? Så find den rette rejsedestination via linket.

Mirissa, Sri Lanka

Sri Lanka er ikke et sted, man hører meget om. Det er i bund og grund super ærgerligt, fordi det virkelig er en destination, der er værd at besøge – især på grund af deres fantastiske og forskelligartede natur. Man kan gå fra noget, der minder om en svensk granskov, til teplantager i bjergene, til græssletter så langt øjet rækker, og til de lækreste sandstrande.

Mirissa er et af de steder på Sri Lanka, hvor du virkelig finder smukke strande. Deres strande er rene og uden sten. Sandet er det blødeste, du nogensinde har oplevet, og solen skinner dagen lang. Her kan du surfe, du kan svømme med vilde havskildpadder, du kan dykke blandt farverige fisk og koralrev – ja, der er praktisk talt ingen ende på fornøjelsen.

Maldiverne

Det klassiske svar, når nogen spørger til smukke strande, er naturligvis Maldiverne. Her er man typisk omringet af strand, blåt vand og god service. Det er ofte dyrt at rejse dertil, men til gengæld får man også en oplevelse for livet.

Alt efter, hvor man bor på Maldiverne, kan man lave alverdens spændende ting; lige fra vandsport til yoga på stranden. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Dertil er det ofte også muligt at få serveret romantisk middag i vandkanten, med live musik, stearinlys og masser af hygge.

Tulum, Mexico

Et helt andet sted, hvor man kan finde smukke strande, er i Tulum i Mexico. Også her byder vandet på en fantastisk flot farve, sandet er lige så hvidt, som solen er varm, og man har aldrig lyst til at tage hjem, når først man er nået frem.

Dertil kommer naturligvis den fantastiske mexicanske mad, det gode humør og den festlige stemning i gaderne, som mexicanerne virkelig formår at skabe.