Oplev skønne Barcelona på din sommerferie
Oplev skønne Barcelona på din sommerferie

Sponsoreret indhold

Hvis du er på udkig efter en sommerferiedestination, der byder på sol, kultur og historie i lige høj grad, så er Barcelona det perfekte valg. Denne pulserende by ligger ved Middelhavskysten i det nordøstlige Spanien og er berømt for sin Gaudi-arkitektur, sit livlige natteliv og sine flotte sandstrande.

Uanset om du er interesseret i at nyde solens stråler på en afslappet dag ved vandkanten eller udforske byens verdensberømte seværdigheder, så har Barcelona noget for enhver smag. For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse har vi samlet en liste med vores bedste tips til ting at lave i Barcelona i denne artikel. 

Se det berømte fodboldstadion Camp Nou

Hvis du er den store fodboldentusiast, så vil du elske et besøg på Camp Nou, som er hjemsted for FC Barcelona.

Dette enorme stadion er et af de største i Europa og kan rumme over 99.000 tilskuere. Det huser en af de mest kendte og dygtige fodboldklubber, der har set mange legender i årenes løb. Selv hvis du ikke er fan af fodbold, er det stadig værd at tage en tur rundt på dette stadion for at se faciliteterne og lære om klubbens historie.

Hvis du er en ægte FC Barcelona fan, så kan du købe en Barcelona fodboldtrøje for at komme i den rigtige fodboldstemning, når du besøger Camp Nou for allerførste gang. Måske du kan være heldig at spotte nogle af fodboldspillerne til deres træning, mens du besøger det berømte stadion.

Oplev den flotte arkitektur i Barcelona

En af de mest populære ting at lave i Barcelona er at udforske byens verdensberømte arkitektur. Byen er hjemsted for en række ikoniske bygninger, der er designet af den legendariske arkitekt Antoni Gaudi, herunder den ufærdige Sagrada Familia kirke og den farverige Park Güell.

Hvis du er interesseret i arkitektur, og generelt elsker at se nye seværdigheder, så vil du elske at bruge en dag eller to på at udforske Barcelonas unikke bygninger. Selv hvis du besøger byen for anden gang, så vil du opdage nye seværdigheder og arkitektur, som du ikke har set før. Hvis du besøger byen i flere dage, så kan du dedikere en dag til det kulturelle, og så ellers slænge dig ved stranden resten af tiden.

Smag på det lokale køkken

En anden god måde at nyde din tid i Barcelona på er at smage på det lokale køkken.

Hvem elsker ikke at smage på nye retter eller generelt et helt nyt køkken? Byen er hjemsted for en række fremragende restauranter, der serverer traditionelle catalanske retter samt internationale retter. Hvis du er en foodie, skal du sørge for at tilføje et par måltider til din rejseplan.

Barcelona er bl.a. berømt for sin tapas, så du bør prøve nogle af dem, mens du er i byen. Du kan finde tapasbarer over hele byen, og de er en god måde at prøve en række forskellige retter på. Du kan skylle alle herlighederne ned med en kande sangria, og nyde den spanske varme og charme.