Konference i en anden landsdel
Konference i en anden landsdel

Sponsoreret indlæg

Hvert eneste år bliver der afholdt en verden af konferencer – om stort og småt. Der er især efterspørgsel på konferencer om marketing, pædagogik, kunstig intelligens, salg og retssikkerhed. Der findes med garanti også arrangementer inden for dit interesseområde, hvad enten du interesserer dig for det ene eller andet.

Skal du deltage i en konference i 2020, så er der nogle praktiske ting, der skal styr på. Disse praktiske ting vil vi gerne hjælpe dig med, hvis planlægningsdelen skulle stresse dig.

Transport

Første vigtige step er at få styr på transportdelen. Bor du f.eks. på Sjælland og skal deltage i en konference i Jylland, så har du mange forskellige muligheder for at komme frem og tilbage. Den hurtigste løsning er at hoppe på et fly til Karup, Aalborg eller Billund. Det er dog også den dyreste løsning, hvorfor det kan være en god idé at se sig om efter alternativer. Alternativerne er mange; du kan f.eks. køre selv, tage toget eller sætte dig til rette i en velindrettet bus. Derudover er det muligt at benytte sig af samkørsel, som er både en billig og klimavenlig transportløsning.

Bliver transporten betalt af din arbejdsgiver, så kan du med fordel vælge den hurtigste og mest komfortable løsning. I dette tilfælde vil det være at benytte sig af flytransport. F.eks. tager turen fra København til Karup kun omkring 30-45 minutter i fly. Alt efter hvilket konferencecenter du skal gæste, kan du undersøge, om det giver mening at flyve.

Overnatning

Er der tale om en heldagskonference, som slutter sent om aftenen, så kan det være belejligt at bestille en overnatning. Her er der igen mange muligheder. Bliver denne post også betalt af din arbejdsgiver, så bør indkvartering på et hotel være at foretrække til fordel for en nat i telt eller campingvogn. Der ligger som regel op til flere hoteller nær de største konferencecentre. Du skal dog være ude i god tid, da der ofte er rift om hotelværelserne i forbindelse med større events. I nogle tilfælde er det muligt at bestille pakker, der inkluderer både konferenceadgang og en hotelovernatning inkl. morgenmad.

Forbered dig grundigt

At deltage i en konference kan være guld værd for både deltagerne og de virksomheder, som de repræsenterer. Udbyttet kan dog variere fra person til person, alt efter hvor godt man forbereder sig, og hvor relevant indholdet er. Du forbereder dig ved at sætte dig ind i, hvad der skal ske på dagen, hvilke af dine interessenter der deltager, og hvornår du skal møde på dagen. Derudover bør du medbringe din laptop og en masse visitkort.

Kilde: www.cccenter.dk – konferencecenter jylland