Opskriften på et mere hjemligt sommerhus
Opskriften på et mere hjemligt sommerhus

Sponsoreret indhold

Sommerhuse er fantastiske – det er en oplagt måde at komme lidt væk fra hverdagen på, uden at man skal rejse ud af landet. Problemet er bare, at det hurtigt kan komme til at virke lidt som et fremmed og anonymt sted. Så hvordan sikrer man sig, at man får et mere hjemligt sommerhus?

Det forsøger vi at svare på i artiklen her, hvor vi blandt andet kommer ind på, hvordan man kan bruge højbede, billeder af familie og brætspil til at gøre sit sommerhus mere hjemligt.

Lav en hyggelig have med højbede

Mange sommerhuse har en meget praktisk have. Der er måske lidt hybenbuske, grantræer og en stor græsplæne. Det er smart, så man slipper for at skulle passe og pleje haven hele tiden.

Men en god måde at gøre sit sommerhus mere hyggeligt og hjemligt er ved at gøre haven mere hyggelig. Det kan man eksempelvis gøre med højbede i cortenstål. Det kan både være almindelige højbede, men også runde højbede er blevet rigtig populære i de seneste år.

Et eller flere bede med jordbær, krydderurter, rabarber og blomster kan være en fantastisk ting at komme hen til, når man skal i sommerhus. Samtidig er friske jordbær og rabarber gode lokkemidler, som sikrer, at man kommer ned i sit sommerhus og husker at slappe af.

Hvis du er interesseret i at forsøge med et højbed eller to, kan du købe dem i lokale butikker eller hos online eksperter i højbede som Zinkbakken – bestil online her.

Pynt med billeder og brætspil

Mange sommerhuse kan være lidt anonymt indrettet, fordi de bliver lejet ud et par gange om året. Det er bare super ærgerligt, når man selv kommer ned til sit eget sommerhus, og det virker som om, at man har lejet det.

Derfor kan det være en fin idé at have nogle familiebilleder og lignende, som man kan hænge op, når man kommer ned i sommerhuset, efter at det har været lejet ud. Så kan de blive hængende, indtil sommerhuset igen skal lejes ud. Det kan virke lidt omsonst, men det kan være med til at gøre det mere hjemligt.

Derudover er det en rigtig god idé at have nogle brætspil og puslespil liggende i sommerhuset. Hjemlighed er lige så meget afhængig af selskabet og hyggen, som det er af indretningen. Med et par bræt- og kortspil, som man kan hygge med i mange timer henover en skål slik og en glas vin – ja, det gør sommerhuset hjemligt.