Kan man bruge Viaplay i udlandet?
Kan man bruge Viaplay i udlandet?

Hvis du elsker indholdet på Viaplay og snart skal en tur på ferie, stiller du sikkert spørgsmålstegn ved, om man kan se indholdet på Viaplay i udlandet.
Det er dog ikke et spørgsmål, der kan besvares med et enkelt ja eller nej. Herunder kan du læse mere om Viaplay i udlandet, deres indholdspakker og meget andet om denne streamingtjeneste.

Du kan bruge Viaplay inden for EU

Du kan bruge Viaplay inden for EU. Dette må ikke forveksles med Europa, da du ikke kan anvende tjenesten i lande som Norge og en del andre.

Men hvis du befinder dig i et EU-land, vil det ikke være noget problem at streame Viaplay, mens du er på ferie.
Du bør dog overveje, hvordan du gør det. Hvis du ikke har en EU datapakke i dit mobilabonnement, bør du udelukkende bruge wifi, når du streamer. Ellers kan det hurtigt blive meget dyrt. Og selvom du har en lille datapakke, kan du hurtigt løbe tør – og hvordan skal du så finde vej, når du er ude?

Hvilken Viaplay pakke passer til dig?

Der findes en del forskellige Viaplay pakker, som du kan vælge imellem. Her er de tre muligheder, der bliver udbudt i skrivende stund:

  1. Film & Serier
  2. Sport
  3. Total

Den første pakke koster 99 kroner hver måned og giver adgang til et stort udbud af serier og film.

Den anden pakke koster 309 kroner. Her får du adgang til serier og sport.

Den tredje og dyreste pakke, Viaplay Total, koster 339 kroner. I denne pakke får du adgang til film, serier, alt sport – med andre ord alt indhold på tjenesten.

Sådan kan du se Viaplay i hele verden

Hvis du har et abonnement til denne streamingtjeneste, kan du faktisk se indhold i hele verden. Men det kræver lidt forarbejde, før du forlader Danmark eller et andet EU-land. På Viaplay kan du nemlig også få adgang til offline indhold, som du kan downloade, hvis du er på et wifi netværk.

På den måde kan du downloade både film og serier, inden du tager afsted på din ferie. Så kan du have adgang til indholdet, ligegyldigt hvor du befinder dig i verden.

Hvad kan man se på Viaplay?

På Viaplay er der et bredt udvalg af både film og serier. Hvis du har små børn, har denne tjeneste en masse passende indhold, som dine børn vil kunne få mange timer til at gå med.

Der findes dog også en masse nye film og serier, som vil være spænende for voksne og teenagere.
Sidst, men ikke mindst er der også en del serier, der er originalt produceret af Viaplay, hvilket er en stor fordel, hvis du har et abonnement til denne tjeneste.

Er Viaplay en god investering?

Alt i alt er denne streamingtjeneste værd at betale for. Sportspakken kan virke en smule dyr, men den koster mere eller mindre det samme som mange andre sportspakker fra andre tjenester. Konklusionen må være, at pakker fra Viaplay er en god investering.