Oppustelig spa – til livsnydere og vandhunde
Oppustelig spa – til livsnydere og vandhunde

Annonce: Dette er betalt indhold

Det danske vejr er som bekendt en utilregnelig størrelse – ikke mindst i forårs- og efterårsmånederne, hvor meget af tiden bruges indendørs eller på ferier sydpå.

Måske har du stået og kigget ud i haven og drømt om en dejlig ferie i Spanien eller Portugal, men ikke lige har haft pengene eller tiden til det.

Men nu kan du bringe lidt af den sydlandske stemning hjem i haven – både i sommermånederne og i de koldere måneder. Med en udendørs oppustelig spa med dejligt varmt vand, kan du invitere familie og venner med hjem i haven til et glas bobler, en øl eller en kop varm kaffe.

Den drøm behøver ikke være så fjern endda. Du kan nemlig få mange oppustelige spa for én rejse sydpå med all inclusive. Markedet for udendørs oppustelige spa til hjemmebrug er nemlig i rivende udvikling, og det er i dag muligt at anskaffe sig en oppustelig spa til en særdeles overkommelig pris.

Det er i dag muligt at købe en oppustelig spa i en god kvalitet til mellem 5 og 10.000 kroner, og fordelene ved en oppustelig spa er også, at den samtidig er nem at flytte rundt, ligesom den ikke fylder specielt meget i sammenpakket tilstand. Den er også forholdsvis let at pakke sammen og opbevare i de perioder, hvor den ikke er i brug.

En oppustelig spa er som hovedregel ikke egnet til at stå udendørs hele året, men der findes dog modeller, som er så hårdføre, at de kan klare frostgrader ned til et vist niveau og derfor i realiteten kan bruges året rundt.

Har du børn i huset, er en spa måske ikke altid det mest oplagte valg. Så er det måske nærmere en oppustelig pool, du skal kigge på – med mindre du selvfølgelig har et udendørsareal, som er stort nok til både spa og pool.

Det er altid vigtigt at købe en spa i en størrelse, som passer til Jeres behov. Den skal helst ikke være så dyb, at børnene ikke kan stå oprejst, men den skal på den anden side heller ikke være så lav, at børnene kommer til at kede sig.

Når det kommer til hygiejne, kræver en oppustelig spa en smule opmærksomhed. Der findes en række forholdsregler, som kan være med til at sikre hygiejnen – som f.eks. at sørge for at alle tager bad inden brug, ligesom det er en fordel at stille poolen et sted, hvor der ikke er mange træer. I alle tilfælde er det en meget god idé at investere i noget overdækning, som holder skidtet væk.

Så investér i en oppustelig spa og få den sydlandske stemning og luksus med hjem i haven.