Inspiration til en skøn sommer på dansk jord
Inspiration til en skøn sommer på dansk jord

Sponsoreret indhold

Den igangværende pandemi har vendt op og ned på vores hverdag og ændret på vores ferieplaner. Mange har f.eks. oplevet, at ferien til Spanien, Tyrkiet, Frankrig eller et helt fjerde land er blevet aflyst. Står du i netop denne situation, eller kunne du bare godt tænke dig at tilbringe sommeren i det danske? Så skal du læse videre.

Vi bringer her nogle idéer til at planlægge en fantastisk sommer på dansk jord.

Besøg et feriecenter

Danmark byder måske ikke på lige så mange poolhoteller og andre feriesteder som visse andre lande, men der er til gengæld masser af skønne feriecentre.

– Et af de mest besøgte feriecentre er Skallerup Seaside Resort, der kan besøges 365 dage om året og dermed også i hele sommerperioden.

Dette feriecenter befinder sig i 9800 Hjørring, hvorfor muligheden ofte vil dukke op, når man søger på spa nordjylland eller lignende. Her kan du ikke blot opleve spa og wellness i verdensklasse, men også udforske de mange muligheder inden for bowling, fitness og ridning. Du kan f.eks. ride en tur på stranden eller udfordre din partner i squash eller badminton. Der er muligheder nok for at lade sig underholde.

Hvilket feriecenter er dit foretrukne?

Tag en tur i sommerhus

Danmark huser også en verden af sommerhusområder, hvor der er mulighed for at booke sommerhuse i mange prisklasser. Sommerhusene fordeler sig ikke kun på forskellige prisklasser, men er også forskellige mht. stand, størrelse, faciliteter, beliggenhed og meget mere.

For at planlægge den perfekte sommerhustur for familien eller vennegruppen bør du starte med at lægge dig fast på et sommerhusområde. Det kunne f.eks. være et af følgende populære områder:

 • Skagen
 • Løkken
 • Blokhus
 • Tisvildeleje
 • Bornholm
 • Frederikshavn

Du kan helt sikkert finde et passende sommerhus, hvad enten du hælder mest til at besøge nordjyske Frederikshavn eller nordsjællandske Tisvildeleje.

Rejser du med børn, kan du med fordel kigge efter et sommerhus, der byder på aktiviteter og underholdning for de små. Det kunne f.eks. være pool, trampolin, spabad, fodboldbane, sandkasse eller noget helt sjette.

Prøv campinglivet

Er man glad for naturen, og kunne man godt tænke sig at prøve en ferieform, der ikke nødvendigvis koster en formue, så er en campingferie værd at overveje.

I skrivende stund findes der flere end 500 campingpladser, hvorfor du helt sikkert kan finde en plads nær dig. Disse campingpladser har i alt omkring 100.000 standpladser. Der skulle derved være gode muligheder for at finde en ledig standplads denne sommer.

Med over 500 campingpladser kan det være svært at vælge den helt rigtige. Vi kan og vil ikke træffe valget for dig, men vi vil gerne henvise til de mest populære campingpladser lige nu:

 • Moens Klint Resort
 • Holme Å Camping
 • Silkeborg Sø Camping & Feriehuse
 • Hirtshals Camping
 • Rosenvold Camping

Vi ønsker dig en fantastisk campingferie, hvad enten du vælger at besøge Hirtshals Camping, Moens Klint Resort eller en helt tredje campingplads.

Og husk: Camping er for alle – store som små.