Kom på en billig ferie med en afbestillingsrejse
Kom på en billig ferie med en afbestillingsrejse

De fleste nyder at tage på ferie, for hvert år rejser flere og flere danskere sydpå til de varme lande.

De fleste danskere drømmer om en varm sommer, hvor man kan bade, solbade og bare nyde det gode vejr. En ferie sydpå kan dog hurtigt blive dyr. Så dyr at mange ikke har råd til det.

Find både gode og billige rejser

Hvis man gerne vil sydpå, så kan det hurtigt blive dyrt med flybilletter, hotelophold og med mad og drikke.

Men man kan spare mange penge ved afbestillingsrejser.

En afbestillingsrejse eller afbudsrejse, som man også kan kalde det, er en rejse, som andre før har haft bestilt, men som de af en eller anden grund er blevet nødt til at aflyse.

Med en afbudsrejse skal man derfor være klar til at rejse hurtigt. Det kan for eksempel være, at man skal være klar til at rejse om tre dage, men man kan også være heldig at finde afbestillingsrejser, hvor der er længere tid til afrejsen – såsom 14 dage. Jo tættere afrejsen er, jo billigere bliver rejsen dog ofte.

Få dagens måltider inkluderet

Når man vælger at tage sydpå, så kan det anbefales, at man vælger all inclusive. All inclusive betyder, at dagens tre måltider er inkluderet. Det samme er drikkelse for hele dagen. Ved mange hoteller hører der også snacks med i all inclusive. Det kan for eksempel være frugt ved baren, som man kan nyde ved poolen eller kage og kaffe om eftermiddagen.

Ved at gøre brug af all inclusive, så skal man ikke tænke på, hvor meget man drikker af sodavand eller drinks i løbet af dagen, og man kan derfor roligt ligge nede ved poolen og drikke lækre drinks eller en kold sodavand.

Hvis man regner med at være væk fra hotellet det meste af dagen, så er det ikke sikkert, at det kan betale sig at have all inclusive.

En ferie med ro i sindet

Der er mange penge at spare, hvis man vælger at tage en afbestillingsrejse. Samtidig kan der være penge at spare, hvis man bruger lidt tid på at undersøge, om det kan betale sig med all inclusive.

For selvom at det lyder lækkert med all inclusive, så kan det blive dyrt, hvis man ikke bruger det, selvom man har bestilt det. Hvis man spiser frokost og aftensmad ude hver dag, så vil all inclusive blive for dyrt.

Ved at undersøge disse ting, kan man nyde en god ferie nede i sommervarmen med ro i sindet ved tanken om, at man har sparet et par tusinde kroner.