Hold ferie ved den jyske vestkyst
Hold ferie ved den jyske vestkyst

Dette er sponsoreret indhold

Trænger du til at blive blæst godt igennem og få havet helt ind under huden? Så bør du måske overveje at holde din sommerferie ved den jyske vestkyst. Der findes utrolig mange skønne områder langs denne kyst. Et af de steder der særligt har mange besøgende hvert år, er Blåvand. I det følgende kan du læse om, hvad du kan lave og meget mere, hvis du vælger at tage turen ud til Blåvand.

Overnatning der passer dig

Vælger du at tage til Blåvand, er der flere forskellige muligheder for overnatning. Du kan blandt andet vælge at bo på campingplads, hvor du enten sover i telt, hytte eller campingvogn. Her finder du blandt andet Hvidbjerg Strandcamping og Blåvand camping. Hvis du er mere til sommerhus, er det også muligt at finde et sommerhus Blåvand. En tredje mulighed for overnatning er i shelter. Dette er særligt en oplagt mulighed, hvis du er på cykelferie.

Hvad kan du lave?

Der er altid en masse ting at lave ved vestkysten. Først og fremmest, og mest oplagt, har du muligheden for at nyde det skønne hav. Her kan du blandt andet lege og sole dig i sandet, bade, fiske eller dyrke vandsport. Blåvand er særligt kendt for sine børnevenlige strande, eftersom der altid er forholdsvis lavvandet og roligt. 

Hvis du ikke kun gider at bruge tiden ved vandet, har du muligheden for at tage ind til hyggelige Blåvand by. Hvis du gerne vil opleve lidt mere storbystemning, ligger Esbjerg ikke langt fra Blåvand. Dette er en oplagt dagstur for hele familien. Andre dagsture du kan tage på, er til nogle af de andre vestjyske byer. Andre dagsture kan være til Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg eller Tirpitz i Blåvand, som giver dig muligheden for at gå på opdagelse under sandet, på havets bund. Desuden ligger Legoland kun en lille time fra Blåvand.

Blåvand byder også på utrolig mange andre aktiviteter som golf, minigolf, fiskesøer og ridning. Området har derfor alt, hvad du har brug for, for at kunne afholde en afslappet ferie. Desuden findes der også rigtig mange anbefalelsesværdige udflugter til forskellige seværdigheder og skønne områder.

Hvis du gerne vil være aktiv på din ferie, har du også muligheden for at leje cykler og udforske området på den måde. Det er både en nem og hurtig måde at komme rundt på, samtidig med at det tillader dig at nyde de skønne omgivelser.